Heerlijke verse koffie snel in huis

Je ruikt de koffie al door de doos heen zo heerlijk. Ik heb af en toe mijn eigenaardigheden met koffie soms drink ik het maanden lang en dan ineens niet meer maar als ik het wil drinken dan is de koffie van Brandzaak de lekkerste koffie. Zelfs mijn man is daar dan ook erg blij mee.

Smaken verschillen...

Ik drink koffie alleen als espresso en dan moet echt alles kloppen denk ik. Vindt de Yrgacheffe verrassend lekker en de Honduras duidelijk minder geschikt wat mij betreft maar misschien lekker als filterkoffie. Het geld waard!

Prima koffie

Pas begonnen bij Brandzaak. De koffie is beter dan ik in het verleden heb gehad.

Goede koffie met uitstekende service!

Korte leertijd en heerlijke verse koffie!!

De koffie is erg lekker! Ik vind echter de prijs erg hoog

Lekker vers

Ik ben zeer tevreden over Brandzaak. Tijdens het bestellen kon ik aanduiden op welke datum ik de levering wil ontvangen. 1 dag voordien werd mijn koffie gebrand, dergelijke versheid vind ik enorm belangrijk. De kleur van de branding was voor mij ook goed geslaagd. Met deze koffie een heerlijke espresso maken met mijn half-automaat is echt niet moeilijk. Op voorwaarde dat Brandzaak de huidige prijzen niet verhoogt zal ik waarschijnlijk niet op zoek gaan naar een andere leverancier voor mijn koffie.

Lekkere cafeïnevrije koffie

Daar sta je dan, plots duizelig en verschrikkelijke piep in oren. Hup naar KNO arts om te kijken of het Ménière is. Gelukkig niet. Maar het heeft mij wel aan het denken gezet. Ben nu bezig om veel en veel minder cafeïne te gebruiken, en dan kom je al snel bij je koffie uit. Omdat ik al vaker bij Brandzaak gekocht had, en steeds erg tevreden was, nu voor het eerst 2 zakken cafeïnevrije bonen gekocht. Het is best even wennen, niet alleen de koffie, maar ook de maalgraad moet je anders instellen. Uiteindelijk zeer tevreden over deze cafeïnevrije koffie. Dat wordt het voortaan voor mij !!!! En als je het met mensen over cafeïnevrije koffie hebt, trekken ze gelijk de neus op. Nou laat ze maar doen, ik ben erg tevreden over de koffie van Brandzaak. En niet alleen de koffie, maar ook de goede snelle levering !!! Van mij een hele dikke vette ruime voldoende !!!

Kies, proef en geniet: gelukt

Na een proef pakket goede keuze kunnen maken. Volgende bestelling wederom snel en probleemloos geleverd. Een blijvertje wat mij betreft.

Prima koffie, prima service

Zeer tevreden met de koffie van Brandzaak. Verse bonen, snel geleverd en prima communicatie. Mocht er eens iets mis gaan met een bestelling dan wordt dat snel opgepakt en hersteld. Dikke complimenten voor de service en de heerlijke koffie!

Één woord, uitmuntend!

Geweldige kakelverse koffiebonen en zeer snel in huis. Leuk ook dat je via de mail op de hoogte wordt gehouden van je bestelling, je weet precies wanneer jouw boontjes worden gebrand. En de smaak? Uitmuntend. Probeer t zelf en kies jouw favoriet.

Vandaag besteld, morgen brandverse koffie drinken

Er zijn er (een paar) meer die supervers gebrande koffie leveren, maar Brandzaak heeft ook het logistieke proces perfect op orde. De keus is goed, de kwaliteit hoog en de prijs redelijk. Wij blijven graag bestellen!

Blijft zeer goed

Nu weer eens bij de Brandzaak bestelt 3 verschillende smaken Tanzania,Costa Rica en Brasil alle 3 erg lekker dus gewoon top koffie van de Brandzaak

Geweldige koffie

Voor de 2e keer heerlijke koffie besteld bij Brandzaak. Gestart met een proefpakket, waarvan de Bolivia erg in de smaak viel. Jammer dat deze koffie tijdelijk was. Hopelijk komt deze koffie een keer terug in het assortiment. Als 2e bestelling de Latin Blend gekozen. Deze is ook erg lekker. Heerlijk vers gebrande koffie van TOP kwaliteit. Ik geniet er bij ieder gezet kopje opnieuw van!!

Echt vers en snel bezorgd

Koffie omschrijvingen op de website kloppen, er wordt super snel bezorgd. De koffie is echt vers gebrand, heerlijk.

Snelle levering van heerlijke vers gebrande koffie. Top!

Amper 23 u na bestelling reeds in België geleverd.

Besteld en versgebrand in huis. Mooie kwaliteit en heerlijke koffie.

Super koffie met aandacht voor de klant!

Ik bestel al een paar jaar mijn koffie bij deze jongens. Altijd mooie kwaliteit, een dag later vers gebrand in huis. En, heel belangrijk in deze tijd, echt aandacht voor de klant. Vandaag ontving ik een kilo heerlijke Bolovia van ze. Gewoon zo maar! Met een handgeschreven kaartje "Bolovia uitverkocht? Niet als we de laatste batch veilog hebben gesteld voor onze leukste klanten! Van het huis, geniet ervan Vincent". Hoe mooi is dat?! Hebben ze mij eerder al op dezelfde manier mee verrast met hun Cameroon Assachouf. Deze jongens verstaan hun vak en hebben oog voor hun vaste klanten. Mijn koffie komt alleen nog maar van de Brandzaak en ik raad het iedereen aan. Keep up the good work Sefa en Harun!

Heerlijk, vers en snel geleverd

Heerlijk vers gebrande koffie. Grote variatie en snelle levering.

Snelle levering van lekkere verse koffie

Ik bestel vooral bij brandzaak vanwege de snelle en verse levering van lekkere single origin koffiebonen.

Heerlijke versgebrande koffiebonen

Ik heb nu al een paar keer bij de Brandzaak besteld. Het zijn heerlijk ruikende versgebrande koffiebonen, netjes verpakt in afsluitbare zakken. Vooral de Honduras Marcala Comsa en de Bolivia Caranavi zijn mijn favorieten. Helaas zat de Bolivia slechts tijdelijk in het assortiment. Wat mij betreft mag deze tijdelijke special nog eens terug komen. Mijn volgende bestelling wordt zeker weer bij de Brandzaak.

Snelle levering en vers gebrande heerlijke koffie.

Lekkere variatie van smaak

We hebben als kennismaking het proefpakket met 6 smaken genomen, en dat is goed bevallen. Allereerst is de koffie van hoge kwaliteit - je verwacht ook niet anders - maar het palet van smaken verraste ons. We zijn nog niet uit de toepassing (welke koffie op welk tijdstip) maar dat komt wel.

Gers, vers en tijdig gereed voor een druk gereguleerde 'pers'

Gebruiksvriendelijke website en vlotte levering.

Topkoffie en buitengewone topservice

Brandzaak maakt koffie zoals koffie hoort te zijn: vers, smaakvol en goed verpakt. De 10 slaat ook ook hun service. PostNL kreeg het nl. voor elkaar om een pakket níet te leveren. En zonder koffie zitten, is uiteraard geen optie. Dat begrijpt Brandzaak ook. Er werd snel een nieuwe bestelling verstuurd.

Goede koffie voor iedere type koffiedrinker

Seggelant-Zuid 6 B

3237 ME Rotterdam