Smaakpapil verwennend

Ik heb de 6 testzakjes aangeschaft om eens uit te proberen. Ben met 2e zak bezig. Eerste was de Brasil smaakt goed heeft een lange afdronk heerlijke koffie. De tweede Honduras is ook een heerlijke koffie. Wordt dus moeilijk kiezen na 6 smaken. Als je de zak open maak komt de heerlijke lucht je al tegemoet. Verser als dit kan je niet krijgen. Verder de bestelling heel snel binnen met branddatum 1 dag voor ontvangst. Ga zo door shapo.

De koffie is heerlijk, het afsluiten van de verpakking is ook top!

Hele goede service, alles goed ingepakt voor verzending, zonder onnodige karton verspilling

Wij hebben het nog tekort in huis om alles geprobeerd te hebben maar tot nu toe hebben wij genoten van de koffie.

Heerlijke koffie en snel in huis

Test pakket gekregen voor vaderdag, drink toch al heel wat jaren “veel” koffie maar van deze 6 kwaliteiten gaan er zeker 4 regelmatig besteld worden. Veel bonen die ik gehad heb zijn nu verleden tijd. Verder keurig bevestiging ontvangen en track/trace en snel in huis. Goede webshop.

Geweldige koffie, een verwennerij voor de smaakpapillen

De vers gebrande koffiebonen zijn een reisje voor je smaakpapillen. Ik kan danzij de brandzaak zeggen dat mijn koffie thuis beter smaakt dan bij vele zaken waar je een kopje koffie kan drinken.

Een ‘eerste keer’ die wel memorabel was

Bestelde mijn verse bonen elders. Door mijn zoon (die al klant was) op jullie gewezen. Goede duidelijke website, goede service en levering en heerlijke bonen. ‘Brandzaak’ wordt mijn nieuwe ‘preferred’ bonendealer

Onze eerste ( maar niet de laatste) bestelling

Je merkt aan alles dat dit mensen met passie voor koffie zijn. Bestellen ging eenvoudig, er staat goed omschreven wat de verschillende smaken zijn. Inmiddels gestart met de eerste smaak en die is perfect ( cuba). Bestelling werd die dag erna gebrand dn de dag erop hadden we de koffie al thuis. Kortom een uitstekende ervaring.

Goede service en verse bonen

Ik had nog nooit besteld bij Brandzaak, dus heb ik de selectie gepakt. Ik kreeg direct na aankoop te horen dat de bonen na het branden werden opgestuurd en dit is ook gebeurd. Op dezelfde dag als dat de bonen zijn gebrand (er loopt een timer op de website voor het branden) krijg je een mail met de verzend details. De bonen zitten netjes verpakt met op de verpakking de datum dat ze gebrand zijn.

Geweldig lekkere, vers gebrande koffie

Duidelijke website, makkelijk bestellen en snel geleverd

Brandzaak doet wat er beloofd wordt.

Vandaag besteld, morgen vers in huis. Heerlijke koffie! Zo wordt het drinken van koffie en allerlei varianten met koffie een feestje! Een belevenis om steeds weer naar uit te kijken.

Keigoed

Hele snelle levering, heerlijke bonen. Aanrader!

top koffie snel geleverd

het is ene heerlijke koffie dus ik bestel snel weer nieuwe

Super tevreden, makkelijk te bestellen en snelle levering. Altijd weer feest om als pakket bezorgd is deze open te maken. Ruikt dan zo heerlijk naar koffie !!! Ik heb de houseblend besteld, deze is echt heerlijk.

altijd lekker altijd op tijd

altijd lekker altijd op tijd

Goedkoop is duurkoop

Voor de eerste keer hier koffie besteld.De koffie is best prijzig in vergelijking met een andere branderij maar wilde het naar aanraden op een fb groep toch een keer proberen.Het heeft ons verrast het is heerlijke koffie en goud samen met onze jura machine en wij zijn echte koffie drinkers.

snelle levering en lekkere koffie

Prima koffiesnelle levering

Topkwaliteit bonen met lekker afwisselend starterspakket!!

Ik heb nu al vele vrienden deze 'brandzaak' aanbevolen, meerdere geven me idd gelijk, dit is topkwaliteit aan bonen!! Vooral de Belize variant es 'que rico'!! GA ZO DOOR!

Erg lekkere koffie

Omdat de koffiebonen die ik normaal altijd gebruikte me niet meer smaakte, heb ik op advies de koffie van Brandzaak online besteld. Eigenlijk had ik de testzakjes moeten bestellen, maar zag dat pas later.. Ik heb twee verschillende besteld, en de eerste is erg lekker..

Goede koffie en snel geleverd!

Mijn eerste bestelling geplaatst. Geweldige koffie en de bestelling was de volgende dag al binnen. Jullie zien mij zeker terug.

De koffie smaakt erg goed

Topkoffie

VOL van smaak. VOLledig. VOLgens afspraak. VOLgende keer weer!

Heerlijk en eerlijk

Branddatum op de zak en topkwaliteit

Dan weet je pas echt dat het vers is.

Proef pakket

Echt fantastisch! De koffie en de levering

Uiterst tevreden over het product en over het proces

Uitstekend. De koffie is heerlijk.

Perfect!

Snelle service van heerlijk vers gebrande koffiebonen. Wij drinken nu heerlijke cappuccino en espresso.

Seggelant-Zuid 6 B

3237 ME Rotterdam