Goede service, heerlijke koffie!

Goede service. En heerlijke koffie...

Heldere uitleg/status voortgang, snelle levering, goed verpakt.

Heldere uitleg/status voortgang, snelle levering, goed verpakt

Een geweldige service

Mooie koffie’s

Latin blend all day!

Ik heb zeer goede ervaring met de brandzaak! Heerlijke koffies en uiteraard mijn favoriet “latin blend” Zou leuk zijn als ze een spaaractie zouden invoeren of wat vaker een korting :-) Maar lekkere koffie haal je dus bij de brandzaak!

Bijzondere koffies, zuiver, smaakvol. Leveringsbetrouwbaarheid eem dikke 10!

Lekker verse koffie

Really good coffie, fresh, fully aroma and taste. Fast delivered, good price per kg. I make the beans in fully automatic coffie maschine Jura E60 and the coffie is amazing. Really big different between this and death coffie from supermarket. I definitely recommend this shop.

Heerlijke specialty koffie voor een goede prijs!

Ik zou graag nog een keer bij jullie lichter gebrande koffiebonen bestellen (voor Aeropress)

Prima koffie, snelle levering, wel aardig aan de prijs

Prima koffie snelle levering, wel aardig aan de prijs

Heerlijke koffie en snelle service.

Eerste keer een proef pakket besteld en genoten van de smaken. Nu grotere hoeveelheid koffie brasil besteld omdat we die het lekkerst vonden.

Door een duidelijke beschrijving van de koffie op de site is het maken van een keuze goed te doen.

Uitzoeken, bestellen en je ontvangt de vers gebrande koffie snel thuis..

Heerlijke koffie, super service !!!

Heerlijke koffie, super service en bovendien ook goede prijs !!!

Prima en heerlijke koffie

Fantastische koffie en snelle service

Heerlijke koffie, niet bitter. Zacht en romig van smaak. Wij zijn erg blij met jullie. Super snelle en goede service. Top! Ik blijf jullie koffie bestellen.

Super lekker koffie

Nog nooit zo een lekkere koffie gedronken!Lekker vers De site is duidelijk en overzichtelijk goede uitleg waardoor je een goede keuze kan maken. Snelle levering

Heerlijke espressokoffiebonen, prima service!

De website van Brandzaak is helder en overzichtelijk. Duidelijke uitleg van de type bonen en bijbehorende smaakprofielen. Goed bestelproces en de bonen steeds netjes de volgende dag binnen!

Duidelijke website, bij vragen snel reactie en niet te vergeten verse goede koffie die op tijd komt.

Professioneel, klantvriendelijk en vaak erg snel. Vakwerk is te proeven!

Mooie website, heldere info, snelle verzending, prima bonen.

Webpresentatie laat passie voor koffie zien, en dat proef ik terug in de koffie. Een klasse apart dit.

Super lekkere koffie!

Wij hebben onze, supervers gebrande, koffie gevonden! Wij zijn erg in ons nopjes met deze koffiebrander!

Heerlijke koffie. Erg fijn dat je kunt kiezen wanneer de koffie bezorgd wordt. Leuk dat je een mail krijgt wanneer brandzaak de koffie brandt. De koffie is daardoor erg vers.

Helemaal top!!!!!

Heerlijke en eerlijke koffie,genoeg keuze, ga zo door!!!! Zegt het voort ,

Excellent

Fast delivery and amazing coffee beans!

Lekker, Lekker, Lekker

Ik houd als zeeman van ene lekkere bak koffie. Prima geregeld door Brandzaak !

Supersnelle levering en top lekkere bonen

Voor iedereen zit wil een type boon erbij. Lekkere smaken voor nette prijs. Alles goed uitgelegd op de site over de type bonen en bestelproces. Je wordt netjes op de hoogte gehouden van wanneer het geleverd wordt.

Heerlijke vers gebrande koffiebonen, snel geleverd.

Heerlijke vers gebrande koffiebonen, snel geleverd. Via een overzichtelijke site, goed een keuze kunnen maken tussen de verschillende koffiebonen.

Heerlijke koffie!

Allemaal prima, maar geen 5 sterren omdat ik verschillende keren probeerde te bestellen maar dat kon om een of andere reden niet digitaal. Er was verder geen informatievoorziening hoe lang een en ander ging duren, dus dat is een verbeterpunt. Voor het overige, uitermate tevreden!

Seggelant-Zuid 6 B

3237 ME Rotterdam