Slechte klantenservice! Niet bestellen!

Ik zie dat ik niet de enige ben met een slechte ervaring met de Warentuin. Wij hadden twee potten besteld. Een scheurde kapot toen we de plant erin zette. De klantenservice gaf eerst aan dat dezde plant er niet in kon vanwege gewicht. Dit terwijl op de site stond dat het een stevige pot was. Daarna gooiden ze het op een andere boeg: wij zouden de plant er te hard hebben ingezet. Wij kunnen blijven uitleggen dat dit niet het geval is, maar het is hun woord tegen die van ons. De toon is zeer onklantvriendelijk en ze komen ons echt met NIETS tegemoet. Geen nieuwe pot, tegoedbon NIKS! Zeer teleurgesteld in deze organisatie! En ben niet de enige, zie hier meer reviews waauit blijkt dat de klantenservice ZEEER!!!! te wensen overlaat! Wij bestellen er niets meer!

Slechte kwaliteit tuinset

Bij warentuin een tuinset gekocht. De tuinset was van bamboe hout met een aluminium frame. Het hout begon te schimmelen. Na contact op te hebben genomen kreeg ik in het voorjaar een nieuwe tuinset met (volgens warentuin beter hout) teakhout. Daar ben ik mee akkoord gegaan. Op de formulieren en online staat dat de tuinset tegen weer en wind moet kunnen. De tuinset staat bij ons onder de overkapping. Niet geheel regen vrij, maar niet vol in de regen. Na 1 regenbui kwamen er vlekken op het hout. Weer gemaild en foto’s gestuurd. Kreeg ik te horen dat ik het hout vooraf had moeten oliën en ieder jaar moet schuren en oliën om het hout mooi te houden. Dit staat niet in de papieren van de tuinset, maar ook niet online. Uiteraard heb ik geen €1395 betaald voor een tuinset met onderhoud. Dus ik wil de tuinset retourneren. Maar nu komt het; dat vindt warentuin uiteraard niet leuk en daar zijn ze het niet mee eens. Veel mailverkeer over en weer, en nu na twee maanden nog niet tot een oplossing gekomen. Laatste mail gestuurd dat ik mij beroep op mijn herroepingsrecht omdat zij ons verkeerd ingelicht hebben over de tuinset. Indien dit niet wordt opgelost binnen 14 dagen zal ik warentuin ingebrekestellen. Helaas dat het zo moet gaan, maar ze zijn niet eerlijk en de kwaliteit van de tuinset is naar mijn mening erg slecht.

Niet geleverd, wat ik heb besteld

Ik heb lampions besteld via bol.com. Ik heb niet ontvangen wat ik heb besteld. Nadat Warentuin beweerde dat ik heb ontvangen wat ik had besteld, heb ik een screenshot toegestuurd met wat ik Wel heb besteld. Helaas heb ik daarna niets meer vernomen van Warentuin.

Teleurstellend

Wilgenrol 5x1 meter besteld en betaald. Helaas na uitpakken geconstateerd dat er maar 3 meter is geleverd. Dus kon klus niet afmaken omdat ik 2 meter te kort kwam. Zaterdag een e-mail hierover gestuurd maar helaas op maandag nog geen reactie mogen ontvangen. Ga morgen zelf maar de klantenservice bellen.

Correcte afgehandeld

Enige tijd geleden tuinhaard gekocht,maar spijtig genoeg na 1 maal branden gemerkt dat de verf afbladerde.Na foto's doorgemaild te hebben aan Warentuin werd de zaak correct en snel afgehandeld.We kregen ons geld terug,mochten de haard houden,en de tuinhaard werd van hun site gehaald.Bedankt Warentuin.Top !!!

Producten fijn en netjes geleverd

Eén product was niet meer leverbaar dit is tijdens het proces gemeld via de mail, vervolgens is het terugbetaald.

Het product voldeed precies aan mijn verwachtingen en werd ook gauw bezorgd!

Te weinig te laat

Het artikel was uitverkocht, ik zou een andere krijgen, die is nooit verstuurd, ik moest er achter aan gaan, pas na twee mails kreeg ik het bedrag terug gestort.

Slecht

Bij levering thuis bleken er twee van de bestelde items te ontbreken. Pas bij navraag werd me gemeld dat ze niet langer in stock waren en werd me gevraagd of ik wilde wachten tot de ontbrekende items opnieuw in stock waren of een terugbetaling wenste voor de ontbrekende items. Ik antwoorde hierop dat ik opteerde voor het eerste alternatief. Ondertussen zijn we 2.5 maand verder en heb ik nog steeds geen bestelling van de ontbrekende items ontvangen. Eigenlijk had ik dit al uit het oog verloren tot ik deze mail ter beoordeling van de geleverde diensten in mijn mailbox kreeg. Ik heb zoëven dan ook naar nieuwe info gevraagd.

Huisje op drie plekken gebroken ontvangen

En werd niet vergoed, kreeg 6 euro voor de ‘schade’ terwijl het huisje me 40 euro heeft gekost. Als je zulke breekbare dingen niet heel kunt afleveren, of ervoor kunt zorgen dat er alsnog een nieuwe hele terug komt moet het niet worden verkocht vind ik.

Slechte levering

Met kerst diverse items besteld voor een kerstdorp. Kreeg na een aantal weken een mail dat het item niet leverbaar was over diverse items. Toen duurde het nog heel lang (ruim een maand) voordat ik mijn geld retour kreeg. Erg jammer, want volgende keer bestel ik ergens anders.

Topwinkel.

Hartstikke trots op mijn bijzettafeltjes, die niet alleen een zeer leuk prijsje hadden maar ook nog eens supervlug geleverd zijn, ben er heel blij mee, thx.

Retour pakket niet juist verwerkt

Mijn bestelling geheel retour gestuurd, bevestigd vanuit Warentuin, alsnog een rekening gekregen. Ontkennen alles en terugkoppeling is ver te zoeken. Voor mij geen ‘Warentuin’ meer! Het is een Warentuin vol bedrog.

Super gezellige lampjes!

De lampjes zijn super gezellig! Ze hebben een handige timer en twinkelen subtiel. We hebben ze vanaf begin december hangen en ik vind ze nog veel te leuk om op te ruimen.

Goede, snelle levering

Goede en duidelijke site. Bestelling was heel snel binnen en goed verpakt. Mooie producten, zeker een aanrader.

Prachtige kerstballen en super service

Fijne en makkelijke site om te bekijken en om te bestellen, zeer veel keuze en mooie kerstboomhangers/ballen, de prijzen zeker waard en je wordt goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken m.b.t. de verzending en levering. Een absolute aanrader.

Snelle bezorging, mooi product.

Super blij met de mand extra large.

Op tijd leuke spulletjes geleverd.

Snelle service en mooie plant

Wij ontvingen onze plant al na 2 dagen. Iets vertraagd ivm de vorst stond er in de mail. Heel goed verpakt en echt heel mooi. Een gezonde grote plant zonder plekjes of andere beschadigingen.

Doet aan dmijn verwachting

Goed verpakt, snelle levering

Goede producten

Helaas konden ze niet alles wat ik had leveren. Ook ingepakt door een lollige medewerker die alle piepschuim in kleine stukjes in de doos had gestopt. En heel veel piepschuim waardoor bij het openen van het pakket mijn hele huis onder de piepschuim zat.

Ondanks kerst- en coronadrukte snelle levering

Ondanks kerst- en coronadrukte snelle levering

Snelle levering van een mooi product. Aanrader om hier vaker te bestellen.

Prima en geweldig verpakt 7 vredespalmen.

De al grote kleinkinderen zijn er zeer mee. En de twee kleinere ook‼️

Top onderzettertjes

Snel geleverd Planten staan er nu mooi op, op het dressoir

3004 Bijsterhuizen

Wijchen 6604 LR

+31(0) 85-2736336

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire