Telefonisch advies gevraagd en ben goed geholpen. Snellere levering en zeer tevreden.
Zoals je mag verwachten een stevig schepje.
Snelle en correcte levering. Alles naar wens
Was goed en op tijd.
Goed filter doet wat het moet doen, blij mee
Ursprüngliche Bewertung
Jammer warentuin maar kan niet zien waar het over gaat
Na bestelling werd ik keurig over de bezorging op de hoogte gehouden, ik kan alleen maar zeggen uitstekend geregeld!
Uuitstekend
Snel geleverde regentonnen. Helaas zonder duidelijke beschrijving en met een heel stugge aansluitpijp voor een gat dat niet op maat was. Gebruiksonvriendelijk voor de beginnende klusser
Beste Suzanne, Dat is inderdaad niet ideaal! Indien wij u nog kunnen helpen met de installatie kunt u ons mailen op [email protected]. Met vriendelijke groet, De klantenservice
Ondanks duidelijk overeengekomen bestelling werd de betreffende tafel, na twee weken, in de verkeerde kleur geleverd. Product terughalen, is in de 10 dagen na levering niet gelukt. Nu zijn we met vakantie. De afspraak om het reeds betaalde bedrag terug te storten, is tot op heden niet nagekomen. De klacht is uiteindelijk naar behoren afgehandeld. De communicatie daarbij was goed, de tafel echter niet leverbaar. Product teruggehaald, geld teruggestort.
Beste Rob, Er is inderdaad het een en ander misgegaan bij uw bestelling! Onze excuses hiervoor. Uiteindelijk zie ik dat het gelukkig toch correct is opgepakt en afgehandeld. We werken eraan dat dit in de toekomst niet meer mis zal gaan. Met vriendelijke groet, De klantenservice
Ursprüngliche Bewertung
Zeer slecht ga nooit meer iets kopen van jullie!!
Beste Hava, Het is jammer om te horen dat u de bestelling zo hebt ervaren. Als wij nog iets voor u kunnen betekenen horen wij dat graag. Met vriendelijke groet, De klantenservice
De levering kwam op tijd, alles volgens afspraak. De kwaliteit is goed dus ik ben super blij met mijn tuinbank!
Ik zocht een middel om ongewenste beestjes in kamerplanten te verdrijven. Vond dit bij Warentuin en het middel werd de volgende dag geleverd. Erg tevreden hierover.
Ik heb een regenton besteld via de subsidieregeling van de gemeente. Prima telefonische afspraak op initiatief van het tuincentrum om hem thuis af te leveren. Top!
Heerlijk maar een beetje duur ! kwaliteit is goed en snel bezorgen.
Na het aanpassen van gat in de regenton en aansluiting gemaakt was de regenton na een flinke regenbui geheel gevuld en klaar voor gebruik.
was heel tevreden van de vlotte service en de vlugge levering
Bestelling geplaatst via Bol.com, desondanks goede communicatie en prima levering!
Onlangs heb ik voor het eerst iets bij dit bedrijf besteld. Het bestellen ging gemakkelijk en mijn bestelling werd snel en netjes geleverd. Ik ben tevreden!
Door de onduidelijke en daardoor vertraagde levering van het bestelde nog niets kunnen ontvangen door afwezigheid van mijzelf ivm de vakantie. Nadat de transporteur uiteindelijk aangaf de leverdatum heb ik diverse malen getracht hen te kontakteren van een nieuwe gewenste leverdatum. Dit is klaarblijkelijk niet gelukt.. Weet nu niet wat er geleverd is , wanneer en bij wie. Erg frustrerend maar we zullen zien de schade na thuiskomst
Beste Huib, Ik zie inderdaad dat het niet goed is gegaan wat betreft de communicatie over de levering van uw bestelling. Onze excuses hiervoor. Uiteindelijk zie ik dat het is opgelost door onze klantenservice en dat uw bestelling is afgeleverd na uw vakantie. Met vriendelijke groet, De klantenservice
Ons bestelde tuinschilderij is heel snel geleverd en was keurig verpakt. Het ziet er prachtig uit, zijn er erg blij mee.
Al op 27 juni een BBQ besteld bij Blokker, deze zou “netjes” geleverd worden door warentuin.nl Op 12 juli kregen wij van Blokker een mail dat warentuin.nl de bestelling had verzonden. Niet dus! Na een paar dagen gemaild met warentuin.nl met daarop de volgende reactie: Bedankt voor uw berichten. Excuses voor de late reactie. Uw bestelling B2021063010110 is nog niet verzonden, deze staat nog in behandeling bij ons servicepunt aangezien zij het artikel nog niet op voorraad hebben. Ik denk dat dit een standaard mail betreft van Blokker, die hier dus niet op afgestemd is. Wat fijn dat u wilt wachten op uw bestelling! Als u doorgeeft vanaf wanneer in augustus u in staat bent deze te ontvangen zal ik dit doorgeven aan ons servicepunt zodat wij hier rekening mee kunnen houden wat betreft verzending. Aangegeven te hebben dat ik niet wil annuleren maar wil wachten wordt bevestigd dat de BBQ begin augustus leverbaar is, daarbij geef ik aan dan op vakantie te zijn en vraag of levering vanaf 13 aug en dan zo snel mogelijk mogelijk is. Dit bevestigt warentuin.nl. Ik heb diverse keren gemaild met de medewerker die mij steeds op de hoogte houdt (ik zal het haar nu besparen haar naam hier te noemen) en keer op keer kreeg ik geen antwoord. Pas nadat ik een boos telefoontje pleegde (waarin veeeeeeeel begrip werd getoond voor mijn reactie) kreeg ik wederom een (vaak standaard) mail van haar. Afgelopen donderdag 12 aug kreeg ik een mail van haar: Bij deze wil ik terugkomen op de verzending van uw bestelling B2021063010110: deze gaat morgen met onze bezorgdienst V transport mee, zij zullen de verdere levering van uw bestelling afhandelen. Zij zullen ook contact met u opnemen wat betreft het inplannen van een bezorgmoment. Ik hoop u bij deze voldoende te hebben geïnformeerd. Prettige dag! Vervolg review in volgende review mogelijk? Oplossing is er nog niet. Te weinig ruimte voor deze review. Ik ga VISA inschakelen om Mijn geld terug te halen!!
Beste Marielle, Naar aanleiding van uw reviews heb ik deze kwestie opgepakt en contact met u gehad. Ik ben het met u eens dat niet alles perfect is verlopen en dat de communicatie in sommige gevallen sneller en duidelijker had gekund. Onze excuses hiervoor. Dit is intern besproken. Wij zijn wel ook van mening dat u al in een vroeg stadium een behoorlijk aanvallende toon aansloeg. Dat vinden wij jammer. Een paar dagen geleden is uw bestelling gelukkig geleverd. Met vriendelijke groet, De klantenservice
Ik ben zeer ontevreden over de wijze waarop de plant werd afgeleverd. Om te beginnen was de aflevering veel later dan aangekondigd. De plant was in zeer slechte conditie, mede doordat hij in een veel te kleine pot was opgepot en uitgedroogd was. Ik heb uiteindelijk de plant kunnen redden, door hem om te potten en uitgebreid water te geven.
Beste Ab, Ik zie dat u destijds contact hebt gehad met onze klantenservice. Er is toen geconcludeerd dat u al juist had gehandeld met betrekking tot het verzorgen van de plant. Dit heeft dus ook geholpen, lees ik. Indien het toch misgaat, kunt u altijd weer contact met ons opnemen. Met vriendelijke groet, De klantenservice
Groot assortiment Makkelijk betalen Snel geleverd
Mijn bestelling was niet geleverd… « Dit omdat wij voorlopig niet bij u in de buurt leveren » Is niet correct… en 2 weken later nog geen terugberaling !
Beste Petre, Dit is inderdaad vervelend gelopen tussen ons en de kweker. Onze excuses hiervoor. We hebben contact gehad met de kweker omdat wij dit ook niet acceptabel vinden. We hopen dit in de toekomst te kunnen voorkomen en zien u graag terug bij Warentuin. Met vriendelijke groet, De klantenservice
Krijg de vraag om mijn bestelling bij Warentuin te beoordelen. Ik heb echter nooit een artikel ontvangen want, ondanks het artikel volgens de website op voorraad was, bleek het uitverkocht te zijn. Terugbetaling is wel vlot geregeld.
Beste Kim, Ik zie inderdaad dat uw bestelling onverhoopt niet op voorraad bleek te zijn. Onze excuses hiervoor. Ik ben blij dat het wel netjes is afgehandeld met de terugbetaling. Met vriendelijke groet, De klantenservice
3004 Bijsterhuizen
Wijchen 6604 LR