Pluspunten

Duidelijke website en duidelijke procedures Goede informatie over het product Prima prijs/kwaliteit-verhouding Correcte afhandeling van de bestelling

Sorry, zou het niet weten Ik heb geen gedegen onderzoek gedaan naar plussen, minnen en verbeterpunten. Puur beantwoorden op basis van de recente bestelling en hoe dit is afgehandeld etc.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

snelheid omtrent bestelling/betaling/bezorging

pure misleidng; foto's worden vergroot/uit verhouding getrokken t.a.v. omschrijving. Het betrof een aardbeienpot hg. 42 cm - dan geven jullie op 28/28 cm, uit de foto zie ik de boven en onderdiameter. In werkelijkheid is het de breedte /moraal heel kleine openingen voor de plantjes. Pure misleiding.

Pluspunten

Prima artikel, snel geleverd

Mail dat artikel onderweg is komt pas binnen als artikel al bezorgd is.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Aardige mensen, maar wel onaanvaardbare ervaring, zie hieronder.

Pas de spullen opsturen, wanneer het gevraagde compleet is. Nu krijg ik 1 product, welke ik meteen gebruik en hoor later dat nummer twee niet meer komt, uitverkocht. Ik heb nu niet de twee gevraagde identieke producten. Nummer 1 heb ik al gebruikt en betaald. Balen, balen, balen

Pluspunten

No nonsens. Snelle levering. Laagste prijs.

N.V.T

Pluspunten

Onlangs de klantenservice gebeld met een tip omtrent regentonnen, dit werd zeer op prijs gesteld en ik werd bijzonder goed en aardig te woord gestaan. Een dikke 10 !!!!

Pluspunten

Snelle levering, goede prijs, goede service

Nvt

Pluspunten

Snelle levering netjes verpakt Posters zijn van een goed materiaal.

Prima zo door blijven gaan.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle levering en mooie planten

verpakking wat profesioneler

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Diverse orders geplaatst welke steeds niet voorradig bleken te zijn (stockmanagement) contact gehad met Customerservice beloven dingen die niet worden na gekomen worden

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Men komt de leveringsverplichting correct na en er wordt op tijd afgeleverd

Nvt

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Medewerker Vincent van de klantenservice is achter de klacht aangegaan. Daarna meerdere malen bericht ontvangen hoe de order verder verwerkt ging worden

Order bleek niet geregistreerd te zijn in het systeem terwijl wel was betaald voor de online bestelling. Na verwerking bleek de bestelling 5 dagen levertijd te hebben, wat betekende dat ik pas na ruim 3 weken mijn tuinartikelen kon ontvangen. Deze levertermijn was voor mij reden om de order te laten annuleren. Vervolgens kon ik de artikelen diezelfde dag nog met korting in de lokale winkel kopen incl. goed advies.

Pluspunten

Groot assortiment. Snelle levering

Eigenlijk geen

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Goed assortiment met concurrerende prijzen

Betere koerier en betere klantenservice Mijn pakket is nooit aangekomen, kwijt door de koerier? Ik moest hier zelf veel energie in steken om er achteraan te bellen en te mailen, zéér moeizame klanten"service"

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Eerst was het niet goed aangekomen omdat ze het verkeerde huisnummer hadden doorgegeven aan het postbedrijf. Toen kwam het 1 dag later aan. De rozen waren helemaal kapot

Pluspunten

- Zeer betaalbare tuinverlichting gevonden

Achteraf was het toch niet helemaal duidelijk hoe ver de bollen uit elkaar hingen. Het lichtgedeelte bleek 10 meter te zijn ipv, de verwachte 5 meter. Nu leverde dit absoluut geen problemen op, dus trek er niet al te zwaar aan.

Pluspunten

excellent service

Pluspunten

prima. Telefonisch contact was goed en zakelijk.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

-contact via email was vriendelijk en de antwoordtijd was meestal voldoende snel.

-bereikbaarheid via telefoon was onvoldoende. (altijd de eerst wachtende in de lijn en daarna was werd ik uiteindelijk niet naar de medewerkers doorverbonden maar naar de 'externe telefonisten'.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Prima prijzen en eenvoudige website.

Als een bestelling niet wordt afgeleverd omdat deze in het transport is beschadigd, zou het bedrijf beter zelf contact opnemen met de klant. In mijn geval hebben ze gewacht tot ik zelf contact opnam. Een genante ervaring voor een bestelling van 50 rozen voor een 50 jarige verjaardag.

Pluspunten

Snelle reactie. Goede service.

Pluspunten

duidelijke informatie, en geleverd wat gevraagd is

elke goede parasolstandaard past, itt vermeld in beschrijving

Pluspunten

Snelle en goede service

Pluspunten

snelle levering en je kunt goed volgen hoe de levering verloopt

geen

Pluspunten

snelle verwerking en goede communicatie.

3004 Bijsterhuizen

Wijchen 6604 LR