besteld en snel geleverd

Ik heb goede ervaringen en zal deze koffie aanbevelen.

Vanaf de eerste bestelling geen slechte koffie meer gedronken

Mijn eerste kennismaking was een pakket met 6 smaken om eens te proberen. Daarna meerdere bestellingen gedaan en nog geen enkele keer een tegenvaller gehad. Natuurlijk bevalt de ene smaak net wat beter dan de andere, maar allen stukken beter dan bonen van de supermarkt! Voor 15 uur besteld de volgende dag gewoon vers gebrand in huis, top! Enige kanttekening, mijn favoriet Mexico is niet altijd leverbaar. Maar hé, zo brobeer je ook eens wat anders.

koffie zoals koffie hoort te zijn

snelle levering ,goed verpakt, nooit meer anders.

Heerlijk vers

Alle smaken geprobeerd en tot nu toe de meest verse koffiebonen die ik heb geproefd. Ook goed geprijsd!

Heerlijke koffiebonen!

Heerlijke koffie, hele snelle service. Je wordt van stap tot stap op de hoogte gehouden.

Super snelle levering

Heerlijke koffie, snel geleverd

Smaakvolle koffie.

Heerlijke koffie

Heb verschillende geprobeerd zijn allemaal zeer goed

Super winkel, ervaring, kennis en goede kwaliteit bonen

De koffiebonen zijn super lekker en niet vet. Daarnaast snelle levering soms een dagje wachten maar dan heb je wel de verst gebrande koffiebonen waar het wachten waard op is. De koffiezakken waar de bonen in zitten zijn heel erg fijn met de sluitstrip waardoor de koffiebonen vers blijven. Daarnaast een goede prijs kwaliteit verhouding. Voor advies wordt je netjes te woord gestaan en echt geholpen. Ze hebben er veel verstand van. Ik koop mijn bonen nergens anders meer als bij brandzaak

Super tevreden

Super tevreden, vlotte bediening en snelle levering. Super lekkere koffie!

Snel en vooral heerlijke koffie

Van bestelling tot bezorging prima geregeld, je wordt goed op de hoogte gehouden en de koffie is heerlijk en voldoende aanbod om te wisselen.

Prima koffie

Prima koffie. Snel geleverd.

Zeer erg vers gebrande koffie! Heerlijk

Heerlijke koffie

Lekkere koffie, snelle levering Verpakking ook heel goed.

goede koffie

Altijd koffie cupjes gehad sinds kort veranderd van machine dus nu koffiebonen. Moest toch kwaliteit zijn zeker voor de machine maar ook om de koffie ervaring te verbeteren. Vandaar koffiebonen bij Brandzaak en dat bevalt mij uitermate goed. Makkelijk te bestellen en zo in huis echt een lekker bakkie koffie daar kan geen koffie cupje of padje tegen op.

Goede koffie en supersnelle levering

Zowel de yellow bourbon als de bonen uit Costa Rica zijn erg goed.

Prima koffie en snelle levering.

Goede koffie, toegankelijke website en snelle levering

Snelle levering van top product

Overzichtelijke website met bestelproces. Vandaag besteld, morgen genieten van een heerlijke kop koffie.

Snelle levering goed verpakt en verpakking vd koffiebonen ziet er ook aantrekkelijk en uitstekend uit

Prijscompetitief, robuust en altijd lekker.

Brandzaak heeft een ruim aanbod degelijke koffie. Andere specialty coffee bedrijven focussen zich maar al te vaak op fruitige koffie met een hoge zuurgraad. Brandzaak doet veel minder mee aan deze hype. Dat zie je terug in zowel prijs als het ruime aanbod. Specialty Coffee maar dan met een vertrouwde koffiesmaak. Aan de complexiteit doet het ook niet af. Verder altijd tijdige levering.

Heel snelle levering

Perfecto.

Heerlijke koffie, echt vers. Een snelle levering, in een keurige doos. Mooie en goede verpakking van de koffie. Een mooie duidelijke website. Hier blijf ik de koffie bestellen. PERFECTO.

Heerlijke koffie, duidelijke communicatie en hele snelle levering

Heerlijke koffie

Makkelijk online te bestellen en netjes thuis afgeleverd.

Hele lekkere koffie en snelle service

Geweldig lekker koffie en mooie website

Seggelant-Zuid 6 B

3237 ME Rotterdam