Spullen kapot thuis geleverd en dan moet je maar een tube secondelijm kopen .Als dat jullie serves is vind ik dat schandalig. Jullie beloven geld terug te storten maar je ziet niets. Wat denken jullie binnen is binnen. Mij zal je niets meer leveren want er zijn beteren zaken als jullie en ook goed verpakt als je het thuis bezorgt krijgt. Met vriendelijke groeten uit Lemmer
Beste Bert, Het is erg vervelend om te horen dat u zo ontevreden bent. Ik heb de mailwisseling erop nageslagen en ik zie dat mijn collega u vriendelijk te woord heeft gestaan. Uiteindelijk hebben wij echter niks meer van u gehoord. U mag sowieso nog de 3 euro korting, maar ik maak op uit uw mails dat er meer schade was aan andere artikelen. Dit lossen wij graag netjes op. We ontvangen graag foto's en dan zoeken we een passende oplossing. Voor nu laat ik in elk geval 3 euro naar u terugstorten. Met vriendelijke groet, De Klantenservice
Nadat ik een kapotte bestelling binnen kreeg heb ik contact gezocht met watertuin klantenservice, die hebben mij keurig een nieuw product gestuurd , er werd totaal niet moeilijk over gedaan , dan noem ik nog eens goede service en klantvriendelijkheid
Na dat bleek dat een aantal items beschadigd waren heb ik contact opgenomen met de klantenservice. Erg meewerkend om tot een oplossing te komen. Ook handig dat je steeds contact hebt met dezelfde persoon.
Veel keuze, goede kwalieit, scherpe prijzen. Alleen jammer dat retourzendingen voor eigen rekening zijn, maar dat is een klein detail.
Waarom prijzen voor consumenten ex btw weergeven?
Beste Hans, Dit is onjuist, onze prijzen worden weergegeven inclusief BTW. Het enige dat er nog bij komt zijn eventuele verzendkosten. Met vriendelijke groet, Klantenservice Warentuin
Ik had een artikel besteld s morgens. Had s middags al een mailtje dat het verzonden was De volgende dag keurig op tijd geleverd en netjes verpakt. Ben zeer tevreden over Warentuin.
Het ornament met uitstromer, dat ik had besteld, was niet goed. De uitstromer zat scheef in het ornament geplakt, waardoor de luchtslang er niet meer omheen kon. Na wat contact te hebben gehad, is besloten dat ik het ornament terug mocht sturen op hun kosten, en wordt mijn geld teruggestort. Prima opgelost!
Beste Marianne, Helaas gaat het inderdaad soms fout met artikelen, maar ik ben blij dat u tevreden bent met de oplossing! Met vriendelijke groet, De klantenservice
Dinsdag online gekocht en betaling via Paypal op jullie website. Donderdag mail ontvangen dat ik via overschrijving moet betalen. 2x betalen ??? Mail verzonden en geen antwoord. Contact met Paypal, het geld schrijven ze dadelijk over op jullie Paypal rekening en het is ook al van mijn rekening afgehaald. Vrijdag mail naar jullie en S ochtends telefonisch contact met jullie. Gaat het navragen aan zijn collega’s . Verder weer geen antwoord. Mijn vis is ziek en heb dringend het aangekochte product nodig. Gaat het nu verzonden worden of niet? Geen reactie dan dien ik maandag officieel klacht in bij Paypal voor oplichting. Als jullie deze betalingsvorm aanbieden en niet weten hoe jullie de betalingen kunnen verifiëren... waar zijn jullie dan mee bezig
Beste Anita, Het is misgegaan omdat er een storing was, waardoor uw betaling niet goed was doorgekomen. Onze excuses hiervoor. Uw bestelling is inmiddels geannuleerd en u krijgt uw geld terug. Met vriendelijke groet, De klantenservice
Telefonisch goed te woord gestaan en levering volgens afspraak
Snelle levering. Aanrader
Kwaliteit spullen en snelle levering
Er kon niet geleverd worden binnen de tijd die op de site stond. De levertijd wad korter dan bij andere bedrijven, daarom koos ik voor warentuin. Puntje bij paaltje kon er niet snel geleverd worden en heeft het een hoop mails gekost om contact te kunnen krijgen. Blijkbaar iets mis gegaan met de mailboxen waardoor dit niet lekker liep. Nadat mijn mails weer normaal binnenkwamen is het wel netjes afgehandeld.
Beste Sarah, Ik zie dat u contact hebt gehad met onze klantenservice en dat het is opgelost. Ongeveer een maand geleden is ook het geld naar u teruggestort. Met vriendelijke groet, De klantenservice
Original recension
Ik had een aantal planten en plantvoeding etc besteld. Hier besteld omdat ze de kortste levertijd zouden hebben. Maar dat bleek gewoon niet waar, en de helft kon niet geleverd worden. Ik heb getracht de bestelling te annuleren, maar na 2 weken komt dan plots een incomplete bestelling aan. Die ik geweigerd heb, maar het bezorgbedrijf heeft de sticker van het pakket getrokken en het bij een vuilbak neergezet. Ondertussen al 6x gemaild, geprobeerd te bellen maar niet de hele dag bereikbaar. Het innen van mijn betaling verliep uiteraard wel vlekkeloos. Wat een waardeloze ervaring. Een keer, nooit meer bij dit bedrijf
Prima winkel snelle levering en alles is netjes gegaan.
De plantjes werden in perfecte staat geleverd ondanks de extreme temperaturen. Kan dit alleen maar aanraden. Kathleen
het is een prachtige poster voor dat geld. En zo keurig geleverd en allemaal in frame.
Wij hadden een bestelling gedaan en er zou binnen 3 dagen geleverd worden. Dat werd het dus niet. DHL zou vertraging hebben dus wachten. Prima geen probleem maar als je dan 5 weken gewacht hebt met verschillende telefoontjes en mails dat het echt binnen 2 werkdagen er is en het is nog steeds niet waar dan is het niet meer leuk. Zeker niet als je meerdere dingen online besteld hebt en DHL levert gewoon binnen 2 a 3 dagen. Toen ik mijn laatste mail stuurde dat ik er klaar mee was en mijn geld terug wilde toen was het er ineens wel binnen 2 dagen. Erg jammer dit....
Beste Anja, Ik begrijp inderdaad dat dit een vervelend gevoel geeft. Onze excuses voor het feit dat het zo lang heeft geduurd, dat is zeker niet de bedoeling! Zowel wijzelf als de bezorgdiensten hebben de afgelopen maanden met grote vertragingen gekampt. Het is dus goed mogelijk dat het inderdaad zo lang duurde bij DHL. Ik ben blij dat uw bestelling uiteindelijk is geleverd en ik hoop dat u er veel plezier van hebt. Met vriendelijke groet, De klantenservice
Vlot besteld, netjes geleverd, we kunnen weer bbq- en!
De levering was snel. Het product was precies zoals verwacht (We hadden er al een en wilde aanvullen met deze)
Heb lekker rondgesnuffeld maar had maar 1 ding nodig en gevonden ook. Blij mee en fijne, snelle, nette levering. Absoluut een fijne winkel.
Mijn bestelling was helaas niet leverbaar, maar er werd mij een redeiljk alternatief geboden. Ik was verbaasd en verrast dat ik later op mijn mail excuses hiervoor aangeboden kreeg. Grandioos!
heel blij met de service en degelijke kwaliteit
Overzichtelijke site en snelle levering. Het breekbare product was goed verpakt. Zeer tevreden dus!
Een firma die nog zijn klant op de eerste plaats zet, bij problemen krijg je per kerende van een vriendelijke medewerker( ster) een doeltreffende oplossing . Alles is correct en met veel zorg van bestelling tot levering tot retour, verwerkt. Tout court, een betrouwbare leverancier !!
Ik had tuinspot besteld, na een klein mankement is het prima opgelost en de spots doen het prima.
Ik had tuinartikelen besteld. Niet alles was meteen op voorraad. Ik ben keurig opgebeld om dit met mij te overleggen en uiteindelijk is alles bezorgd. Top!
3004 Bijsterhuizen
Wijchen 6604 LR