Prima, doen wat is afgesproken

Prima, doen wat is afgesproken. Netjes aan de kant van de weg gezet (in de stromende regen :))

goede service

Goed bereikbaar snelle levering

Ik werd goed geholpen door jullie en ik had de tegels optijd.

Ook in verband met het geld.

ca 200 tegels besteld en netjes (wel wat laat) en onbeschadigd geleverd

Ik had 200 tegels besteld van het merk Excluton en deze werd netjes geleverd op de plekken die ik aangaf. Zover ik nu kan zien (75% van de tegels verwerkt) is er geen enkele tegel gebroken. Door leveringsproblemen bij Excluton was de levering een week later dan afgesproken. Ik werd hierbij netjes geholpen door de serviceafdeling van 123Sierbestrating.

Snel en op de juiste plek geleverd

Mooie prijs Snel geleverd En op de juiste plaat neer gezet Top

Top !!

57 Tijlstra tegels besteld,binnen een week geleverd door vriendelijke chauffeur en netjes zo dichtbij mogelijk neergezet Uiterst tevreden !!!

Gewoon super

Goede prijs goede service alles volgens afspraak Top

Online besteld snel geleverd op de juiste plek. Vriendelijke chauffeur.

Snelle levering, mooie producten

Alles goed te vinden op de site, en levering is zojuist zeer netjes gedaan. Erg tevreden met het gehele proces, nu alles nog gaan leggen... :)

Duidelijke communicatie. Levering verliep prima. Wij zijn tevreden met onze producten. Binnenkort hopen we het resultaat te zien door onze stratenmaker :)

Mijn ervaring is goed

Mijn ervaring met 123 Sierbestrating iis goed snel en korte levertijd

Prima geleverd

Iets langere levertijd en dan zou de feedback even beter kunnen. Nu bleef het lang onzeker wanneer er geleverd zou worden. Wel hulde voor de chauffeur voor het zeer netjes afleveren van de materialen. We wonen midden in een woonwijk maar hij wist de spullen toch heel dicht bij het huis te krijgen!

Zeer snelle levering en meedenkend transportd

Zoals ze aangeven op de site , zijn de producten ook van zeer goede kwaliteit

Prijs top, prima kwaliteit! Verbetering mogelijk qua levering.

Levering vanuit leveranciers gebeurd vaak met een 18m vrachtauto. Deze kan niet veel woonwijken in. Op sommige andere sites kun je dit aangeven en is er de ruimte om een kooiaap of heftruck er bij te reserveren voor een klein bedrag. Dit is bij jullie niet mogelijk. Misschien een idee om toe te voegen. Nu stond mijn levering 200 verderop aan het begin van de straat.

Kut

Geen exacte datum en of tijd. Chauffeur zou 20 min voor aankomst bellen niet gebeurt. Zei tegen de chaffeur zet het maar bij me aanhanger hij zet het op de hoek 300meter verder waardoor halve dag meer werk.

Super bedrijf, snelle levering, goede service

Goed geholpen, snelle levering, keurige service.

Zeer lange levertijd

Levertijd erg lang en producten komen met veel beschadigingen aan. Erg omslachtig om dit te regelen met formulieren invullen en foto's opsturen.waardoor de verbouwing nog meer vertraging oploopt.

Snelle levering goeie prijs,helaas minder goed afgeleverd

Vandaag besteld morgen in huis gaat hier zeker op. Ook de prijs was prima. Enig minpunt, de stenen worden niet op pellets geleverd en bij de weg gezet. Wat in mijn geval resulteerde in alles handmatig naar de bestemming brengen. Als ze op pellets hadden gestaan had ik ze nog kunnen verrijden inplaats van alles te moeten tillen

Gekregen wat ik besteld heb.

Bestellen gaat makkelijk en de levering gaat ook snel. Product voldoet aan mijn verwachtingen.

goede service snelle levering

snelle communicatie en snelle levering volgens afspraak

Jammer dat er geen rekening wordt gehouden met breukrisico tijdens transport

Helaas waren (minstens) 2 van de 112 betonbanden beschadigd / gebroken (ik heb een deel van de bestelling nog niet kunnen beoordelen). 123Sierbestrating heeft aangegeven dat het niet mogelijk is om 2 banden na te sturen ivm de transportkosten. Nu moet ik zelf op zoek naar 2 banden die er hetzelfde uitzien. Als er risico op breuk is tijdens transport en nazending niet mogelijk is, zou ik het vanzelfsprekend vinden als de leverancier daar zelf rekening mee houdt en een paar extra betonbanden meelevert.

Mooi product voor mooie prijs

Mooi product voor mooie prijs maar het is wel jammer dat je afgeronde verpakking moet kopen. Ik begrijp dat dit het product qua prijs aantrekkelijk maakt maar dat is op te lossen door een aangepaste prijs voor losse verkoop

Onbereikbaar

Zouden vorige week een levering krijgen. Probeer ze al dagen te bereiken. Geen gehoor. Ook leverancier Excluton geeft aan niets te weten en verwijst naar 123sierbestrating. Voelt als het welbekende kastje naar de muur.

Super slechte service.

Na vaak contact gehad met sierbestrating om aan te geven de tuin tegels niet te leveren totdat bij ons in de tuin calamiteit wordt opgelost. Hebben zij beloofd de bestelling te bewaren in de magazijn. Tot mijn verbazing zie ik paar dagen later de bestelling voor de deur neergezet. 1. De bestelling uitgeladen voor de deur. Ondanks ik meerdere keren heb aangegeven, aub nog niet leveren. 2. Onjuiste plek uitgeladen!!!! 3. Ook niet aangekondigd om te komen leveren. Niet eens aangebeld!!!!!! Nooit meer hier bestellen voor mij!!!

goed product

Lange Coupure 3 A