top levering binnen 24 uur

De koffie van Brandzaak is van hele hoge kwaliteit en smaakt zeer goed.( alle geproefd ) Veel blends en single origins die super smaken en natuurlijk uitermate vers zijn.

Gewoon heerlijk

Eerst een testpakket besteld en nu de heerlijkste koffie.

Snelle levering, ruime keuze en vooral zeer hoge kwaliteit

Na het uitproberen van diverse leveranciers ben ik voor het eerst ‘blijven hangen’. Naast een snelle levering en ruime keuze is vooral de kwaliteit van de bonen van Brandzaak de main reason om te blijven bestellen. De beschrijving van de tonen van de koffiebonen is perfect. Hierdoor kom je er eenvoudig achter waar je voorkeur ligt. Daarnaast is de prijs/kwaliteit verhouding prima in balans. Als je van koffie houdt is Brandzaak je ultieme go to dus!

Heerlijke koffie met body

De koffie is uitzonderlijk goed. Niet te vergelijken met de koffie uit de supermarkten. Bonen afkomstig uit gebieden waar boeren op kleinschalige wijze produceren is echt aan te bevelen. Koffie uit bijvoorbeeld El Salvador maar ook uit Ethiopië is naar mijn mening een echte aanrader. Je kan dan volop genieten van de perfecte koffiesmaak. Bij de supermarktkoffie mis je dat gewoonweg. Ik zeg daarom: ga zo door. Met vriendelijke groet,

Heerlijke koffie

Vonden deze koffie,na n lange zoektocht en het is heerlijke koffie.

Heelijke en eerlijke koffie

Vergist met bestellen, geen probleem. Nieuwe bestelling gedaan, oude bestelling wordt geannuleerd en terug betaald zonder gedoe. Gewoon bij de brandzaak, respect voor elkaar. Friendelijk en behulpzaam. Heerlijke koffiebonen, goede kwaliteit. Stevig verpakt in luchtdichte en nette verpakking. Voorspelbaar bezorgt. Top.

In een woord fantastisch

Hele snelle levering,mooie doos,uitstekende koffiesmaken,bonen zitten in mooie stevige en goed afsluitbare verpakking.

Heerlijk koffie zo als koffie hoort te zijn, erg lekker.

We drinken De-Caf afkomstig uit Columbia, Hulla, medium roast. Heerlijk, toegankelijk. En verwerking van de bonen met het Swiss Water Decal en geen chemicaliën. Snelle levering en verse Branddatum. Kortom top product

Service van de bovenste plank

Het walhalla voor koffie ontdekt, en wel hierom. Eindelijk een koffie leverancier en brander ontdekt waar kwaliteit hoog in het vaandel staat, en dat proef je. Ik heb mijn eerste kilo Ethiopische koffiebonen met genot weg gedronken en weer 2x een kilo gekocht namelijk de Brasil Yellow Burbon en de Honduras Marcala Comsa. Maar ik heb nog een avontuurlijk reisje te maken voordat ik weet wat voor mij de aller lekkerste koffie is.

Perfecte koffie

Snelle service en echte (verse) koffie

Mooi concept, heerlijke koffie!

Makkelijk te bestellen. Mooi concept met hele verse koffie. Heerlijke koffie!

Heerlijke koffie en goede service

genoeg keuze en de bestelling is snel binnen.

Top product

Duidelijke website. Snelle en goed afhandeling bestelling. Top product.

Nooit meer een ander ;)

Snelle levering, verserderderder koffie bestaat er volgens mij niet Uitleg bij koffie zorgt ervoor dat je al gauw weet wat je het lekkerst vindt !

Lekkere koffie en super service

Veel keuze in soorten koffiebonen, lekkere koffie en de levering is prima.

voor ieders smaak en brandvers

Heerlijke combinatie van vers gebrande bonen, veel (uitstekende) soorten, hoge kwaliteit en perfecte service met de ene dag besteld, de volgende sag vers gebrand bij je thuis afgeleverd. Top!

Heerlijke, betaalbare, verse koffie

Superverse koffiebonen, voor elke smaak een passende boon! Overzichtelijke website, heldere communicatie en snelle verzending. Alles klopt.

Heerlijke koffie

Deze koffie smaak Brasil was iets waar ik al een tijd naar op zoek was … Heerlijke zoetere afdronk, ben heel tevreden.

Heerlijke kofie, vers, snelle levering

Kan niks bedenken wat beter kan.

Heerlijke koffie, snel geleverd voor een goede prijs!

Voor de eerste keer een pakket besteld met 6 verschillende smaken. Twee sprongen er voor mij uit. Deze heb ik nu besteld en verwacht ik morgen.

zeer goede koffie

Vele smaken, ook blends en super vers gebrand. Nu nog kiezen welke we het lekkerst vinden.

Fantastische koffie en goed beschreven

Fijn om updates te krijgen (wanneer de koffie gebrand wordt, bijvoorbeeld).

Overheerlijk

Zo heerlijk die vers gebrande koffie. Ik zou echt niet meer normale koffie meer kunnen drinken.

lekkere koffie, ik moet hem wat fijner malen voor een goed resultaat. Anders een beetje slap

Als ik koffie zet zoals ik dat altijd deed, was hij te slap. Ik heb er even over gedaan om hem te krijgen zoals ik het lekker vind. Heb ontdekt dat ik hem goed fijn moet malen om een optimaal resultaat te krijgen. Ook als ik slow koffie zet moet hij iets fijner gemaald worden dan dat ik gewend was. Nu kan ik er van genieten!

lekkere koffie,

lekkere koffie, snelle levering en men wordt goed op de hoogte gehouden.

Seggelant-Zuid 6 B

3237 ME Rotterdam