Pluspunten
Duidelijke website en duidelijke procedures Goede informatie over het product Prima prijs/kwaliteit-verhouding Correcte afhandeling van de bestelling
VerbeterpuntenSorry, zou het niet weten Ik heb geen gedegen onderzoek gedaan naar plussen, minnen en verbeterpunten. Puur beantwoorden op basis van de recente bestelling en hoe dit is afgehandeld etc.
Pluspunten
snelheid omtrent bestelling/betaling/bezorging
Verbeterpuntenpure misleidng; foto's worden vergroot/uit verhouding getrokken t.a.v. omschrijving. Het betrof een aardbeienpot hg. 42 cm - dan geven jullie op 28/28 cm, uit de foto zie ik de boven en onderdiameter. In werkelijkheid is het de breedte /moraal heel kleine openingen voor de plantjes. Pure misleiding.
Beste G. Slaat, Bedankt voor uw bericht. Heeft u al contact opgenomen met de klantenservice van Warentuin. U kunt klachten altijd mailen naar [email protected] Wij hebben dan vervolgens de gelegenheid om dit met u op te lossen. Met vriendelijke groet, Laura Bakker, Klantenservice Warentuin
Pluspunten
Prima artikel, snel geleverd
VerbeterpuntenMail dat artikel onderweg is komt pas binnen als artikel al bezorgd is.
Pluspunten
Aardige mensen, maar wel onaanvaardbare ervaring, zie hieronder.
VerbeterpuntenPas de spullen opsturen, wanneer het gevraagde compleet is. Nu krijg ik 1 product, welke ik meteen gebruik en hoor later dat nummer twee niet meer komt, uitverkocht. Ik heb nu niet de twee gevraagde identieke producten. Nummer 1 heb ik al gebruikt en betaald. Balen, balen, balen
Beste Marion, Bedankt voor uw bericht. Omdat wij onze producten ook in fysieke winkels verkopen, kan het zijn dat een product per abuis niet meer op voorraad is. Wij hebben u een voorstel gedaan om de eerste parasol retour te zenden, maar u heeft ervoor gekozen om deze te behouden en alleen het geld retour te ontvangen van 1 parasol. Vervolgens hebben uw geld teruggestort. Bij zo'n situatie leggen wij de klant altijd de keuze voor om het al ontvangen product retour te zenden op onze kosten en het geld terug te ontvangen. Het is vervolgens aan de klant om die keuze te maken. Met vriendelijke groet, Laura Bakker, Klantenservice Warentuin
Pluspunten
No nonsens. Snelle levering. Laagste prijs.
VerbeterpuntenN.V.T
Pluspunten
Onlangs de klantenservice gebeld met een tip omtrent regentonnen, dit werd zeer op prijs gesteld en ik werd bijzonder goed en aardig te woord gestaan. Een dikke 10 !!!!
Pluspunten
Snelle levering, goede prijs, goede service
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Snelle levering netjes verpakt Posters zijn van een goed materiaal.
VerbeterpuntenPrima zo door blijven gaan.
Pluspunten
snelle levering en mooie planten
Verbeterpuntenverpakking wat profesioneler
Diverse orders geplaatst welke steeds niet voorradig bleken te zijn (stockmanagement) contact gehad met Customerservice beloven dingen die niet worden na gekomen worden
Beste meneer, mevrouw Vink. Bedankt voor uw review. Wij werken samen met verschillende servicepunten. Onze voorraad loopt gelijk met die van de servicepunten. Dit zijn ook daadwerkelijk tuincentra. Het kan dus zijn dat het laatste product net wordt verkocht in het tuincentra en iets later ook besteld via Warentuin. Daardoor kan het zijn dat iets soms toch niet op voorraad blijkt te zijn. U heeft uw geld netjes terugontvangen. Met vriendelijke groet, Laura Bakker, Klantenservice Warentuin
Pluspunten
Men komt de leveringsverplichting correct na en er wordt op tijd afgeleverd
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Medewerker Vincent van de klantenservice is achter de klacht aangegaan. Daarna meerdere malen bericht ontvangen hoe de order verder verwerkt ging worden
VerbeterpuntenOrder bleek niet geregistreerd te zijn in het systeem terwijl wel was betaald voor de online bestelling. Na verwerking bleek de bestelling 5 dagen levertijd te hebben, wat betekende dat ik pas na ruim 3 weken mijn tuinartikelen kon ontvangen. Deze levertermijn was voor mij reden om de order te laten annuleren. Vervolgens kon ik de artikelen diezelfde dag nog met korting in de lokale winkel kopen incl. goed advies.
Beste Isabel, Wat vervelend dat uw bestelling niet is doorgekomen in ons systeem. Onze bestellingen via externe webshops worden handmatig ingevoerd en hier is iets mis gegaan. Gelukkig heeft Vincent u goed op de hoogte gehouden van de verdere ontwikkeling van uw bestelling. Na annuleren hebben wij uw geld teruggestort binnen 2 weken. Als u vragen heeft over producten of advies nodig heeft dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice! Met vriendelijke groet, Laura Bakker, Klantenservice Warentuin
Pluspunten
Groot assortiment. Snelle levering
VerbeterpuntenEigenlijk geen
Pluspunten
Goed assortiment met concurrerende prijzen
VerbeterpuntenBetere koerier en betere klantenservice Mijn pakket is nooit aangekomen, kwijt door de koerier? Ik moest hier zelf veel energie in steken om er achteraan te bellen en te mailen, zéér moeizame klanten"service"
Beste Joni, Wat vervelend dat uw pakket is zoek geraakt. Helaas kunnen wij hier niets aan doen. Wij hebben een onderzoek gestart naar uw bestelling en u op best mogelijk manier te helpen namens onze klantenservice. Uiteindelijk zijn wij gezamenlijk tot de beslissing gekomen om u uw geld terug te geven. Dit heeft u netjes terug ontvangen. Met vriendelijke groet, Laura Bakker, Klantenservice Warentuin
Eerst was het niet goed aangekomen omdat ze het verkeerde huisnummer hadden doorgegeven aan het postbedrijf. Toen kwam het 1 dag later aan. De rozen waren helemaal kapot
Beste Jorn, Wat vervelend dat uw rozen verkeerd zijn geleverd. Helaas kunnen wij hier niks aan doen en ligt deze fout bij het postbedrijf. Als uw bestelling kapot of beschadigd geleverd is dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice en krijgt u uw geld terug. U heeft uw geld netjes terug ontvangen. Met vriendelijke groet, Laura Bakker, Klantenservice Warentuin
Pluspunten
- Zeer betaalbare tuinverlichting gevonden
VerbeterpuntenAchteraf was het toch niet helemaal duidelijk hoe ver de bollen uit elkaar hingen. Het lichtgedeelte bleek 10 meter te zijn ipv, de verwachte 5 meter. Nu leverde dit absoluut geen problemen op, dus trek er niet al te zwaar aan.
Pluspunten
excellent service
Pluspunten
prima. Telefonisch contact was goed en zakelijk.
Pluspunten
-contact via email was vriendelijk en de antwoordtijd was meestal voldoende snel.
Verbeterpunten-bereikbaarheid via telefoon was onvoldoende. (altijd de eerst wachtende in de lijn en daarna was werd ik uiteindelijk niet naar de medewerkers doorverbonden maar naar de 'externe telefonisten'.
Beste Luka, Bedankt voor uw bericht. Wij garanderen de laagste online prijsgarantie. Om dit te kunnen garanderen houden wij onze kosten laag. Dit betekent ook dat wij niet veel mensen in dienst hebben voor de telefoon. De ene dag is het ook een stuk drukker dan de andere dag. Via de mail kunnen wij makkelijker en sneller antwoorden. Wij hopen dat u blij bent met uw bestelling! Met vriendelijke groet, Laura Bakker, Klantenservice Warentuin
Pluspunten
Prima prijzen en eenvoudige website.
VerbeterpuntenAls een bestelling niet wordt afgeleverd omdat deze in het transport is beschadigd, zou het bedrijf beter zelf contact opnemen met de klant. In mijn geval hebben ze gewacht tot ik zelf contact opnam. Een genante ervaring voor een bestelling van 50 rozen voor een 50 jarige verjaardag.
Beste Bernie, Bedankt voor uw bericht. Wat vervelend dat uw verassing zo niet door kon gaan. Normaal gesproken wordt een bestelling opnieuw geleverd, maar helaas kon dat niet in uw geval. Wij kunnen er helaas niks aan doen dat een vervoersbedrijf beschadigingen maakt. Wij hopen dat u nog eens een bestelling bij ons zult plaatsen. Met vriendelijke groet, Laura Bakker, Klantenservice Warentuin
Pluspunten
Snelle reactie. Goede service.
Pluspunten
duidelijke informatie, en geleverd wat gevraagd is
Verbeterpuntenelke goede parasolstandaard past, itt vermeld in beschrijving
Pluspunten
Snelle en goede service
Pluspunten
snelle levering en je kunt goed volgen hoe de levering verloopt
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
snelle verwerking en goede communicatie.
3004 Bijsterhuizen
Wijchen 6604 LR