Top en lekker, goede service

Goed voor elkaar

Lekkere koffie ook prima als cadeautje

Iedereen erg enthousiast en de koffie smaakt Heerlijk.

Snelle levering mooi product

Als je de zak open doet komt de geur je tegemoet, heerlijk vers gebrand.

Lekkere verse koffie snel geleverd

Lekkere verse koffie snel geleverd

Verse pure koffie

Vers gebrand, mooie droge bonen, goed verpakt. Honderd keer beter dan de supermarktbonen.

Snelle levering en keurig verzorgd

Jullie bedrijf heeft ogenschijnlijk alles strak onder controle. De website, de betaling, de levering en de verpakking van de bonen en de dood waarin de pakken koffie zaten.

Amazing quality coffee beans

I am so happy with coffee beans from Brandzaak. First I ordered “proefpakket” and now ordered our favorites Colombia and Costa Rica. Very fast delivery and great service. Everyday is great coffee day with beans from Brandzaak.

Goede service, snelle levering en superkwaliteit koffiebonen

Goede service, snelle levering en superkwaliteit koffiebonen

Geweldige koffie

Snel geleverd, eindelijk smaakvolle koffie

Heerlijke koffie

Je went snel aan zulke lekker koffie. Toen Brandzaak een tijdje gesloten was ivm een brandje zijn we tijdelijk teruggegaan naar supermarkt bonen.....en dan weet je weer wat je mist....Heerlijke koffie! Fijn dat jullie weer up en running zijn. Goed bezig mannen!

Excellente service, goede koffie

Ik ben al ruime periode vaste klant. De koffie is tot dusver altijd bevallen en de prijzen liggen mooi tussen die van de supermarkt en die van een microbranderij. Voor ons de standaard koffiebonen. Waar Brandzaak in uitblinkt in mijn ervaring is de excellente klantenservice. Snelle levering van de bonen en snel antwoord op vragen. Toen ik mailde of ze me tegemoet konden komen mbt een fout aan mijn kant werd dat meteen opgelost zonder nadeel voor mij. In een zee van winkels waar je de organisatie soms niet eens te pakken krijgt vind ik dit noemenswaardig. Ik heb ze enthousiast aangeraden aan verschillende vrienden en zal dat blijven doen.

uitstekende koffie !!!

ik koop al enige tijd jullie koffie en heb alles al uitgeprobeerd. stuk voor stuk van hele hoge kwaliteit en zeer smaakvol. mooi verpakt en stipt geleverd. En niet onbelangrijk, de prijs is ook zeer goed.!!!

Super verse koffie en snelle levering

Eerst een proefpakket genomen. Bevatte meerdere lekkere en vers gebrande bonen. Nu een paar kilo van mijn favoriete smaak besteld. Was de dag voor levering gebrand. Super toch...

Lekkere koffie en snelle levering

Goede en snelle service van heerlijke koffiebonen

Heldere website met goede omschrijving van de koffiebonen met de te verwachten koffiesmaak. Daarbij worden de koffiebonen ook nog eens vers gebrand en de volgende dag al in huis.

Prima binnen een dag geleverd

Heerlijke koffie binnen een dag binnen met de post prima weer.

Gelijk maar een klacht. De koffie (yellow bourbon) is zo lekker dat de zak al voor de helft leeg is. Dit gaat mij teveel geld kosten :)

Super lekkere koffie

ik heb eerst proef pakketjes (verschillende smaken)besteld. Eigenlijk vond ik alles lekker, nu voor de 2de keer Brazil besteld, want deze is toch net iets lekerder dan de rest. Super snel geleverd. Vandaag besteld, volgende dag had ik het al in huis. Nog een voordeel is dat de koffiebonen niet vet zijn, zo blijft mijn koffiezetapparaat langer schoon.

Snel goede koffie geleverd!

Na de eerste bestelling met de verschillende smaken koffie hebben we onze favorieten inmiddels al een aantal keer besteld. De koffie wordt super snel geleverd. En het is echt lekkere koffie! Al meerdere positieve feedback gehad van vrienden. En zelf drink ik ook meer koffie dan goed voor mij is..

lekker

Snelle service, mooi verpakt

Heerlijke koffie!

!

Heerlijke vers gebrande koffie

Sinds kort drinken wij koffie van vers gemalen bonen. Al vrij snel ontdekt dat vers gebrand belangrijk is. Daarom bij Brandzaak koffie besteld en tot nu toe niet teleurgesteld.

Snelle levering van vers gebrande koffie

Na veel testen uitgekomen bij jullie decafé bonen. Heerlijke volle smaak die lekker lang blijft "hangen". Crema laag mag iets voller maar ach, het gaat om de smaak nietwaar? En die is prima!

Perfect !

Heel goed en snelle levering. Zeker aan te raden.

en lekker

Seggelant-Zuid 6 B