Snelle en betrouwbare levering

De bestelling werd snel en accuraat afgehandeld. Alle afspraken werden nagekomen en de prijs was ook prima.

Super goed

Echt een super fijne service en prachtige klinkers!

Super fijne telefonische hulp gehad en een fantastische service qua bezorging etc. Daarbij zijn we heel blij met de nieuwe bruin rode klinkers in de tuin! Nu nog wachten op de zon…! ☀️

Prijs goed, waaltjes goed, levering goed. Goede keuze dus.

Uitstekende materialen tegen een goede prijs

Snelle leveringen, vriendelijke medewerkers en uitstekende producten.

Betrouwbaar en snel

Had voor de pasen besteld dus ik dacht de opgegeven datum van levering van ze vast niet halen. Tot mijn verbazing werd het eerder geleverd en netjes op mijn oprit gezet. Aanrader dus

Alles werd netjes neer gezet.

Makkelijk te bestellen.

Ben super blij het wordt hier heel mooi superrrr

Goede service en vriendelijke mensen... En advies is prima... Ben deze week met mijn buurvrouw geweest en ook die was om..en wil ook daar de tegels kopen dus dikke prima

Top service!

Alles is soepeltjes verlopen, helemaal top!

Slecht

Tegels niet op de juiste plaats neergezet

Uitstekende behandeling en bezorging

Behulpzaam bij bestellingen en bezorging van het bestelde.

Goed geholpen en snel geleverd

In eerste instantie moesten we terugkomen omdat de tegels wel op de website stonden maar nog niet aanwezig waren. Toen we de volgende week terugkwamen werden we snel herkend en vriendelijk geholpen. Tegels zijn top en ook snel geleverd.

Snelle service en levering

Top bedrijf! Goede service werkt perfect met offerte deze zelf nog kunnen aanpassen ivm toch meer m2 willen. Ging erg makkelijk en vlekkeloos. Levering ging ook top! Netjes bij de achterdeur alles neergezet en erg goed geholpen. Ik raad 123 sierbestrating zeker aan!

Voordelig en keurig communicerend bedrijf

Het scheelde in de kosten aanzienlijk ten opzichte van concurrerende partijen. En heel eerlijk, dat was voor ons puur voor de materialen een aanzienlijk voordeel.

Matige ervaring

Nadat een deel van onze bestelling niet was geleverd, nu al een tijdje aan het wachten op het laatste deel. Meerdere keren contact gehad en meerdere keren de belofte dat het opgelost zou worden. Waarschijnlijk is 123 sierbestrating ook afhankelijk van de leverancier en/of de vervoerder.

Kort en krachtig

We wisten welke bestrating wij wouden, deze stond voor een zeer scherpe prijs op 123sierbestrating.nl Koop snel gemaakt, afgeleverd in de afgesproken week. Een compliment aan de chauffeur die de bestrating heeft gebracht, dacht mee en heeft ze op een praktische plek neer gezet. Bedankt.

Goede communicatie, aantrekkelijke prijzen en doen wat ze beloven.

Gemakkelijk te bestellen snelle reactie terug, ben zeer tevreden.

Alles prima, bestellen, levering alles top zeer snelle reactie terug ivm offerte. Iedereen aan te bevelen.

Gaat

De tegels zijn niet allemaal gelijk. En laten makenlijk een blus er af. Ook niet gelijk op de kopse kanten. Dus ik zou zeker eerst kijken naar de tegels zelf en niet van een plaatje kopen.

Goede service en snelle levering!

Prima snelle service !

Goed geregeld

Gemakkelijk tegels en opsluitbanden besteld. Via de website kon je nog een persoonlijke korting aanvragen. Voor mij was dit zo'n €40 gezien de hoeveelheid die ik kocht. De vrachtwagen waarmee ze de tegels kwamen bezorgen was echter 18 meter lang, en ik woon in een klein dorp met smalle straten. Dus de vrachtwagen deed over de 3 straten naast mijn huis al een kwartier. Het lukte hem maar net om mijn straat binnen te rijden. Uiteindelijk hebben ze de vrachtwagen voor mijn rijtjeshuis geplaatst en met een hijskraantje die op de vrachtwagen zat de tegels in mijn voortuin gehesen. Er zaten slechts een paar kapotte tegels tussen die ik nog als halve tegel heb kunnen gebruiken. Verder goede kwaliteit tegels.

Mijn bestelling kwam sneller dan verwacht

Snelle reactie la en duidelijke website

Wel beetje jammer dat er niet duidelijk bij stond dat mijn bestelling groter moest zijn voor bezorging bij bepaald merk. Moest dus extra bij betalen

Goede service.

De levering was een week later dan gepland. Verder dik tevreden.

Geleverd een week voor de benodigde datum doordat ik de datum had doorgegeven dat ik ze echt nodig had, zij hielden hier heel goed rekening mee en hebben hem in de levering van week ervoor geplanned. Prima service, goede prijzen, netjes geleverd.

Lange Coupure 3 A

1391KN Abcoude