Uitstekende communicatie en nakomen van afspraken

Op maat samengesteld product door prima te luisteren naar de klant. Alle informatie over levertijden, bezorgtijden etc zijn betrouwbaar. Nazorg ivm beschadiging was perfect.

• Algehele communicatie en betrouwbaarheid

Mooi praktisch en efficiënt ent

‘Eerst goede info omtrent mijn desiderata Correcte gegevens ivm bestelling Juiste timing Wat “Ikea achtingen” toestanden voor opbouw. De infobrochure omtrent opmaak mag wat meer gedetailleerd zijn! Voor de rest heel tevreden

• Algehele communicatie en betrouwbaarheid

We zijn heel goed geadviseerd bij onze zoektocht naar een wijnkast.

Omdat EuroCave een heel breed assortiment wijnkasten heeft, was de hulp die ons geboden werd zeer welkom. In een aantal telefoongesprekken was ons duidelijk welke wijnkast het beste bij onze wensen paste. we zijn er dan ook heel blij mee.

Uitstekende service

Goede mail uitwisseling, snelle reacties, adequate reacties en een perfecte aflever afspraak met een zeer vriendelijke man die het kwam brengen en plaatsen!

Meer dan perfect

Ik wist dat ik een zeer professionele kast kocht, de service van EuroCave is dat ook!

• Algehele communicatie en betrouwbaarheid

Zeer goede ervaring en prima opvolging

Zeer tevreden over de aankoop. Alles verliep zeer vlot. Levering was ook zoals afgesproken. Ik kan zeker aanraden.

Vrijwel probleemloze bestelling

Fijne wijnkast voor redelijke prijs. Enige minpuntje was de lange duur van de levering - bijna 2 maanden - ivm de langdurige sluiting van de Eurocave fabriek agv de feestdagen.

• Algehele communicatie en betrouwbaarheid

Prachtige klimaatkast voor onze speciale bieren

Ook prima geschikt voor onze speciale bieren op kurk. Door glazen deur en amber verlichting is het presentatie plateau prachtig belicht. Een echte eye-catcher. Prima voorlichting en uitleg, vooral door ons niet alledaagse verzoek m.b.t. speciaal bieren. Alle contacten verliepen zeer prettig.

Pareltje in huis

Erg blij met de kast. De wijnflessen op het presentatieplateau en de bijbehorende verlichting maken het helemaal af. Blijf er maar naar kijken. Service was ook erg goed. Medewerkers waren erg vriendelijk!

• Algehele communicatie en betrouwbaarheid

Uitstekende kwaliteit en goede service

Uitstekende kwaliteit van de kast valt op, ook vergeleken met andere merken. Daarnaast goede after-sales vanuit het bedrijf!

• Algehele communicatie en betrouwbaarheid

Heel blij met onlangs aangeschafte wijnkast. Behalve goede opslag ook een genot om naar te kijken.

De duurdere wijnen kunnen nu zonder zorgen worden bewaard. Steeds wijn op goede temperatuur. Elke dag opnieuw zijn we er blij mee!

Mooi design, quasi geluidsstil

In juni 2019 een wijnkast van Eurocave aangekocht, plaats voor ongeveer een 180 flessen. Mooi design, stil, knap toestel.

Niets op aan te merken

... alleen garantie moet nog blijken...of liever niet natturlijk😉

Design en kwaliteit!

Wijnkelder ingericht met 3 Eurocava wijnklimaat kasten, werking top, stil en super fraai modern design. Youri met z’n team hebben ons perfect geholpen.

• Algehele communicatie en betrouwbaarheid

Topkwaliteit. Is reeds mijn 3e Eurocave kast in huis.

Mijn wijnen(uiteraard met het nodige bewaarpotentieel) bewaren heel lang tot gemakkelijk 20 jaar. Steeds een constante temperatuur. Ik hoor graag mensen wel zeggen dat ze een goede wijnkelder hebben. Een mooie misschien wel, maar efficient? Met Eurocave heeft u in de zomer of in de winter geen temperatuurschommelingen niet overdag en niet 's nachts. Zij die dan eerlijk zijn, moeten toegeven dat hun wijnen veel sneller moeten gedronken worden omdat men anders vaak over de top-wijnen of geoxideerde wijnen moet drinken.

• Algehele communicatie en betrouwbaarheid

Goede service. Goed product.

Na lang zoeken gekozen voor Eurocave. Niet goedkoop maar wel kwaliteit en daar gaat het om als je ook kostbare flessen goed wil bewaren.

Wijnkelder op maat!

Samen met de medewerkers bij Eurocave de opstelling van de wijnrekken bepaald. Helemaal blij met het resultaat!

• Algehele communicatie en betrouwbaarheid

Goed advies en mooie producten

Samen met Eurocave op maat een mooie invulling van de wijnkamer samengesteld. Dat leverde een fantastisch eindresultaat op! Afspraken worden netjes nagekomen en de service, ook van de leverende monteurs, is ge-wel-dig! Vakmannen

Topkwaliteit en service

Helemaal tevreden over de service, vriendelijkheid bij eventuele vragen nadien. De klimaatkasten doen hun werk zoals het moet.

Professional

Fulfilled my requirements, flexible, very responsive

• Quality, knowledge and craftmanship
  • Aftercare, complying with agreements and guarantee N/A
  • Overall communication and reliability

geen ster, helaas

Gelogeerd in geweldig hotel Köhler Forsthaus in Aurich (Dld) van 28 juli tot 1 aug. 2019. In het restaurant staat een Eurocave wijnkast. Dat viel op omdat wij ook een Eurocave wijnkast bezitten. Mijn man sprak met de kok/eigenaar van de zaak. Hij vertelde ons dat vanaf dag 1 dat de wijnkast in de zaak staat, hij nooit goed heeft gefunctioneerd. En door Eurocave is er niets mee gedaan. Dat was bedroevend te horen van hardwerkende mensen met mooi bedrijf. Het moest mij even van ‘t hart.

• Kwaliteit, kennis en vakmanschap N.v.t.
  • Nazorg, het nakomen van afspraken en garantie N.v.t.
  • Algehele communicatie en betrouwbaarheid N.v.t.

Goede service, verstand van zaken

Zeer positief

Zeer tevreden!

• Algehele communicatie en betrouwbaarheid

Mooie producten en uitstekende service!

Mooie showroom met stijlvolle producten! Daarnaast erg vriendelijk personeel die goede service verlenen, erg tevreden!

Geweldige service!

Geweldige service!

Prof Eykmanweg 5

5144 ND Waalwijk

0416 34 44 00

Over Eurocave

In 1976 heeft EuroCave de wijnkast uitgevonden en sindsdien is deze Franse producent wereldleider in het op ideale temperatuur bewaren, serveren en presenteren van uw wijnen. EuroCave biedt een ruim assortiment wijnkasten, wijnrekken, wijnkelderkoelingen en wijn per glassystemen voor particulieren en wijnprofessionals.