Pluspunten

Uitstekende service bij het corrigeren van de bestelling

Pluspunten

Snelle en correcte levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel geleverd.

Verkeerde info op website. Bestelde planten bleken niet meer leverbaar en ze hadden andere opgestuurd.

Pluspunten

alles is heel duidelijk via de pc. keurig en vriendelijke meneer die de order afleverde. een die wist hoe het hoort,zag er netjes uit en was beleefd,ook niet te beroerd om de zending precies neer te zetten op de plaats die wij graag wilden.

misschien iets veranderen in de tijd van afleveren,zodat je smorgens of smiddags een boodschap kan doen.Al besef ik dat dat met het huidige verkeer ontzettend moeilijk is. We zijn alleen maar positief.Ook over de kwaliteit van de tuinaarde.

Pluspunten

Snelle, flexibele levering!!

Pluspunten

Snelle afhandeling bestelling. Had echter een niet werkende vochtigheidsmeter. Na reclamatie binnen één dag reactie gekregen dat mijn klacht was doorgezet naar desbetreffende afdeling. Netjes een nieuwe toegestuurd gekregen.

1e reactie van ontvangst en doorsturen naar afdeling was snel. (binnen 1 dag) 2e reactie van afdeling kwam pas nadat ik had gevraagd om een reactie (na 1 week) Aandachtspunt voor betere communicatie afhandeling van desbetreffende afdeling.

Pluspunten

Goede website en snelle levering.

Pluspunten

Binnen 48uur geleverd in een keurige stevige dubbele verpakking...

Pluspunten

zeer snelle levering , gewoon keurig zoals het hoort

Pluspunten

Vlotte en snelle levering Uitgebreid assortiment de beschermhoes welke ik nodig had was nergens anders te vinden.

houden zo

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Zorgen dat de mail niet verdwijnt Klant achteraf laten betalen. NU moet je week wachten op bestelling. Als je niet belt ben je je geld kwijt want door verdwijnen mail krijg je bestelling niet

Pluspunten

Prima toelichting als je vragen hebt. Bezorging vrij snel en op afspraak

Geen idee

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede overzichtelijke website

Levering vond ik relatief lang duren

Pluspunten

Andere vervoerder nemen. Parket was bij de buren afgegeven, maar er was geen melding in onze brievenbus gedaan, 3 dagen kwam de buurman waarom ik het parket niet kwam ophalen.

Pluspunten

Scherpe prijs, snelle levering, goede bereikbaarheid per mail en ook telefonisch

Pluspunten

Volledig naar verwachting!!

geen

Pluspunten

Snelle levering, 1 bak was helaas beschadigd, maar binnen 1 week een nieuwe bak en de kapotte mochten we houden. top!

Na melding van de kapotte bak werd gezegd dat er zo snel mogelijk een reactie zou komen en die kwam helaas niet.

Pluspunten

Goede service, mijn bestelling kon niet volledig geleverd worden en er is hierover telefonisch overleg geweest. Het teveel betaalde bedrag werd snel teruggestort op mijn bankrekening.

geen

Pluspunten

Snelle en correcte aflevering

Pluspunten

stipt geleverd, een pluim waard

Pluspunten

goede website en vlotte levering

op dit moment geen tips

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leveringsfout snel rechtgezet Snelle levering

Ik had twee dezelfde artikelen besteld maar er werd aanvankelijk maar één artikel geleverd

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

prijs

levertijd / geen 2 dagen zoals vermeld maar bijna 2 weken

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Vriendelijk in contact, goed snel bereikbaar.

A) deel van de bestelde producten niet op voorraad, biedt ze dan niet aan op de website B) zending kwam in 5(!) delen, doos met konijnenvoer was beschadigd en dichtgeplakt met dhl tape. Twee zakken waren open. Was behoorlijk waardeloos. C) uiteindelijk ook nog een onjuist product geleverd, vervelend veel nawerk van gehad.

3004 Bijsterhuizen

Wijchen 6604 LR

+31(0) 85-2736336

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire