Snelle levering, vers gebrand!

Costa Ricaanse koffie besteld, mailtje gehad dat het gebrand zou worden en de volgende dag in huis. Koffie smaakt heerlijk en geeft weinig tot geen vervuiling in de machine.

Geweldig!!!!

Werkelijk waar geweldig. * Smaak goed * Prijs goed * Super vers * Op de hoogte houden GE WEL DIG ... Ga zo door...

Je proeft de goede zorg en liefde voor de koffie!

Heerlijke koffie, kan niet anders zeggen! Ik vond de wijze van bestellen makkelijk (de keuze was iets minder makkelijk; er is zoveel lekkers om uit te kiezen!). De service is goed, je wordt goed op de hoogte gehouden van je bestelling. En de koffie: die is ontzettend lekker. Vol geur en smaak (je proeft dat t vers gebrand is) en herkenbaar uit de beschrijving op de website.

de service is prima, de smaken zijn verrijkend

De wijze van bestellen etc. loopt prima. Het afhalen is voor mij een eitje. De smaken zijn we aan het uit proberen, welke van de 4 onze favoriet wordt, leert de tijd.

Snel geleverd en vers gebrand zegt de verpakking

Heerlijke koffie

Heeerlijk vers gebrande koffie

Heerlijke koffie voor een eerlijke prijs !!

Heerlijke koffie voor een eerlijke prijs

Smaakt naar meer

Ben wat merken aan het uitproberen en ben uiteindelijk hier terecht gekomen en zag dat de reviews goed waren, en eens 2 verschillende koffiebonen besteld. Vandaag mijn eerste bakkie Costa Rica Coope Tarrazu gedronken en wat een lekkere koffie ,de lekkerste tot nu toe en dit smaakt naar meer Zeer bernieuwd naar die andere ook. Koffie netjes en snel bezorgd met goede info en mooie prijzen.

Lekker

Snelle levering, lekkere koffie.

Heerlijke koffiebonen en snelle levering

Makkelijk en snelle levering, goede kwaliteit en uitstekende hersluitbare verpakking!

Prima apparaat

Heerlijke warme koffie.

Snelle bezorging van geliefde koffieproducten!

Ik was op zoek naar specifieke koffie accessoires en kon deze in fysieke winkels nergens krijgen. Brandzaak bood de online oplossing, had alles wat ik nodig had op voorraad en het werd snel geleverd. Top dus!

Lekkere decafe boon, niet te vet

De decafe boon is echt lekker. Goede branding en echt niet zuur. Ik ben er blij mee. De sluiting van de verpakking werkt ook prima.

Goede informatie en snelle levering.

Goede informatie op de internetpagina. Snelle levering. Nette verpakking met duidelijke instructie en product/herkomst informatie.

Super koffie kwaliteit en snelle profi service

De bestelling is snel geleverd met vers gebrande koffiebonen in fraaie verpakking

Lekkerste koffie bonen tot nu toe

Snel geleverd super vers en de smaak is hemels. In een woord TOP.

Supervers gebrande koffie, voor een mooie prijs

Eenvoudig te bestellen en dag daarna af te halen. Smaak en geschiktheid van de koffies staan duidelijk op de site omschreven.

Een uitgebreid assortiment met duidelijke uitleg

Makkelijk om een keus te maken en zeer snel geleverd.

Heerlijke vers gebrande koffie

Recent heb ik een zak brazil yellow bourbon koffiebonen besteld. De avond voor de levering kreeg ik netjes een mail dat ze waren begonnen met het branden. Een dag later vers gebrande koffie in huis, wat een genot!

Duidelijk en heerlijke bonen!

De webshop ziet er niet allen gaaf uit en geeft je ook de juiste informatie over de verschillende bonen. Eenvoudig te bestellen, zo in huis en dit zijn echt mijn favoriete koffiebonen!

Lekkere koffie

Lekker koffie, snel geleverd

Positieve ervaring

Men mag hier zeker spreken over kwaliteit. Aangename zachte smaken van (naargelang eigen keuze van bonen) de koffie. In begin wel even zoeken naar de juiste dosering. Prijs,versheid en smaak top. Levering top. Kortom fijn bedrijf met heerlijke verse producten.

Accurate levering, heerlijke koffiebonen

De bestelling plaatsen ging gemakkelijk en de levering ging snel. Daarnaast is de koffie ook heerlijk, wat natuurlijk de hoofdzaak is.....

Kwaliteit en lever snelheid zijn super.

Een snelle levering en een goede kwaliteit. Top!!

Snel en correct geleverd.

Snel en correct geleverd. Koffie nog niet kunnen proeven!

Seggelant-Zuid 6 B

3237 ME Rotterdam