Lekker koffiebonen

Bestel al een tijdje koffiebonen bij Brandzaak. Levering snel en altijd duidelijk. Goede koffiebonen, elders anders koffiebonen geprobeerd en vergeleken maar blijf die van Brandzaak lekkerder vinden.

Snel geleverd, perfect ontvangen

Zelfs met de feestdagen volgende dag geleverd.

Heerlijke koffie

Lekker van smaak.

Makkelijk bestellen, snelle levering

Ik geniet van de geleverde koffie.

bestelling

eenvoudig zelf op te halen.

Na jaren de supermarktkoffie, nu tijd voor het echte werk. Omdat we nog niet kunnen kiezen welke de lekkerste is proberen we ze gewoon allemaal uit. Snel geleverd. Door de doos heen ruil je de heerlijke koffiegeur

Snel geleverd heerlijke koffie

Netjes snel geleverd en super kwaliteit koffie

Super tevreden van de service en het product !!

Super tevreden van de service en het product !!

Snelle levering en heerlijke koffie!

Fijne en snelle service

Bestelde goederen snel in huis, goed verpakt. In goede staat verkerend en snel binnen. Top winkel

Geweldig!

Brandzaak heeft erg goede bonen voor een goede prijs, ze zijn duidelijk in hun communicatie en komen hun afspraken na. Ik raad brandzaak zeker aan.

Mooi verpakt en super thermo beker. Ik heb gekozen voor de verschillende koffiezakken van 250 mg. Dan kan ik goed kiezen wat voor mij de beste keuze is.

Lekker koffie en snelle levering

Last minute besteld voor Kerst en was er al enkele dagen later. Leuke update over wanneer de bonen gebrand zijn.

Heerlijk

Service supersnel, op de dag van bestelling gebrand en de volgende dag in huis. De koffie zelf, de Cubaanse special, is heerlijk! Ik heb ook een reep chocolade er bij besteld en die is ook al zo lekker.

Op tijd en op maat.

Eerste kleine bestelling gedaan. Reden om er meer te doen.

Smiddags besteld en eind van de middag bestelling klaar en opgehaald. Goede service en vriendelijke mensen. Koffie echt heel goed Een aanrader

Heerlijke koffie, snel verzonden.

Leuk dat je achteraf tips krijgt over de bestelde koffie en hoe je deze het beste kan zetten.

Doen wat ze beloven

Onze bestelling bij Brandzaak Koffie werd netjes op de gevraagde dag bezorgd. De bonen zijn mooi verpakt in hersluitbare zakken. We gaan wat verschillende soorten bonen uitproberen en hopen dat onze smaak erbij zit, zodat we hier kunnen blijven bestellen.

Heerlijke vers gebrande koffie

Heerlijke vers gebrande koffie en snel geleverd!

Heerlijke koffie

Lekkere koffie, vers gebrand en snel in huis.

Snelle verzending en goede kwaliteit

We waren verrast hoe snel verzonden van de versgebrande koffie, we hebben nu 2 verschillende geprobeerd en vinden deze geweldig. We gaan er vast nog meer proberen.

Alles geregeld volgens afspraak

Mijn vers gebrande koffiebonen ontvangen en na 5 dagen de vers gebrande koffiebonen te laten rusten, voor het eerst een vers gemalen bakje koffie proeven, een groot verschil ten opzichte van andere koffiebonen, dit valt niet uit te leggen, dat verschil kan je alleen maar ervaren door te proeven.

Snel levering en koffie is erg lekker.

Koffie is snel op de post gedaan en ontvangen. De koffie bonen waren een dag van te voeren geroost, dus lekker vers.

Topkwaliteit koffie

Grote verschil met eerdere gebruikte koffiebonen. Perfecte prijskwaliteit verhouding. Goed bezig jongens mijn complimenten

Koffie smaakt goed !!

Seggelant-Zuid 6 B