Top koffie, snelle levering

Top kwaliteit koffie, snel geleverd binnen 2 dagen! Dikke aanrader voor de koffieliefehebber.

Mooie koffieproducten in een mooie verpakking

Koffie is beleving en dat weten ze met hun website en producten goed over te brengen. Snelle levering en je krijgt de producten in een mooie verpakking geleverd.

Goede service, snelle levering en heerlijke koffie

Wij waren op zoek naar nieuwe bonen en kwamen bij Brandzaak uit. We zijn erg tevreden en de koffie is heerlijk!

Goede service, snelle levering en heerlijke koffie

Heerlijke koffie, snelle levering

Zeer lekkere cafeïnevrije koffie. Snel geleverd in luchtdicht hersluitbare verpakking

Geweldig lekkere koffie

Overzichtelijk site, producten eenvoudig te bestellen. Uitstekende versgebrande koffie in veel varianten Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Geweldig lekkere koffie

Cadeautje

Snel bezorgd en goede updates over hoe bestelling ervoor staat. Hoe de koffie smaakt weer ik niet omdat het een cadeautje voor mijn vader is. Toch weet ik bijna zeker dat hij er van gaat genieten

Seggelant-Zuid 6 B

3237 ME Rotterdam