Snel en betrouwbaar

Goede webshop ervaring, prima klantenservice

Snelle afhandeling en verzending. Ik had een probleempje maar dat werd door de klantenservice prima opgelost.

Leuke efteling producten

Netjes verpakt

Goede ervaring met de webshop

Snelle levering en perfect verpakt

Very Satisfied

Very satisfied with the service I received

Goede prijs, kwaliteit en service

Bestelling snel ontvangen en was goed verpakt om beschadiging tegen te gaan. Uitstekende kwaliteit zeker voor deze prijs

Goede kwaliteit

Snelle levering Degelijke producten Prima prijs Goede service

perfect

Snelle bezorging.

Gieter ziet er leuk uit en is zeer functioneel. Leuke kleur.

Prima kwaliteit kunstplanten

Ik krijg veel complimenten dat de planten niet van echt te onderscheiden zijn. Voor de bezorging bleek het wel een opgave om de bovenkant van de doos de bovenkant te laten zijn.

Goede terugkoppeling met klantenservice

Alleen jammer dat 1 boompje minder was en deze niet vervangen werd maar wel netjes m’n geld terug

Snel aflevering en mos groeit heel mooi

Friendlijke customer service, plaatmos was binnen 1 dag geleverd en groeit heel mooi op de balkon. Echt aanrader.

Mijn bestelling was een strijkplankhoes. Volgens mij had dat verpakt kunnen worden in een brievenbuspakketje, dan hoefde dat geen €6,95 te kosten. Verder ben ik er blij mee. En is al in gebruik genomen. Vriendelijke groet Hennie J.Krikke-Kruid

Goed en snel geleverd

Goede correspondentie, goede service n goed product.

Zeer tevreden.

Super geregeld!

De loungebank werd op de afgesproken tijd bezorgd. De chauffeur heeft zelfs de moeite genomen om achterom te lopen omdat de (grote) doos niet door de voordeur paste. In de doos waren alle onderdelen netjes verpakt en het was vrij simpel om de bank in elkaar te zetten. De bank is supermooi en zit heerlijk, wij zijn erg erg blij mee!

Goed service

Goede service. Glazen lampjes gekocht, kwamen kapot aan. Gelijk foto's gemaakt en geschreven. Ze hebben toen nieuwe gestuurd

Mooie tuinverlichting

Goed materiaal. Snelle verzending

Vlotte en correcte afhandeling !

Mooi en verzorgd geleverd.

TOP

Snelle levering, goed product

Zou zo opnieuw bestellen

Top geleverd

Met de nieuw gekochte hoes kan ik de tuinbank helemaal afdekken.

Duidelijke site, mooie foto's en een snelle en goed verpakte levering.

Uitstekend.

Bijsterhuizen 3004

6604 LR Wijchen

+31(0) 85-2736336

Over Warentuin

Warentuin, het grootste online tuincentrum van Nederland.