Eerste keer hier besteld, maar meteen verkocht!

De branddag na het ontvangen van de koffie was korter dan 2 dagen. Dit proef je, dit ruik je en dit wil je ! Er is veel keuze en genoeg te proberen!

Voor het eerst besteld. Je word van begin tot eind van de bestelling goed op de hoogte gehouden en de koffie is echt heerlijk. Had tevens de chocolade besteld en deze is ook echt top echt kwaliteit. Ga zeker weer bestellen.

Super!!

Zeer mooie koffie!!

Snelle service en goede koffie

Vorige maand voor t eerst besteld. Snelle service en goede koffie voor een redelijke prijs.

Fijne ervaring en verse koffie

Het plaatsen van een bestelling bij Brandzaak was een naadloos proces. Het afrekenen verliep soepel en de website bood meerdere veilige betalingsopties. Bovendien was de verzending snel en kwam mijn koffie in perfecte staat aan. De verpakking was niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook praktisch en zorgde ervoor dat de koffie vers bleef. We zijn echt nog aan het experimenteren met koffie smaken in onze Jura koffiemachine. De koffie was wel lekker maar, niet perfect. We hebben nog steeds niet onze favoriete koffie gevonden. De koffie had iets robuuster mogen zijn. De volgende bestelling komt eraan.

Wauw.

Wij hebben ongeveer een jaar geleden de eigen merk yellow bourbon koffie van de jumbo ontdekt. Toen was onze voorraad van ruim 5 kilo op en zijn we verder gaan zoeken. Tot ik eens op Google yellow bourbon koffie in toetste. Toen kwam ik gelijk bij jullie uit. Misschien wat duurder maar wauw wat een goede koffie. Wij zijn jullie nieuwe vaste klant!

Snel en goed geholpen!

De bestelde bonen worden zoals afgesproken nog dezelfde dag opgestuurd. En zijn kwa smaak ook super!

Geld waard voor heerlijke koffie.

Top producten. Er is zorg en aandacht aan besteed. Waar voor je geld. Dit is koffie.

Gewoon super goed

Voor mijn man het proefpakket besteld. Pakket kwam keurig binnen goed verpakt en een leuke doos. Alles netjes met brand datum op de zakken. Het was een feestje om binnen te krijgen. En toen het proeven natuurlijk wat een heerlijke koffie allemaal met hun eigen smaak sensatie. We komen hier snel weer terug voor een nieuwe bestelling.

Uitstekende kwaliteit bonen, prima uit te proberen via de proefpakketjes. Heerlijke chocolade. Altijd snel geleverd.

Top! Voor espresso, als ook een sterke cappuccino

Top! Voor espresso, als ook een sterke cappuccino

Heerlijke koffie

Op aanbevelen van een collega de koffie besteld (brasil). Snel geleverd, goed verpakt, maar bovenal een heerlijke zachte smaak!

Klasse koffie voor een goed prijs

Goed assortiment aan lekkere bonen voor een nette prijs. Vers gebrand en netjes verpakt.

Top koffie!

Beste eerlijke (zover ik kan beoordelen) koffie die ik gehad heb. En ik heb er al veel door mijn machine laten gaan. Hier kan je echt een goede espresso mee zetten

Fijne koffie

Makkelijk te bestellen en snel in huis, vers gebrand (met datum)!

Hele goede koffie

Ben zeer tevreden over de koffie en zou zeker weer opnieuw bestellen bij jullie

Heerlijke koffie, vers en prima levering

De koffie is heerlijk en natuurlijk vers gebrand. Levering is vlot al maakt het niet uit aangezien je de koffie toch niet enkele dagen dient te ont-gassen. Wel vind ik de "medium roast" iets aan de donkere kant en neigt het eerder naar een dark roast. Ik zal dan ook graag een koffie zien met lichtere branding.

Goede kwaliteit.

Makkelijke site en bestelling snel binnen. Was een cadeau en smaak is erg goed.

Netjes verpakt en snel geleverd

Netjes verpakt en snel geleverd!

Goede koffie maar erg duur

Erg lekker maar erg prijzig.

Uitstekende service onderbouwd door sublime kwaliteit

Is het mogelijk om voor door jezelf geselecteerde koffie bonen,,voor espresso, kleinere hoeveelheden af te nemen (250 gram) om te proeven?

Prima koffie

Prijs kwaliteit is prima, goeie koffiebonen die vers gebrand zijn, mits je de branddatum mag geloven, die stond bij levering op de dag daarvoor. Levering was ook snel in huis.

Erg goede service!

En hele lekkere bonen!

Goede online barista

De barista om de hoek heeft een klant minder. Want de bestelling bij Brandzaak is tijdens een lekker bakje koffie gemakkelijk en snel zeer relaxed.

Waanzinnige geur!

Fijne website, mooie checkout, snel bezorgd!

Seggelant-Zuid 6 B

3237 ME Rotterdam