Snel geleverd goede koffie

Ben de proefpakketten aan het testen dus weet nog niet welke het wordt

Uitstekend service, heerlijke koffie

Je wordt uitstekend geinformeerd over de producten en de levering. De kwaliteit is altijd uitstekend voor een betaalbare prijs. Ik heb voorheen koffiebonen uit de winkel gekocht maar sinds ik ze bij brandzaak bestel is de koffie veel voller van smaak. Ik kan het iedereen aanraden.

WERKELIJK TOP KOFFIE

Ben helemaal tevreden, heb veel koffie geprobeerd, en weet wat ik moet proeven , en weet hoe ik mijn machines moet bedienen. De koffie van Brandzaak is een top product waarop werkelijk niets is aan te merken, geeft ook een hele mooie crema, het is een goeie ervaring .

Top koffie!

Koffie smaakt geweldig, wat een smaakervaring. Verzenden ging goed, volgende dag in huis!

lekkere koffie

goed en snel bezorgt , lekkere koffie

Snelle levering, lekkere koffie!

Snelle levering, verse koffie en goede communicatie mbt levering.

Cafeïne vrij

Door een evenwicht ziekte mocht ik geen cafeïne meer drinken! Dacht dat er een klein deel van me stierf toen ik dat hoorde .. maar sinds ik de koffie van brandzaak heb ontdekt kan ik weer echt genieten van een bak koffie

Genieten van een kop koffie

Allereerst al geweldig hoe je wordt meegenomen op afstand dat je koffiebonen worden gebrand en daarna worden verzonden. We hebben eerst een proefpakket besteld om op deze manier de verschillende smaken te kunnen proeven. Inmiddels hebben we Brasil en Costa Rica geproefd, van beide smaken nu al fan. Wat een heerlijke koffie. Nu al benieuwd naar de andere smaken. Dan de geur al bij het openmaken… heerlijk Als je deze koffie hebt geproefd wil je niet meer anders

elke ochtend een heerlijk kopje koffie

De bestelde koffiebonen zijn absoluut geweldig! De smaak is rijk en vol, en ze zorgen elke ochtend voor een heerlijk kopje koffie. Ik ben er hartstikke blij mee!

Lekkere koffiebonen!

Mijn voorkeur gaat uit naar de Onyx blend.

Lekkere koffie en zelfs op zondag de volgende dag in huis

Lekkere koffie en zelfs op zondag de volgende dag in huis

snelle levering, goede koffie.

Koffie was snel geleverd en is heel lekker.

Heerlijke koffie, écht vers gebrand, snel verzonden

Nieuwe halfautomatische espresso machine gekocht, dus daar horen ook goede bonen bij. Single Origins Collection besteld om wat uit te proberen. Keuze maken gaat lastig worden, ze zijn tot nu toe allemaal echt lekker. Goede bonen, vers gebrand en snel verzonden, helemaal prima.

Lekkere verse koffie

Super snel binnen en zeer lekkere koffie

Snel en goede koffie

Snel in huis, het proef pakket en nu testen welke wij het lekkerste vinden.

Uitstekende verse koffiebonen en een prima bestel- en verzendservice

Mijn zoon bestelt al een tijdje bij de Brandzaak, en ik ben sinds kort ook klant. Het bestelproces is zeer eenvoudig, er is een ruime keuze aan koffiebonen, en de koffie is heerlijk! Ik kan het ten zeerste aanbevelen.

Kwaliteit en snel geleverd.

Ambachtelijke bonenbranders met een nieuwe touch. Op bestelling gebrand en de volgende dag geleverd. Top!

Lekkere koffie man!

Nieuw koffiemachine gekocht. Tal van koffiebonen getest maar iedereen die hier koffie drinkt vind Brasil het lekkerste! Snel bezorgd ook..

Goede ervaring, duidelijke communicatie Lekkere bonen , op tijd bezorgd Dus totaal plaatje klopt. Nu ontdekken welke bomen ik het lekkerst vindt.

echt heerlijke koffie

van alles geproefd en getest maar dit is koffie op zijn best!

Lekkere bonen en goede service

Echt top bonen en leuk dat je tips krijgt voor de lekkerste koffie

Al n paar keer hier besteld. Prima koffie, vers gebrand.

Koffie stond klaar als beloofd, lekker vers gebrand.

Gebrand op een goede ervaring

Brandzaak heeft supercommunicatie per mail, houden je goed op de hoogte en dat zelfs in het weekend. Zondag de bonen gebrand dinsdag had ik ze al in huis. We hebben een variëteit aan smaken gekocht, dus die zijn we nu aan het uitproberen. We komen zeker terug voor een vervolgbestelling!

Fijne website goed advies snelle levering

Uitmuntend

Goede duidelijke site. Erg leuk hoe je op de hoogte wordt gehouden. Dit was de eerste x van bestellen. Heerlijke koffie. Dat proeft naar meer. Denk dat ik toch keertje zelf op bezoek komt bij jullie

Seggelant-Zuid 6 B

3237 ME Rotterdam