Lekkere koffie

Topkwaliteit

Topkwaliteit

Heerlijk vers geurende gebrande koffie Zeer snelle levering Eerlijke prijs

Super lekkere caffeine vrije koffie, alsof je echt weer heerlijke koffie drinkt

Aanrader! Super service en onwijs lekkere koffie

Super, snelle levering en heerlijke koffie

Heerlijke koffie, snelle verzending en keurig verpakt.

Lekkere koffie, goed concept, fatsoenlijke prijs

Lekker vers gebrande koffiebonen, niet vet dus prima geschikt voor volautomatische machines. Keuze genoeg om je eigen voorkeur te vinden. Levering snel en correct.

Heerlijk

Top koffie! En snel in huis

Aanbevolen al bij meerdere mensen

Zeer slechte bezorging en reageren niet op mail.

Koffie besteld, word door post nl bezorgd. Of toch niet…… brandzaak reageert niet op mail en dus gewoon geld kwijt en geen koffie. Bestelde altijd zakelijk redelijk wat koffie en nu dus nooit meer. Jammer want de koffie smaakte altijd goed.

Heerlijke koffie

Wij hadden een proefpakket gekocht met 6 verschillende smaken. Allebei zijn we dol op koffie en ze zijn alle 6 ook echt lekker.. nadat deze op was zijn we onze oude voorraad koffie gaan opmaken. Nou, deze smaakte helemaal niet lekker meer! Dus snel onze favoriet gekocht: Guatemala!

Snelle levering, de omschrijving klopt bij de koffie, echt lekkere koffie. Verpakking van de koffie goed af te sluiten.

Heb jullie nog maar kort ontdekt, maar tot nu toe perfect.

heerlijk!

Ook wij hebben de single origins besteld om te ervaren welke wij het meest konden waarderen :) en dat bleek de Brasil yellow bourbon. De tijdelijke blends nemen wij voor de afwisseling er weleens bij. De mexico had van mij mogen blijven; wat een heerlijke koffie is dit! Nu gaan we de India eens proberen, zeer benieuwd! Levering is snel overigens en je hebt gegarandeerd verse bonen. Ook niet geheel onbelangrijk; de boinen zijn niet vet dus je machine is hier ook heel blij mee, & de maalgraad blijft bij alle soorten koffies van de brandzaak gelijk is onze ervaring, geen gehannes met instellingen! Heel blij met jullie Brandzaak :)

Op ontdekkingstocht

Naast basis assortiment ook tijdelijk andere soorten koffiebonen. Aantrekkelijk om de kleine verpakkingen te proberen. Zo hebben we onze favoriet gevonden die afgewisseld wordt met de selectie die tijdelijk verkrijgbaar is. Hoe leuk is dat!

Heerlijke koffie, vers gebrand en razendsnel geleverd. Na lang zoeken en vele koffiebonen geprobeerd te hebben, nu eindelijke "onze" koffie gevonden. Eerste keer de single origins collection besteld om eens wat verschillende koffiebonen te proberen. Alle varianten waren lekker, maar wij hebben uiteindelijk gekozen voor Brazil Yellow Bourbon. Voortaan bestellen wij onze koffie bij BRANDZAAK!!

Heerlijke betaalbare koffie!

Voor de tweede keer koffie besteld, goede prijs en heerlijk van smaak.

Vers, snel en heer-lijk

Wordt dezelfde dag gebrand. En de levering is snel. De koffie? Heerlijk!

Prima koffie!

Prima koffie tegen goede prijzen en top service!

Goeie service hele lekkere koffie

Super lekkere koffie en top service. Vers gebrand en snel geleverd.

Goede koffie en snelle leveringen

Goede koffiebonen, veel keuze en ze worden vers gebrand. Verpakking zeer makkelijk en herbruikbaar. Snelle levering

Heerlijkeerlijkepuresmaken

Ik ben heel blij met jullie bonenekker en betaalbaar

Perfecte koffie en snelle levering in degelijke verpakking

Na eerste bestelling, afgelopen week weer 6 kg besteld; reden: Heerlijke koffie en gezien de kwaliteit een nette prijs. Koffie smaakt nu bij ons thuis vaak beter dan in diverse horeca gelegenheden. Onze smaakvoorkeur: Brasil Yellow Bourbon, nu ook 2 blends besteld om te proberen.

Prima koffie maar mindere service (vindt ik)

Ik heb drie keer koffiebonen besteld. De eerste keer 500 gram. Wat een smaak! Geweldige koffie. En ook zo handig (Brandzaak’s eigen woorden) geleverd in twee zakjes van 250 gram! En dat past precies in mijn apparaat. Echter worden bestellingen van 500 en 1000 gram nu niet meer geleverd in kleine zakken. Een mail naar brandzaak werd niet beantwoord. Want een vraag via de bevestigingsmail wordt niet beantwoord. Dat moet naar de klantenservice. En daar wordt je dan ook fijntjes op gewezen in de mail die daarop volgt. Jammer. Koffie dus helemaal prima (neem straks een bakkie) maar service vind ik een stukje minder.

Super koffie en zeer snelle levering

De beste koffie ever....

De beste koffie ever, na een lange zoektocht. Ook zijn wel eens vreemdgegaan, maar we komen trouw steeds weer terug bij deze geweldige gepassioneerde broers. Ga alsjeblieft zo door mannen. Ook de complimenten aan jullie koffieboeren. Samen doen jullie immers (h)eerlijk werk....

Snelle service goede koffie

Lekkere koffie, snel geleverd.

Seggelant-Zuid 6 B

3237 ME Rotterdam