Als je echte koffie wilt drinken

Kijk uit, als je deze koffie probeert zal de rest alleen nog maar tegen vallen. Wat een heerlijke smaak heeft deze koffie. Ieder kopje is een cadeautje.

Snel en goed

Heerlijke koffie snel in huis.

Hoogwaardige koffie met exelente branding

Duidelijke webshop, erg prettige klantenservice, en een mooie sortering koffies. Zowel aan de verpakking als aan de koffiebonen zelf zie je dat koffie een serieuze zaak is voor Brandzaak.

Goede kwaliteit koffie

Goede vers gebrande koffie. Snelle levering

Ik ben fan!

Super zaak en top service waarmee ik snel van het allerlekkerste kopje koffie thuis kan genieten :) grootste minpunt is dat ik alle koffie lekker vind tot zover en dus nog geen favorietje heb ;)

Makkelijk

Super product en een heel duidelijk en eenvoudig website. Heel blij mee!

Snel en verssss

Weer super verse bonen ontvangen een genot om te openen echt een kado. Nu de Honduras geprobeerd en wat een espresso! Heerlijk.

Super, netjes, kundig, vriendelijke uitleg en voorlichting

Als hier boven. Gewoon top!!

Heerlijke koffie. Vers. Op tijd in huis

Top bedrijf.

Al 2x een bestelling gedaan. Geleverd zoals ze vermelden op de website. Zelfs om 14.55 besteld en volgende dag binnen. En natuurlijk smaakt de koffie heerlijk. Alle smaken worden gewaardeerd hier in huis.

Heerlijke koffie

De geleverde koffie wordt in zakjes van 250 gr , koffie blijft goed zijn smaak houden. Vele soorten koffie geprobeerd zijn alle heerlijk. Snelle levering en niet te duur.

Zeer goed product

Op de site heb je een duidelijke uitleg en verhaal over het product. Levering is vlot en de kwaliteit is zeer goed

Perfecte service en goede koffie

Zojuist mijn eerste Aeropress binnen, aangeschaft bij Brandzaak, verpakking was uiterst netjes en verzorgt perfect op afgesproken dag en tijd binnen. Aeropress goed schoongemaakt en onze eerste bak koffie gezet met de verse bonen type; Brazil Yellow boubon, medium roast. Wat sommige mensen zien als een klein geluksmoment, dit is er 1 waarvoor je bereid bent iets eerder op te staan om er rustig van de genieten. Goede nasmaak zonder bitterheid, zelfs de "suiker in de koffie" gebruikers zullen minder suiker toevoegen en de smaak goed waarderen.

Lekkere verse koffie

Heerlijke koffie, matige service

Erg tevreden over de koffie, aanrader! Alleen ik had gekozen om mijn bestelling later de volgende week te laten bezorgen. Bleek dat ze die gewoon dezelfde dag verzonden hadden en PostNL voor een dichte deur stond. Hierdoor was mijn koffie ook niet zo vers als gehoopt. Navraag gedaan bij de klantenservice, maar hier nooit een reactie op gehad. Bestel je koffie één dag voordat je het nodig hebt en probeer niet slim vooruit te bestellen.

Heerlijke koffie snelle levering

Lekker bakkie koffie hele snelle levering .

Prima producten

Producten worden snel afgeleverd, pas gebrand zoals beschreven staat op de site. Handige zakken alleen breekt bij mij altijd 1 kant af voordat de zak open is.

Goede koffie goede service

Top kwaliteit en service!

Heerlijke koffie super snel geleverd en vers gebrand

Heerlijke filterkoffie

Vooral de Ethiopische

Lekkere koffie

Een eerlijke koffie,

Heerlijke koffie

Zeer snelle service en heerlijke koffie!

Goede koffie, lekker vers en betaalbaar!

Alles loopt zoals je wilt. Naast de yellow bourbon nu ook fan van de latin blend!

Heerlijke koffie en zeer goede service

Sinds kort zijn wij helemaal om. Heerlijke smaken koffie en de levering is ook super snel. Top!!

besteld en snel geleverd

Ik heb goede ervaringen en zal deze koffie aanbevelen.

Seggelant-Zuid 6 B

3237 ME Rotterdam