Zoek en gij zult vinden: Brandzaak

Uiteraard is Brandzaak niet de enige koffiebrander die zijn vak verstaat en goede kwaliteit vers en snel aan huis weet te leveren. Het verschil voor mij: ik ben erg blij met hun selectie van aanbod waarbij je niet door een te groot assortiment hoeft te worstelen, begin bij de zes x 250 gram (collection) en maak daarna een keuze voor je huiskoffie per kilo. Het verschil tussen vers gebrand (met goede kwaliteit bonen) is er 1 die je zelf moet proeven om overtuigd te worden. Once you go fresh…!

Kakelvers!

Dag van versturen, is de dag van branden, snap niet hoe ze t doen, maar dat is natuurlijk geweldig! Wel proberen wat geduld te hebben voordat je gaat malen ;) Ik laat ze ongeveer een week liggen. Verder zijn het altijd 100% Arabica bonen en hebben ze een hele goede klantenservice!

Super!!!!!!

Sefa en harun super snelle levering, dank.voor de koffie ga ik nog beoordelen, (de levering van 26nov om 10,30uur besteld en 27 nov om 18,00uur thuis, (in 19uur en 30min thuis belgie) verse koffie. Prachtig.

Fijne koffie, lekker vers!

Ben nog zoekende naar mijn absolute favoriet, heb nu de huis blends op de molen, nog geen negatieve ervaring gehad, tis meer lekker, lekkerder, nog lekkerder.

Lekkere koffie, vlotte levering.

Koffie is prima, heb Brandzaak pas ontdekt. Ik mis bij de beschrijving van de koffie of het geschikt is voor filterkoffie of voor de machine. Antwoorden op mails zou netjes zijn.

veel keuze, lekkere koffie

De mogelijkheid om nieuwe smaken te ontdekken in kleinere verpakkingen (de collections) vond ik een heel goed idee en dat heeft mij geholpen om daarna een paar smaken te bestellen die ik het lekkerst vind. De kwaliteit van de bonen is hoog. De online bestellingen zijn gemakkelijk en snel geleverd.

Prima netjes en snel verstuurd

Heerlijke verse koffie

Mooie verzorgde website met uitleg over hun koffies. Mensen met een verhaal en een hart voor hun zaak! De dag voor de levering krijg je een e-mail, dat de koffie wordt gebrand, verpakt en verstuurd. Top!!! Reeds tweemaal besteld en telkens zeer tevreden! Snelle levering op de aangegeven dag. Top service!!!!

super lekkere koffie en super snelle levering!

Wat een verschil

Normaal koop ik bonen uit de supermarkt en dan voornamelijk Illy. Niks mis mee, maar wat een verschil met deze bonen. Absoluut geen bittere nasmaak. Het was even wennen, maar je proeft echt allerlei heerlijke smaken. Hoe moet ik nu in hemelsnaam nog genieten van een bak koffie op mijn werk?

Heerlijk smaken

ze zijn de beste

Zeer behulpzaam en vriendelijk!

Sefa heeft mij heel geduldig te woord gestaan en onbaatzuchtig geholpen met bruikbare tips. Dank daarvoor. Zojuist een bestelling geplaatst want ja, als je de reviews leest kun je maar een ding doen, en dat is bestellen want, the proof of the pudding is in the eating.

Superlekkere koffie. Vers en snel geleverd

Voor mij is dit de beste keuze in moffie

Heerlijke koffie, goede service

Wat een gemak lekkere koffie via internet te bestellen. En medium roast is hier, anders dan in de supermarkt, ook echt medium roast!!

Prima service voor prima koffie

Prima service Snelle levering Vooral lekkere koffie

Gewoon lekker

Ik wissel tussen Rom Caffè Gold, 100% Arabica en nu de Brandzaak. Wat ik mis bij de Brandzaak is optimum zetinstructies voor de type boon. Dat zou wel zo handig zijn. De espresso machines worden meer en meer sophisticated zoals pre-infusion, PID, en zet profiles …

Super lekker en vers.

Prima koffie in de 1e plaats vriendelijke klantenservice snel geholpen en razendsnel de bestelling bezorgd

Website en producten stijlvol en overzichtelijk. Beschrijving producten on point. Levertijd en kwaliteit vlot en erg goed.

Heerlijke, duurzame koffie voor een eerlijke prijs!

Heerlijke, duurzame koffie voor een eerlijke prijs!

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Uitstekende koffie en service

Ben zeer tevreden over de kwaliteit en verzendeing van de koffie.

Leuke koffie ervaring

Ik was op zoek naar vers gebrande koffie en vond Brandzaak. De uitstraling van de website en de leuke informatie over de koffie, haalde mij over om een proefpakket van zes koffies te bestellen. Erg ver(s)makelijk om te ontdekken of 'Kaneel, Zwarte peper en Pure chocolade' de koffie 'Tanzania Utengule Estate' goed beschreven. Heb maar snel een extra kilo 'Tanzania Utengule Estate' besteld ;-).

Goede koffie, snel geleverd

We hebben eerst een proefpakket met diverse soorten koffie geprobeerd. Zo konden we een keuze maken uit de diverse soorten. Inmiddels een nieuwe bestelling geplaatst en ontvangen. We krijgen alleen maar positieve reacties over de lekkere koffie!

Seggelant-Zuid 6 B

3237 ME Rotterdam