Mooie tijdelijke koffie

Altijd op tijd binnen, mooi verpakt, maar dat is niet de reden voor deze beoordeling. Die koffie uit Bolivia is wel top, na aanklooien met de brewratio's werd deze koffie steeds beter. Jammer dat deze tijdelijk is want wat een prachtige koffie.

Heerlijke koffie

Snelle levering, heerlijke koffie, duidelijke website, kortom gewoon goed !

Lekkere koffie bonen,en netjes op tyd bezorgd

Gewoon lekkere koffie!

Lekkere koffie, vers gebrand, en snelle levering. Perfect

Uitstekende kwaliteit bonen, heerlijke smaken!

Al een aantal smaken geprobeerd.. zelfs de decaf is een aanrader!

Best Coffee ever!

Zo'n lekkere koffie heb ik nooit eerder gehad. Super service, super vers en echt een verslaving! Ga zo door!

Geweldige koffiebranders!

Zeer lekkere koffie!

Goede koffie en snelle service

Uitstekende kwaliteit koffie

De espresso's die ik maak met deze bonen zijn van zeer goede kwaliteit. De hersluitbare verpakking is ook erg handig en sluit echt goed.

Lekker koffie!

Veel verschillende smaken, soms is het wel lastig om vanaf de omschrijving een juiste inschatting te maken van de smaak zoals die uit de machine komt. Oplossing: veel verschillende blends proberen en dan zul je merken dat de verschillend groot zijn, succes!

Heerlijke koffie , snelle levering.

Super lekkere verse koffiebonen! En snel geleverd!

De koffie van Brandzaak is super! Super lekker, super vers, snel geleverd.

Heerlijke koffie!

Bezorging zoals beloofd. Koffie is heerlijk!

Topkoffie voor een topprijs

De koffie is fenomenaal en de beleving is echt top door het mailtje wanneer ze gebrand worden.

Heerlijke koffie

As always good coffee

Prima koffie snelle en goede levering

Ik heb verschillende koffie soorten geprobeert er zijn voor ons 3 soorten uit gekomen die wij lekker vonden. De andere vonden wij erg sterk en een smaakte aangebrand. Ik vond het wel erg jammer dat daar erg laconiek op gereageerd werd. Het is gewoon koffie en zoek welke je lekker vindt.

Heel goede koffie!

De koffie is stuk voor stuk erg rijk van smaak. Door de proefverpakkingen de nemen vervelen de smaken nooit en kun je nog eens genieten van verse bonen! Echt een aanrader.

Verse en lekkere koffie de volgende dag bezorgd.

Dikke prima

smaakt zoals beloofd, alle smaken zijn erg lekker

Word keurig verzorgd afgeleverd. In mooie stevige verpakking. Met hierop de datum dat het gebrand is en welke smaak het betreft natuurlijk. De verpakking is zo gemaakt dat je het gemakkelijk weer kunt afsluiten na gebruik. Best wel aan de prijs, maar stelt niet teleur! Een verwend koffiedrinker.

Zeer tevreden.

Snelle reactie en levering. Veel gedetailleerde informatie en gedegen inkoopbeleid.

Op de dag van bestellen gebrand en volgende dag in huis: optimaal.

Heerlijke koffie voor een degelijke prijs.

Goede service, snelle levering en het allerbelangrijkste : heerlijke koffiebonen!

Sinds enkele jaren bestel ik hier mijn koffiebonen en het is altijd weer een genot om koffie te drinken. De goede service, snelle levering, goede prijs maar vooral de constante hoge kwaliteit van de koffiebonen maakt het dagelijks drinken van koffie telkens weer een feestje. Complimenten aan de 2 broers van Brandzaak!

Zeer goede prijs-kwaliteitverhouding

Na de eerste aankoop was het voor ons meteen duidelijk dat we ons adresje gevonden hebben. Vers gebrande koffie van goede kwaliteit en zeer betaalbaar.

Lekkere koffie voor een goede prijs.

Wij drinken alleen koffie s’avonds na het eten en dat moet wel een lekker bakje zijn en dat gaat alleen met goede en vers gebrande Koffie Boonen in plaats van pats of kupjes.

Top koffie , super snelle levering

Wij hebben de Brandzaak gevonden via een vriendin. De bonen zijn super gebrand, dus niet vet en makkelijk bij het reinigen van het maalgedeelte. En natuurlijk lkkre ☕❤

Seggelant-Zuid 6 B

3237 ME Rotterdam