Makkelijke site snelle levering

Makkelijk site om te bestellen, snel geleverd. Mooie visie als onderneming, leuk om op deze manier te kunnen supporteren.

Snel geleverd!

Snelle levering. Keurig verpakt. Heerlijke koffie !

Zeer prettige koffie ervaring

Ik was niet echt een koffiedrinken. Als proef een kilo vers gebrande gemengde bonen gekocht voor mijn huisgenoten. Na de eerste kop heb ik besloten om het volledig mijzelf toe te eigenen. Erg lekker.

Heerlijke koffie

Bij het vullen van de machine ruikt de keuken al naar de heerlijke koffie

Prima en duidelijke website.

Heerlijke verse bonen. Jammer dat er geen winkel bij de locatie is.

koffie is als beschreven!!!

top koffie

Afgeleverd zoals bevestigd.

Verpakking in perfecte staat..

Heerlijke koffie met goede service.

De koffie van Brandzaak is ongeëvenaard. Zelfs in vergelijking met andere koffie van premium bonen steken de bonen van Brandzaak er boven uit. Wat mij na de eerste keer bestellen op viel is dat de bonen niet vettig zijn en er allemaal perfect uit zien. Goed voor het koffieapparaat dus. En prettig om bevestiging te krijgen wanneer de bonen worden gebrand en verzonden. Ik raad aan om, net als ik, eerst een selectiebestelling te doen om maar een idee te krijgen van de verschillende smaken die er zijn.

Goed maar de verzendkosten zijn niet nodig

The free sending costs are linked to a high ourchase

Heerlijke koffie!

Vorige week mijn eerste bestelling bij Brandzaak gedaan. Het bestellen via de website ging heel makkelijk en 1,5 dag later kon ik mijn versgebrande bonen al ophalen! Hierbij ook nog nuttig advies gekregen over de instellingen van mijn volautomatische espressomachine. Ik had roasters pick besteld (Brasil, Honduras en Guatemala). Als eerste de Honduras geprobeerd en die smaakt heerlijk! Binnenkort de andere smaken proberen!

Goede koffie en service en snelle levering

Ik kan de Brandzaak aanbevelen, de koffie is de vorige dag gebrand en dat staat ook op de verpakking. De bonen zijn echt heel erg goed, je wil na het proeven er van geen ander merk meer drinken.

Fastest way to get freshly roated, high quality beans to your doorstep

I ordered 6 packets on a Sunday. They packed Sunday roasted beans and handed them over to the PostNL Sunday itself. PostNL was supposed to deliver it on Monday, but they screwed it (It's PostNL's fault). I already tried 2 packets out of 6 and am totally satisfied with the quality and the freshness. I recommended this product to my friends and definitely will order again from them.

Super gebrande koffie

Heel veel keus dus moeilijk te bepalen welke koffie het beste bij ons past maar we zijn er uit .de proef zakken brachten uitkomst Gr Jan

Prima koffie, snelle levering.

Prima koffie, snelle levering.

Heerlijke koffie, nu nog ontdekken welke origin/smaak de lekkerste is

Heerlijke koffie. Niet goedkoop, maar qua prijs volledig gelijk aan andere aanbieders van kwaliteitskoffie. Gewoon een goede, eerlijke prijs dus. Vers gebrand, dus super vers en dat ruik je. Het enige jammere is wellicht dat je een dag vooraf moet bestellen en dus niet impulsief even koffie kunt halen, maar ja, dat garandeert wel weer de versheid.

Heerlijke koffie en top chocola

Heerlijk koffie, heb voor het eerst een bestelling geplaatst. De GUATEMALA HUEHUETENANGO smaakt perfect als espresso en bij de cappuccino. De chocolade stroopwafel is geniaal.

Eindelijk de beste koffie bonen gevonden

Heerlijke koffie en super snel geleverd

Ik heb bij de Brandzaak bonen besteld om te proberen. Het is heerlijke koffie en en super vers gebrand daarnaast was het ook de volgende dag binnen!

100% te vrede en raad het elke koffie liefhebber zeker aan!

Deze zaak werd door een kennis aanbevolen aan mij. De eerste keer bevalt goed. Nog niets alles van het proefpakket kunnen uitproberen. De levering is snel, de geleverde zakken zijn praktisch en zoals bonen verpakt moeten zijn (inclusief brand datum). De bonen zien er goed uit en ruiken fantastisch, zeker als je het zakje net opent. Verder valt er over smaak niet te twisten, maar voor iedere nieuwe klant raad ik het proefpakket zeker aan. Ik ga hier zeker vaker bestellen!

Heerlijke verse koffie!

Na 5 jaar bonen uitproberen is dit toch wel de lekkerste ooit!

Heerlijke koffie en super snelle levering

We hebben als bedrijf een aantal zakken koffie aangeschaft en zijn hier erg tevreden over. De zakken werden de volgende dag geleverd. Je proeft de kwaliteit van de goede bonen. We zijn heel benieuwd naar de andere bonen en zullen die binnenkort ook gaan proberen!

goed hoor

Uitstekend!

De bestelling was snel geleverd, de koffie is heerlijk. De website is fijn en overzichtelijk. Leuk dat er uitleg bij staat waar de koffie het meeste naar smaakt. Voor mij absoluut een aanrader

Het bestelde geleverd

Besteld en ontvangen

Overheerlijk jullie zwarte goud

Wat leuk jullie te mogen leren kennen hebben en dat we hier klant konden worden. Wat een plezier. Persoonlijk zou ik graag op de hoogte blijven over eventuele info, acties, nieuwe smaken, limited editions enz… Hopelijk kan dat. Liefs van ons.

Seggelant-Zuid 6 B

3237 ME Rotterdam