Hartstikke goed

De bestelling was makkelijk en verliep vlot en snelle levering en het allerbelangrijkste het is heerlijke koffie

Supergoeie koffie en service

Leuke sute, correspondentie en lekker koffie.

Prima koffie.

Prima koffie. Snelle service.

Prima producten en zeer snelle service

Deed mijn bestelling op zondag middag en werd keurig op de hoogte gehouden. Maandag kreeg ik mijn bestelling al binnen. Onze eerste kennismaking was een assortiment van 6 verschillende soorten koffiebonen. Prima om op deze manier uit te proberen welke smaken het meeste bij ons passen. Prima koffie.

Met koffie van de brandzaak kan mijndag niet meer stuk

Ik heb voor het eerst koffie besteld bij de brandzaak en merkte dat het bestellen al geweldig makkelijk ging. Koffie wordt geleverd in een prachtige doos en een geweldige verpakking die de koffie heerlijk vers houd. Tevens staat de brand datum op de verpakking zodat je kan zien het het super vers is. Er zijn erg veel variaties voor ieder wat wils. Ik heb een pakket besteld met verschillende basis koffie bonen. Mijn favoriete is dan toch echt de guatemala. Op het moment dat ik die drink gaan toch echt de tintels door mijn lichaam … echt super!

In het weekend besteld, op maandag al in huis! Lekkere koffie!

Op zaterdag eerste bestelling gedaan. Op zondag bericht dat koffiebonen gebrand zouden worden, op maandag bestelling binnen. Lekker vers! Prima koffie voor prima prijs.

Heerlijke koffie

De koffie smaakt perfect

Geweldige ervaring.

Voor het eerst gekocht en geen problemen

Snelle levering, heerlijke koffie

Koffie werd de volgende dag bezorgd. We zijn alle koffie aan het uitproberen, tot nu toe allemaal heerlijk!

Ideaal

Lekkere koffie, snel bezorgd.

Lekker pittige koffie.

Een verrassende koffie die je eindelijk weer lekkere koffie laat drinken.

Tevreden

Mooie droger koffiebonen, geniet van de koffie.

Goede koffie, eerlijke prijs

Onlangs een nieuwe jura vol automaat gekocht. Eerste koffie bij de AH gekocht, echter erg bitter en zuur. Toen hier een test pakket gekocht, wat een smaakverschil zeg! Niet eens duurder, zelfs goedkoper dan bij de supermarkt. Voor mij is de Brasil toe nu toe de favoriet!

Snel en lekker, lekker snel

Heerlijke koffie. Snel geleverd. Top!

Hel goed koffie

Super lekker koffie

Wat een ervaring

Ik ben helemaal om ..... een nieuwe apparaat prachtig ... maar het gaat om de bonen. Niet alleen om de bonen, ook om de service, de versheid en ook het gevoel, de beleving van het hele proces. Dat begint bij een goede site, een snelle levering, alle mogelijkheden en daar is ie weer ... de geur, de smaak. Ik ben een nieuwe klant .... en ik blijf ..... dank!

Snel

Snel

Tot nu toe goed

Tot nu toe zeer tevreden alleen nog testen welke koffiebonen de lekkerste smaak hebben.

Heerlijke koffie voor een goede prijs kwaliteit verhouding

We hebben twee proefpakketten besteld. We hebben tot nu toe alleen de House Blend nog gedronken en die is heerlijk. We kijken er naar uit om de andere 5 smaken te mogen proeven.

Heerlijke verse koffiebonen, super snel geleverd

Via mijn broer kreeg ik de tip koffie bij jullie te bestellen. Is ons zeer goed bevallen! Heerlijke verse koffiebonen, snel geleverd. Nu nog de oude koffie voorraad op maken en dan alleen nog maar Brandzaak koffie.

Heerlijke koffie, goed verpakt en snel verzonden

1e keer besteld, gaan zeker vaker bestellen. Proefpakket leuk om de verschillende bonen uit te proberen of om cadeau te geven.

Prima eerste indruk!

Bonen af wezen halen in Vierpolders en had de gelegenheid om me even kort bij te laten praten over koffie maar vooral de ambities van deze leuke club mensen. Het was de eerste maar zeker niet de laatste keer!! Moet het proefpakket nog wel testen ……

Heerlijke koffie

de keuze van onze koffie was snel gemaakt, binnenkort wat extra andere smaken bestellen. goede flotte levering netjes verpakt en een mooie goede koffieverpakking. daar kunnen andere merken nog van leren.

Great coffee that is well roasted!

I enjoy coffee from Brandzaak. Rich in flavour and enjoyable throughout the day. They are my go-to vendors for coffee orders. Keep up the great work!

Volledig volgens verwachting

Goede kwaliteit, verpakking en verzending

Seggelant-Zuid 6 B

3237 ME Rotterdam