Perfecte service en fantastische koffie

Bestelling snel ontvangen, ik de hoogte gehouden per mail. Koffie in handige zak met sluiting en perfect van smaak, echt hele mooie koffie !

Zeer goede decaf, ook voor Espresso

Decaf boon uit columbia, was de dag ervoor gebrand! En gaf een bijzonder goede espresso uit een gaggia classic (gemalen met niche zero). Goede crema, aroma en smaakvol. Gekocht voor wederhelft die soms wat sterk reageert op cafeïne in cappuccino, maar ga deze ook zelf gebruiken voor een espresso in de avond!

Zeer snel maar vooral lekker

1e kennismaking en enorm tevreden

Snelle en correcte levering. Mooie prijs ook.

Mijn dag begint super goed door de heerlijke koffie van brandzaak

Het is heerlijke koffie precies zoals wij dit lekker vinden! De levering is super snel dus we zitten nooit zonder

Heerlijk combinatie brazil Ethiopië

Mis herhaal recept terug kijken bestel historie

Perfecte keuze en sterk in advies; top dus!

Was mijn eerste ervaring met Brandzaak. Het idee dat je echt supervers gebrande bonen binnen een dag thuis hebt liggen is al een luxe op zich. Extra leuk zijn de nuttige en bruikbare tips die erop volgen. Helpt zeker bij het maximale resultaat uit je verse bonen halen. Duidelijk een zaak van liefhebbers voor liefhebbers!

Contract gehad en daarna snel en goed geleverd

Snel geleverd en brasil koffie smaakt goed, de costa rica heb ik nog niet geprobeerd dus kan ik nog oordeel over geven.

Lekkere koffie snel geleverd

Erg lekkere koffie en snelle levering

Net de Decafe koffie geproefd. Smaak is goed niet bitter.

Top bonen

altijd lekker koffie gebrand op de dag van bestelling, volgende dag in huis. Echt een top ervaring zoals altijd

Goede, lekkere en vers gebrand koffie

Goede, lekkere en vers gebrand koffie, super vers gebrand en snel geleverd. Top!

Niets op aan te merken

Duidelijke site, makkelijk bestellen, goede prijs/kwaliteit verhouding, stipte levering

Goede service en heerlijke koffie

Het proefpakket aan mijn vriend gegeven voor zijn verjaardag, heerlijke koffie en goede snelle service! De koffie gaat er helaas nu snel doorheen, dit omdat het zulke lekkere koffie is. Wij gaan hier vaker bestellen!

Goede kwaliteit bonen

De koffiebonen waren dit keer donkerder gebrand dan gebruikelijk. De smaakbeleving was hierdoor iets anders. Kwaliteit van de bonen was goed als altijd. Snelle levering.

Meerdere bestellingen gedaan, prima!

Van harte aanbevolen. Meerdere bestellingen gedaan bij de brand zaak en elke keer bestelling goed voor elkaar!

Zin in Costa Rica door deze koffie

Koffie is zoals omschreven en had al zin om naar Costa Rica te gaan en na het proeven van deze heerlijke koffie al helemaal!

Mooie branderij en wordt goed schoongehouden

Vorige week voor het eerst een proef pakket gekocht, om te proeven welke koffie ik het lekkerst vindt. Heb zelf altijd een koffiebranderij gehad. Maar daar ben ik mee gestopt. De eerste proefzak is bijna op smaak was goed, nu nog de 2 andere proberen

Snelle keurige verzending

Snelle levering, duidelijke website. Koffies staan goed beschreven. Jullie doen wat jullie beloven.

Tips

Gebrand en opgestuurd, top. Jullie geven nuttige tips voor het koffiezetten.

Uitmuntende klantenservice

Ik ben al jaren klant bij Brandzaak simpelweg vanwege de goede kwaliteit koffie en de continue hoge kwaliteit van levering. Bij de laatste bestelling was er helaas iets niet goed gegaan. In al die jaren de eerste keer. Contact gezocht met Brandzaak en ondanks dat we gezamenlijk de oorzaak niet konden achterhalen, heeft Brandzaak op professionele en ruimhartige wijze bewezen haar trouwe klanten zeker te waarderen.

Beter dan dit wordt het niet

Én goede bonen, én vers gebrand en ook nog supersnel geleverd.

Aanrader!

Ik ben per toeval op de site van Brandzaak gestuit. Was specifiek op zoek naar koffie die vol van smaak was, maar niet zuur of vettig. Fijne site, informatief en gebruiksvriendelijk. En de koffie maakt de hooggespannen verwachting meer dan waar. Wat ons betreft een blijvertje!

Geweldige service, goed verpakt en erg lekker.

Geweldige koffie ervaring !!

Fantastische beleving en smaak!

Ik had een halve kilo als proef besteld bij brandzaak. Werd snel geleverd met als brand datum inderdaad de vorige dag. Dat was te ruiken en te proeven. Een compleet nieuwe ervaring voor mij hoe koffie ook kan smaken. Net alsof je in Italië op het terras zit, en dat zegt wat ;-).

Seggelant-Zuid 6 B

3237 ME Rotterdam