Goede en vlotte service

Bestelling via website van Blokker gedaan. Maar werd vlot gecommuniceerd met Warentuin. Weergave v h artikel op site was ook goed. Bevestigingsmail en alle andere, dat vond ik dan wel weer een beetje overdreven, werden telkens dubbel verstuurd. Misschien dat dat kan worden opgelost.

Alles gedaan om snel onze bestelling te leveren

Alles gedaan om snel onze bestelling te leveren

Snelle en nette levering

Product was goed en netjes verpakt en keurig op tijd afgeleverd

Prima zaak

Snel geleverd Goede kwaliteit Beits die je niet meer in de bouwmarkten kon kopen dat verkopen jullie

Snelle levering maar inferieure spullen.

Ik had een heel slechte ervaring met uw bedrijf. Ik was aanvankelijk positief verrast. De bestelling kwam snel en in goede orde. Het presentje met de te vouwen kikvors is erg leuk. De led kaarsen op zonne-energie deden het mooi. Maar na 6 dagen deden ze het nog maar half en na 8 dagen kwam er geen enkel licht meer uit ondanks zonnige dagen. Ik voel me voor de gek gehouden met deze nepspullen. Jammer. Ik ga Warentuin zeker niet aanbevelen aan mijn vrienden en kennissen.

Het was ok.

Via een actie had ik een waardebon gewonnen om daarmee een plant uit te kiezen. Ik had nog nooit online een plant besteld, dus ik was zeer benieuwd! Jammer dat de plant die ik wilde er niet was. Uiteindelijk bleek hij er wel in andere kleuren te zijn. Dus dat vond ik wel fijn. Wat ik vooral jammer vind is al het verpakkingsmateriaal. Waarom zit de plant volledig in plastic en dan ook nog eens in een grote doos? Ik vind dat niet zo duurzaam en zou daar graag andere opties voor zien. Dit is ook de voornaamste reden dat ik een plant gewoon in de winkel zou kopen en niet bestellen. Daarnaast is het ook nog een sneller en zie je wat je koopt.

goede service

uitstekend gereedschap

Via een externe webwinkel besteld, die gaven een levertijd aan van 3 dagen. Op de warentuin stond duidelijk vermeld 5 tot 10, het is ook netjes binnen die periode geleverd.

deskundig en geen verkoop trucs

goede wijn behoefd geen krans

Zeer goede en snelle levering

We waren heel verast met de super snelle levering van de parasol, jullie zeiden een week binnen 2 dagen was hij binnen echt super.

Pluspunten

Fantastische service!!

Pluspunten

Geleverd wat gevraagd wordt en via e-mails goede opvolging levering.

Wat lang wachten tussen bestellen en levering.

Pluspunten

vlug en correcte levering

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

geen

Telefoon opnemen Bestelling compleet maken

Pluspunten

Zeer goed geholpen op een vraag van mij , deden alles om mij te helpen . Bedankt .

Pluspunten

Snelle afhandeling, zeer vriendelijk geholpen

Pluspunten

Alles in orde

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Koop hier geen (buiten) kerstverlichting, dit gaat hooguit 1 of 2 jaar mee. Op enige coulance van Watentuin hoef je niet te rekenen!

Pluspunten

Zeer tevreden over mijn online aankoop bij warentuin. Ik kocht mijn kerstverlichting en erg veel kerstballen. Alles werd tijdig en keurig verpakt geleverd in België. Alleen maar positieve commentaar. Graag tot een volgende keer! Vriendelijke groeten, Karl

Geen.

Pluspunten

Zeer ruime keuze aan zaden, planten, accessoires,.. aan democratische prijzen! Een plant was niet meer op voorraad, dit werd me telefonisch meegedeeld, en ik kon een ander plantje uitkiezen :) Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel, kortom top!

Enige verwarring over de verschillende pakketjes gezien niet alle artikelen vanuit hetzelfde depot verstuurd worden, maar gezien de communicatie met de klantendienst geen probleem :)

Pluspunten

zeer vriendelijk zeer mooie prijzen heel veel keus alles verloopt correct

doe zo voort dikke pluim

Pluspunten

produit excellent

aucun

Pluspunten

snelle levering goed verpakt

Pluspunten

Een mooie plant alleen jammer dat er vier bloemknoppen ware afgebroken.

3004 Bijsterhuizen

Wijchen 6604 LR