Heerlijke koffie

Heelijke koffie en goede prijs kwaliteitsverhouding.

Goede koffie

Goede koffie.

Prima ervaring. Lekkere koffie!

Mooi soepel bestelproces. Handig proefpakket met 250g pakjes.

Prima eerste indruk

Lekkere koffie, snelle levering

Altijd goede koffie

De koffie is altijd snel geleverd en altijd ff goed in balans. Wij bevelen ze altijd aan!

super koffie

lekker van smak

Hemelse koffie!

Iedere ochtend sta ik op wetende dat binnen een paar tellen de lekkerste koffie die ik ooit heb gedronken weer voor mij klaarstaat. De bonen van Brandzaak zijn perfect gebrand voor het pure geluksmoment in de morgen. De yellow bourbon is vol van smaak met een heerlijk aroma, ik ben fan!!

Ruime keuze en bijzonder snelle levering.

Levering was snel. Net aan eerste zak koffie begonnen. Gekozen voor een mix van verschillende koffiebonen. Eerste kopjes smaakten heerlijk. Nieuwsgierig naar de rest.

Lekkere koffie ,zoals beloofd

Helemaal mijn Guatemala gevoel terug.

Snel geleverd, prijs ok en goede koffie

Proefpakket besteld en nog niet alle smaken geprobeerd maar tot nu toe lekker.

Koffie geurt heerlijk en fijn dat je tips krijgt over hoe je je apparaat zo instelt, dat je de maximale smaak uit de koffie kunt halen!

Professioneel en snel

Allereerst is de website erg prettig. Hierdoor konden we snel een geschikte keuze maken. Ondanks dat we op een zondag bestelde kregen we de koffiebonen de volgende dag met de post.

De verst gebrande koffie zonder bittere nasmaak

Vers gebrande koffie, en dat ruim en proef je; de koffie is romig van smaak zonder bittere nasmaak. Smakelijk voor ieder moment en qua prijs zeer concurrerend met andere merken.

Top koffie, vers gebrand met een eigen uitgesproken karakter!

Ik was al een tijdje op zoek naar koffie die zich duidelijk onderscheidt in kwaliteit en smaak maar niet in een extreem hoge prijs. Gevonden bij Brandzaak! Ik heb nu drie soorten geprobeerd (Honduras, Bolivia en Latin blend) en alle drie voortreffelijk en uitgedproken verschillend in karakter.

Wauw !!!

Wauw wat een smaak beleving vers gebrande koffie een 10 hoor !!! Jullie hebben een nieuwe klant erbij!!!

Top ervaring

Door de bonen/bomen zie je het bos niet meer. Op advies van een vriendin gekozen voor Brandzaak. Ze bieden een heerlijke koffie én een goede service.

Premium coffee for supermarket price.

I have tried many other coffee roasters, but Brandzaak for me is best for price - quality. No matter which sort you order, you are getting high quality fresh roasted beans. The smell and taste are great.

Volgens verwachting uitstekende bonen!

Ik had al zo'n vermoeden dat het het waard zou zijn, de bonen zijn van goede kwaliteit wat voor goede smaak en nasmaak zorgt.

Heerlijke verse koffiebonen Prima verpakt!

Heerlijke verse koffiebonen Prima verpakt in hersluitbare verpakking! Snel geleverd met uitgebreide info per email over status van branden en leveren. En uiteraard heerlijke koffie!

Prima koffie, eenvoudig te bestellen en snel in huis.

De koffie is van goede kwaliteit, vers gebrand, goed verpakt, goed geprijsd en snel in huis. Alleen snap ik de verpakking niet helemaal…moet je die niet kunnen hersluiten. De lipjes braken af bij het openen.

Geweldige verse koffie

Mooi wark

Fijne koffie en snelle levering. Helemaal top!

Lekker vers en dichtbij. PUUR

Ik wist niet wat te bestellen dus een proefpakket is dan ideaal. Dacht nog een reep chocolade erbij! Wat een genot.

Dikke prima

Seggelant-Zuid 6 B