Verkeerde bezorg informatie

Omdat ik 2 stoelen had besteld wilde ik thuis zijn wanneer ze bezorgd werden. Ik heb contact opgenomen met Warentuin en zij meldde mij dat het bezorg bedrijf bij grote stukken altijd contact opnemen over de bezorgdag. Dit bleek dus niet het geval te zijn en ze meldde mij dat ze dit nooit doen. Nu zijn ze zonder overleg bij de buren bezorgd en heeft het een paar dagen geduurd voordat ik ze hier op kom halen. Vervelend dat er dus dingen gezegd worden die niet waar zijn.

Goed bedrijf, in één woord TOP!

Snelle levering, veel leuxe, aanrader,

Slecht!

Wil zwembad bestellen. Bel de klantenservice of deze op voorraad is, geven ze aan dat de betreffende zwembad op voorraad is. Gelijk besteld. Dag later krijg ik een mail dat het zwembad er niet meer is en dat ik 2 weken op mijn geld moet wachten. Na 2 weken nog geen terugbetaling gezien.

prima service

snelle reactie op mails, bezorging was uiteindelijk op tijd. product is fantastisch, heel blij mee (ronde picknicktafel)

Helaas toch niet op voorraad

De heater via blokker eind maart bij Warentuin besteld. Volgens de website nog op voorraad. Dit bleek helaas toch niet het geval. De fabrikant heeft inmiddels ook geen voorraad meer dus we wachten nu tot eind juli. Uiteindelijk was het contact over hoe we het wilden (wachten of geld terug) en verwachte nieuwe leverdatum wel goed.

Mooi Boeddha beeld.

Mooi beeld, met goede service.

Heel tevreden over onze Hartmann tuintafel, zeer goede kwaliteit. Ook de levering naar België uitstekend gepland.

Lange levertijd, slecht verpakt

Het product is pas na drie weken geleverd en bijzonder slecht verpakt. Een orginele verpakking zat er niet bij, de doos leek wel overreden door een vrachtwagen. Het product paste niet in de doos. Verder vraag ik me af hoelang het meegaat, het gaat om een tuin krukje. De kwaliteit lijkt discutabel (wankele poten), maar dat moeten we dit seizoen ontdekken.

De mos was van goede kwaliteit.

Daarnaast heeft de klantenservice me netjes geholpen en te woord gestaan m.b.t. het feit dat ik een fout had gemaakt in mijn bestelling. Ik had 1 doos mos besteld maar wilde er 2 bestellen. De extra verzendkosten zijn netjes gecrediteerd.

Correcte en snelle afhandeling

Correct en snel

Snel geleverde goed beschermd

Mooi kersenboompje in pot die nu al in bloei staat.

mijn kwetsbare Venushaar varentje kwam helemaal onbeschadigd aan .

Het plantje was met veel zorg ingepakt,er was werkelijk niets beschadigd.De kwaliteit ervan is ook goed,want het begon meteen nieuwe práchtige uitlopers te maken.Het is een waar genot om er naar te kijken !! Het weegt zeker op tegen de verhoudingsgewijs wel erg hoge verzendkosten,waardoor ik aanvankelijk aarzelde om het plantje te bestellen.Maar ik heb er helemaal géén spijt van.Dus DANK JULLIE WEL !!

Snelle levering, product precies zoals ik had verwacht.

Wederom zeer goed geregeld en snel geleverd.

Wederom zeer goed geregeld en snel geleverd.

Goede webwinkel

Ik heb tijdens de tweede lockdown een bestelling gedaan, omdat winkelen niet mogelijk was. Website is een aanrader. Producten waren snel leverbaar en de niet leverbare producten, heb ik binnen een paar dagen ontvangen.

Had twee solar lampjes besteld. Deze deden het niet. Alles is keurig afgehandeld, en kreeg mijn geld terug.

Goede service en snelle levering

De kleur die ik had besteld bleek niet op voorraad te zijn en in overleg heb ik toen een andere kleur gekozen. Daarna was het heel snel geleverd. Ik had ook voor annuleren kunnen kiezen.

Erg goede ervaring

We hebben de apparaatjes erg snel ontvangen en deze werken bizonder goed..Sinds de aankoop zijn deze in werking. We zijn erg tevreden.

Prima product en snel geleverd

Slechte klantenservice! Niet bestellen!

Ik zie dat ik niet de enige ben met een slechte ervaring met de Warentuin. Wij hadden twee potten besteld. Een scheurde kapot toen we de plant erin zette. De klantenservice gaf eerst aan dat dezde plant er niet in kon vanwege gewicht. Dit terwijl op de site stond dat het een stevige pot was. Daarna gooiden ze het op een andere boeg: wij zouden de plant er te hard hebben ingezet. Wij kunnen blijven uitleggen dat dit niet het geval is, maar het is hun woord tegen die van ons. De toon is zeer onklantvriendelijk en ze komen ons echt met NIETS tegemoet. Geen nieuwe pot, tegoedbon NIKS! Zeer teleurgesteld in deze organisatie! En ben niet de enige, zie hier meer reviews waauit blijkt dat de klantenservice ZEEER!!!! te wensen overlaat! Wij bestellen er niets meer!

Slechte kwaliteit tuinset

Bij warentuin een tuinset gekocht. De tuinset was van bamboe hout met een aluminium frame. Het hout begon te schimmelen. Na contact op te hebben genomen kreeg ik in het voorjaar een nieuwe tuinset met (volgens warentuin beter hout) teakhout. Daar ben ik mee akkoord gegaan. Op de formulieren en online staat dat de tuinset tegen weer en wind moet kunnen. De tuinset staat bij ons onder de overkapping. Niet geheel regen vrij, maar niet vol in de regen. Na 1 regenbui kwamen er vlekken op het hout. Weer gemaild en foto’s gestuurd. Kreeg ik te horen dat ik het hout vooraf had moeten oliën en ieder jaar moet schuren en oliën om het hout mooi te houden. Dit staat niet in de papieren van de tuinset, maar ook niet online. Uiteraard heb ik geen €1395 betaald voor een tuinset met onderhoud. Dus ik wil de tuinset retourneren. Maar nu komt het; dat vindt warentuin uiteraard niet leuk en daar zijn ze het niet mee eens. Veel mailverkeer over en weer, en nu na twee maanden nog niet tot een oplossing gekomen. Laatste mail gestuurd dat ik mij beroep op mijn herroepingsrecht omdat zij ons verkeerd ingelicht hebben over de tuinset. Indien dit niet wordt opgelost binnen 14 dagen zal ik warentuin ingebrekestellen. Helaas dat het zo moet gaan, maar ze zijn niet eerlijk en de kwaliteit van de tuinset is naar mijn mening erg slecht.

Niet geleverd, wat ik heb besteld

Ik heb lampions besteld via bol.com. Ik heb niet ontvangen wat ik heb besteld. Nadat Warentuin beweerde dat ik heb ontvangen wat ik had besteld, heb ik een screenshot toegestuurd met wat ik Wel heb besteld. Helaas heb ik daarna niets meer vernomen van Warentuin.

Teleurstellend

Wilgenrol 5x1 meter besteld en betaald. Helaas na uitpakken geconstateerd dat er maar 3 meter is geleverd. Dus kon klus niet afmaken omdat ik 2 meter te kort kwam. Zaterdag een e-mail hierover gestuurd maar helaas op maandag nog geen reactie mogen ontvangen. Ga morgen zelf maar de klantenservice bellen.

Correcte afgehandeld

Enige tijd geleden tuinhaard gekocht,maar spijtig genoeg na 1 maal branden gemerkt dat de verf afbladerde.Na foto's doorgemaild te hebben aan Warentuin werd de zaak correct en snel afgehandeld.We kregen ons geld terug,mochten de haard houden,en de tuinhaard werd van hun site gehaald.Bedankt Warentuin.Top !!!

Producten fijn en netjes geleverd

Eén product was niet meer leverbaar dit is tijdens het proces gemeld via de mail, vervolgens is het terugbetaald.

3004 Bijsterhuizen

Wijchen 6604 LR