Pluspunten
snelle en duidelijke communicatie via de mail, antwoord gekregen op al mijn vragen.
Verbeterpuntenbij verzenden track&trace doorgeven
Pluspunten
Een snelle en duidelijk communicatie. Ik heb echt het gevoel dat er met aandacht wordt gewerkt. Alles was keurig netjes verzorgd.
Pluspunten
Mooi houten speelgoed en origineel.
VerbeterpuntenN.v.t.
Pluspunten
Zeer snelle reactie na vraag of bestelling nog gewijzigd kon worden. Dit kon en ik heb het gewenste artikel ontvangen.
VerbeterpuntenTwee artikelen gekocht, deze zijn apart verzonden. Van één artikel geen track en tracé ontvangen dus ik wist niet wanneer het kwam. Dat was wel fijn geweest.
Pluspunten
Fijne en snelle communicatie via de mail. Goede prijzen. Meer kan ik nog niet beoordelen, daar ik alleen nog de bestelling heb geplaatst, ik heb nog niks geleverd gekregen.
Pluspunten
Fijne communicatie, goede service.
Pluspunten
Mooi speelgoed, goed voor wereld en kind. Heel fijn geholpen toen een product toch uitverkocht was.
Pluspunten
Zeer klantvriendelijk. Voor de bestelling heb ik telefonisch contact gehad, omdat ik zeker moest weten of een bepaalde bestelling voor een bepaalde datum geleverd kon worden. Er werd enorm meegedacht en voor een zeer goede en snelle persoonlijke aflevering gezorgd. Erg leuk assortiment!
Pluspunten
Uitstekende kwaliteit
VerbeterpuntenWebsite up to date houden (telefoon en bankrekening)
Pluspunten
Gebruik gemaakt van een pre-order, fijne korting, alles netjes geleverd en prima op de hoogte gehouden over de nalevering ivm het niet leverbaar zijn vanuit de leverancier. En dan voor mijn geduld ook nog een kortingscode. Fijne Firma!
Pluspunten
groeps inkopen met korting
Er zat veel tijd tussen betaling en levering van de Grimm's producten.
Bereklauw 33
5071 HB Udenhout