Uitstekend!

Geen enkele op- en/of aanmerking. Erg blij met de stenen (super kwaliteit en prachtige kleurschakering), levering ging super, contact vooraf over levering was prima. Al met al helemaal blij en supertevreden!

Super snel en goed

Snel geleverd en goede prijs kwaliteit verhouding.

Goede service en snel geleverd

Bestrating was snel geleverd. Goede service er waren een paar opsluitbandjes kapot en ze hadden er wat extra ingedaan.

Zeer goed advies en zeer snelle levering.

We hebben een goed advies gekregen over de tegels voor in de achtertuin. Hebben gekozen voor keramische tegels vanwege de kwaliteit. Daarnaast hebben we kunstgras besteld. Super mooi. Onze tuin is klaar en kunnen er de hele zomer van genieten.

Lekker snel geleverd

Prima ,zeer tevreden

Ontzettend vriendelijk

We zijn ontzettend vriendelijk en goed geholpen. Voelde echt als een fijn familie bedrijf. De tegels werden snel geleverd, en ze staan prachtig in de tuin!

Tevreden klant

We zijn erg tevreden over de aanschaf. Prijs en kwaltiteit zijn ten top. Service ging vlot en werd netjes afgehandeld. De levering door de chauffeur was bedachtzaam.

Van begin tot eind perfect en snel geregeld!!

Snelle service, netjes afgeleverd tot aan de deur Kan zeker aanraden!!

Uiterst behulpzame klantendienst! Klinkers netjes geleverd volgens afspraak in België. Ook vriendelijke, bekwame chauffeur die kwam leveren.

Bijbestellen

Op zich goede prijs en vriendelijke mensen. Eerste leveringen goed verlopen maar als je wil bijbestellen dan is het moeilijk of niet mogelijk. Wordt niet aangegeven dat het een partij bedraagt waarvan bijbestellen niet mogelijk is.

Goede prijs kwaliteit en snelle levering

Goede prijs kwaliteit van stenen met de krijg offerte optie. De stenen waren erg snel geleverd via klijnstra en bij beide recht voor je huis afgeleverd. Alleen jammer dat je twee keer bezorgkosten moet betalen als je stenen van 2 leveranciers hebt.

Prima levering alleen geen opvolging stukke tegels

Communicatie over de levering ging prima. Over de tegels die stuk waren (maar 2 stuks, de andere tegels heb ik versneden) heb ik helaas niets meer gehoord.

Goede service en behulpzaam met de levering optijd krijgen.

Goed voor elkaar en klant vriendelijk

Goed maar !!!

Goed behandeld . Maar chauffeur heeft niet gebeld en heeft ze zo op straat neer gezet. Echt op verkeerde plek. En sorry wat ik vind als je belt krijg je ze niet te pakken. Groetjes Willem

Tegels zijn goed, zonder goede redenen en zonder communicatie afgeleverd in de verkeerde wijk

Mijn straat zou te smal zijn (klopt niet) en ik zou gebeld zijn door de chauffeur die mij niet kon verstaan omdat ik buitenlands spreek (klopt beide niet). Ik heb de tegels uiteindelijk zelf naar mijn huis gesleept. Ik moest voor deze afleverservice toch nog 50 van de 100 euro betalen.

Prima levering en prima kwaliteit

Tegels worden netjes per pallet geleverd, zeer goed verpakt aan alles is gedacht om geen beschadigingen te hebben aan de tegels. Bestellen ging prima via de website. Kwaliteit van de tegels zijn echt top. Levering was netjes geregeld, vooraf berichtje met leveringsdatum...

Niet goed

We hadden via een e-mail bevestig gekregen dat de tegels in week 18 zouden worden geleverd ,maar tot onze verbazing stond de chauffeur op de donderdag in week 16 voor de deur ,zonder dat dit werd gemeld .De chauffeur had contact gezocht met zijn planner maar die zei dat de tegels uitgeladen moesten worden .We hadden dit voor week 18 gevraagd omdat de tegels deels op de stoep moesten en we dan gelijk ermee aan de gang gingen zodat de voetgangers er geen last van hebben .We hebben met jullie contact opgenomen en werd toegezegd we gaan dit uitzoeken maar helaas is hier helemaal niets mee gedaan .We hebben zelf een oplossing moeten zoeken om de tegels van de stoep weg te halen want die konden er geen 2 weken blijven staan vanwege de overlast en de handhaving die aan de deur stond.U begrijpt dus dat we er niet tevreden over zijn .

Communicatie niet geheel optimaal aangezien de bevestiging van de leverdatum helaas niet door is gekomen, maar de stenen zijn keurig op tijd in goede conditie ontvangen. En dat tegen een scherpe prijs.

Zeer goede service

Goede service. Makkelijk online bestellen... en kwaliteit op en top Maar misschien een idee om beter te gaan communiceren. Zodat sommige wel wensen hebben, dat het product ergens anders moet staan.. En niet voor de carpot dat ik mijn auto niet kwijt kan... want er zijn mensen die aan het werk zijn, en niet thuis zitten

Bestelling niet geleverd en daarna geannuleerd

Bestelling zou binnen 5 werkdagen geleverd worden maar niks van vernomen. Na 2 weken heel de boel maar geannuleerd. Daar deden ze gelukkig niet moeilijk over en het geld stond snel weer op mijn rekening. Maarja nu heb ik nog steeds geen zand/ stenen.

klantvriendelijk

Denken goed mee om tot een keuze te komen

Niet tevreden over de tegels

Wij hebben een terras aangelegd net stenen van 123 sierbestrating. Gelijk hij binnenkomst zagen wij dat sommige tegels beschadigd waren en ze hebben bijna allemaal een andere kleur, zitten vol met vlekken en bij sommige zelfs stukjes eruit. Ook de levering vielbons tegen. Je kreeg een paar dagen van tevoren een bericht wanneer ze bezorgd werden en dit kon niet gewijzigd worden. Je moet dus maar gewoon 'thuis zijn'. Erg spijt vab onze keus ik adviseer andere mensen iets meer geld uit te geven dan te kiezen voor 'low budget' en uiteindelijk te balen van een lelijk terras.

Goede service en vlot geleverd. Mooie tegels alleen nog erg breekbaar helaas.

Komt afspraken na

Pelikaan kwaliteit en keurige levering

Lange Coupure 3 A

1391KN Abcoude