Goed stevig materiaal roest niet wel met eigen haakjes opgehangen onze clematissen groeien er prima langs en blijven daardoor aan onze kant van de schutting en gaat het niet naar de buren.
Tevreden met mijn bestelde product, kwam snel en netjes verpakt aan.
De levering was snel en goed verpakt. Jammer alleen dat de kleur van het artikel een verrassing bleef, ondanks mijn verzoek op de site bij de bestelling. Zal wel per product anders zijn.
Ik ben zeer tevreden en blij met mijn aankoop. Alles was netjes ingepakt en binnen 4 werkdagen in huis.
In deze tijd dat alles bij iedere winkel de levering wordt uitgesteld, was deze levering er binnen 1 week.
Zal hier zeker vaker bestellen!
Oké Okee okee
Leuke ledlamp-potten met kunstplantje. Ze werken goed. Goede service, want potten kwamen kapot aan, maar zijn snel vervangen.
Komt er nog aan
Goed verpakt, planten zagen er goed uit
Ben heel blij met de tuin/ balkon zet. Ben er super te vreden mee. Stevige stoelen en zitten heelijk.
verkoper komt zijn beloftes na
Voldoet aan het gevraagde en vlot geleverd.
Omdat de deksel van ons regen ton kapot was, hebben wij contact gezocht met Warentuin. Er was heel snel weer en reactie, en wij waren steeds op de hoogte gehouden over het process. Dit geeft een rustig gevoel omdat het heel vertrouwd was. Prima service.
Na een snel proces om te kunnen bestellen, heeft de levering niet dezelfde (positieve) ervaring opgeleverd. Het heeft diverse telefoontjes gekost en veel uitleg om uiteindelijk de bamboemat geleverd te krijgen. En toen bleek dat het niet het product was, dat we gedacht hadden. In de beschrijving stond 18 tot 22 mm doorsnede van de bamboe. We hebben uiteindelijk 12 tot 15 mm gekregen.
Beste John, Het is erg jammer om te horen dat u niet tevreden bent over uw bestelling. Ik heb uw bestelling nagekeken en er staat geen maat in gespecificeerd. Ook is de klantenservice niet benaderd over deze klacht. Als wij nog iets voor u kunnen betekenen, horen wij graag van u. Met vriendelijke groet, De klantenservice
Naar aanleiding van mijn klacht is het goed opgelost allemaal.
Original review
Gelukkig kon ik mijn spiegel ruilen maar ik vond de meneer bij de Warentuin niet echt vriendelijk. Echt zo van 'weer zo'n zeurklant'. Maar goed..eenmaal thuis zag ik weer een kras (niet goed gekeken in de winkel) ook vind ik de prijs/kwaliteitverhouding erg slecht. Had er meer van verwacht... op de foto zag het er mooier uit. Helaas..slechte aankoop :(
Je besteld bij een dropship firma. Die stuurt jou order door, dan zou het in gevoerd worden als order. Als dat niet goed gaat zoals bij mij. Bij elke mail telefoongesprek ja sorry voor het ongemak maar we hebben het erg druk. Uw bestelling komt vanzelf. 3 x bellen 5x mail dan uiteindelijk is een medewerker zo slim om is naar de order te zoeken. Ja niet bekend dus gelijk invoeren. Na ruim een maand wordt het gebracht tja op een dag dat ik niet thuis ben. Dan mag je uiteindelijk je bestelling 40 km verderop ophalen bij een service punt dat heel onduidelijk is en geen echte medewerking wil geven. Dus na dik een uur krijgen we onze bestelling toch in handen. Mijn oprechte mening bestel of rechtstreeks of zoek een andere leverancier maar maak ook geen gebruik van beslis.nl en warentuin
Beste Jenny, Het klinkt inderdaad alsof er het een en ander niet goed is gegaan bij uw bestelling, onze excuses hiervoor. Problemen zouden veel sneller proactief moeten worden aangepakt door de klantenservice. We zullen dit bespreken bij onze volgende vergadering, zodat dit in de toekomst verbeterd kan worden. Met vriendelijke groet, De klantenservice
Ballen besteld maar die waren veel te zacht.
Beste M, Het is jammer om te horen dat u niet tevreden bent over uw bestelling. Bij klachten kunt u altijd contact opnemen met de klantenservice, dan wordt er namelijk gezocht naar een oplossing. Als wij niet weten van een probleem, kunnen wij het natuurlijk ook niet oplossen. Aarzel volgende keer dus niet om ons een mailtje te sturen! Met vriendelijke groet, De klantenservice
µheb mijn bestelling NIET ontvangen !!!
Beste klant, Naar aanleiding van deze review heb ik uw bestelling opgezocht. Ik zie inderdaad dat hij retour afzender is gestuurd. Ons tuincentrum heeft uw pakket ook niet ontvangen, dus onderweg is hier iets misgegaan. Ik zal alsnog uw geld laten terugstorten. Echter in de toekomst raad ik u wel aan om in dit soort situaties contact op te nemen met de klantenservice. Als wij niks horen, weten wij namelijk ook niet dat er iets misgaat. Met vriendelijke groet, De klantenservice
Vyf lampionnen met vlameffect besteld, 1 ok,3 werken niet waarvan 2 kapot, 1 met verkeerde stukken, en dichtgeplakt dozen die waarschynlyk al door andere personen gebruikt waren, nooit meer, bedrog!
Beste Gunnar, Het is erg vervelend om te horen dat 4 van de 5 lampionnen niet naar wens waren. Dat is zeker niet onze bedoeling. Echter heeft u nooit contact opgenomen met ons hierover. Als wij niet weten van een probleem, kunnen wij het ook niet oplossen. Als u wilt kunt u ons alsnog mailen op [email protected]. Vermeld hierbij uw bestelnummer en foto's waar de klacht uit blijkt. Dan wordt dit voor u opgepakt. Met vriendelijke groet, De klantenservice
Retour kwijt geraakt Wordt afgescheept Geen geld terug ontvangen
Beste Angela, Ik heb deze kwestie bekeken en ik zie dat u netjes te woord bent gestaan door onze klantenservice. Uw retourpakket was kwijtgeraakt bij de post, hierdoor is inderdaad wat vertraging ontstaan bij het terugstorten van het geld. Ik zie echter dat het geld wel is teruggestort, zelfs voordat wij het pakket retour hebben gekregen. U bent dus niet afgescheept door ons. Wij betreuren deze review, die naar onze mening niet terecht is. Met vriendelijke groet, De klantenservice
-Verkeerde omschrijving producten -Late en zeer onprofessionele reacties klantenservice -Verkeerde adres geleverd zelfs ook nog - (een/ de) particulier kwam met auto die zending bij mij langs brengen -geen oplossing na weken wachten niet -uiteindelijk maar verteld dat ik het houten (ipv verwachte kunststof) wel hou
Beste Gijs, Wij hebben inderdaad uw berichten ontvangen. De toon en woordkeuze hiervan vinden wij grof en zeer ongepast. Zo doen wij geen zaken. Mijn collega heeft u keurig te woord gestaan en oplossingen geboden. Het is aan u om hiermee te doen wat u wilt. Met vriendelijke groet, De klantenservice
25 mei bestelt pas 12 juni onverwachts ontvangen wat uiteraard wel fijn was. Meerdere keren een mail gedaan maar dan kreeg ik halfbakken antwoorden. Zo van als we het hebven overgedragen weten we niet meer waar het is. En dan krijg na meerdere mail een track and trace nummer beetje vreemd en naar mijn idee is het niet eerder verstuurd!
Beste Katinka, Ik zie inderdaad dat het tuincentrum destijds uw bestelling per ongeluk over het hoofd heeft gezien. Onze excuses hiervoor, dit is inderdaad niet de bedoeling. Naar aanleiding van uw contact met ons is de bestelling alsnog verzonden. Met vriendelijke groet, De klantenservice
Levering geheel volgens afspraak en de stoelen geplaatst op ons balkon. Verpakkingsmateriaal meegenomen, kortom geweldige service.
van de 6 plantjes waren er 2 verdroogd en geel.... Dat viel tegen, jammer !
3004 Bijsterhuizen
Wijchen 6604 LR
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.