Snelle levering en heerlijke koffie

Heb verschillende smaken om te proberen besteld ,keurig geleverd en mooi om te proeven van de blends met duidelijke omschrijving.

Heel erg goed,

Heerlijke koffie en snel geleverd.

Makkelijk bestellen, snel bezorgd.

Filters voor de airopress besteld. Hier zijn ze nog te koop. Overzichtelijke website.

Fantastisch gebrand

Heerlijke koffie met deze vers gebrande koffiebonen. Zeker een aanrader

Perfecte service

Zeer lekkere koffie en zeer vlug geleverd

Goede smaak en geurbeleving!

Versheid en snelheid in levering. Bij openen verpakking een heerlijk boeket aan geuren. De uiteindelijke koffie zit goed in de smaaktonen die beschreven staan!

Heerlijke koffiebonen en fijne koopervaring

Ik heb de Brasil en de Honduras bonen besteld. Op de website stond duidelijk wanneer de volgende branding zou plaatsvinden. Verzending verliep vlot. Na bijstellen van de koffiemachine, hebben we nu heerlijke koffie.

Hoge kwaliteit en geweldige smaak en geur. Verse bonen

Costa Rica en Guatemala geprobeerd. Guatemala is tot nu toe onze favourite.

overzichtelijke website, makkelijk bestellen en snel geleverd

overzichtelijke website, makkelijk bestellen en snel geleverd

snelle service, verse en lekker koffie

voor herhaling vatbaar...

Weergaloze filters

Ik heb twee doosjes Aeropress-filters besteld. Ze bevatten elk 350 Aeropress-filters. Ze zijn wit en rond. Ze kunnen in de Aeropress. Wat ook de bedoeling was. Dus dat is goed. Ik heb er nu ongeveer vier gebruikt. Dus nu heb ik er vier minder. Maar omdat het er zo veel zijn merk je dat nauwelijks. Dus daar ben ik wel blij mee. En de koffie gaat er ook heel goed doorheen. Dat wil zeggen, de vloeistof. De prut blijft aan de andere kant zitten. Wat natuurlijk ook de bedoeling van een filter is. Anders kun je net zo goed geen filter gebruiken. Dus alweer een pluspunt. Dus ik kan het wel aanbevelen. De filters bedoel ik. De rest van de Aeropress is ook goed. Maar die had ik al. Dus daar heb ik verder niet zo veel over te melden. Behalve dat de letters "Aeropress" eraf zijn gesleten. Van het afwassen denk ik. Maar dat geeft niet. Ik heb toch bijna nooit mensen over de vloer, en zelf weet ik wel dat het een Aeropress is. En anders kun je het natuurlijk ook gewoon uitleggen. Dat begrijpen mensen best. Nou. Ik ga maar eens slapen denk ik. Of Zomergasten kijken.

Goede smakelijke koffie.

Koffie zoals het bedoeld is. Smaken komen overeen met wat er op de verpakking vermeld is. Keurige verpakking.

Top product, snelle levering.

Ik heb een proefpakket gekozen zodat ik daarna mijn favoriet kan kiezen. Ik wilde weer eens een betere kwaliteit gebruiken na een baristacursus. Ik heb een volautomaat, dus niet echt barista, maar heb nu net de eerste espresso gemaakt en proef nu al een duidelijk verschil met de supermarkt bonen. Dus top en weer genieten van een perfecte koffie.

Prima.

Alles goed verzorgd.

De bestelling was snel en netjes geleverd.

Heerlijke koffie en goede service.

Goede koffie tegen een mooie prijs. Alle koffie goed omschreven en op moment van bestelling gebrand. Snelle levering.

GE WEL DIG QUA GEUR QUA SMAAK QUA LEVERING

Wat zijn wij blij om jullie gevonden te hebben. Na een tijd diverse koffiebonen geproefd te hebben, en steeds NET niet gevonden kwamen we, via via, uit bij jullie. En meteen een aantal test zakjes gekocht. We waren om. Nu net 2 zakken besteld. Wat een genot om ze te ontvangen...de geur die ons tegenmoet kwam, heerlijk gewoon. Elke keer is het genieten. Dank jullie wel voor de kwaliteit,! Tit de vilgende bestelling.

Succesvol cadeau

Het mixpakket met verschillende soorten koffie is een leuk cadeau, en het kaartje erbij maakt het af. Het was snel, makkelijk, en de ontvangers waren super blij, win/win! O ja, de koffie is ook lekker, bijna vergeten

Makkelijk besteld, heerlijke koffie.

Nett website, duidelijke uitleg. Heb eerst maar 3 smaken besteld, en ben eigenlijk bij elke verrast. Totaal anders dan de supermarkt bonen. Ga hier zeker vaker bestellen. Nette prijs, en het smaakt gewoon erg lekker.

Smaakvolle koffie!

Om nieuwe koffie uit te testen, kwam ik deze keer uit bij de Brandzaak. Ik kocht drie zakken met bonen. Eentje is inmiddels geopend, de rest laten we nog even gesloten. De koffie is erg smaakvol, dus wij zijn tevreden! Zelfs voor een niet fanatieke koffiedrinker zoals ik is het een heel toegankelijke smaak. (:

Super Snel geleverd, super kwaliteit, super vers

Had ik al super gezegd?

Snelle levering en goede koffie!

Voor het eerst hier koffie besteld, koffiebonen zijn vers en lekker.

Lekkere & goede koffie!

Je merkt dat het verse koffiebonen zijn. Tevens hebben de koffiebonen van Brandzaak heeft een heerlijke smaak. Genieten van de lekkerste koffie, doe je met de koffiebonen van Brandzaak!

Sterk intens en lekkere smaak.

Zelf vind ik de koffiebonen uit Costa Rica lekker een meer neutrale maar toch heel goede smaak. Ook uit Peru geprobeert maar deze is echter wat sterkere en beetje zuurdere smaak.

Heerlijke koffie!

Snelle levering en heerlijke koffie. Mooie 'droge' koffiebonen, dus ook goed voor je apparaat. Aanrader!

Seggelant-Zuid 6 B

3237 ME Rotterdam