Snelle levering .heerlijke koffie

Snelle levering, lekkere koffie

Vriendelijk contact, wordt snel geholpen en heerlijke koffie.

Lekkere koffie voor goede prijs en goede service!

Na proefdoos de favorieten gevonden en nu malen, zetten en drinken!

Top kwaliteit en super service

Heerlijke koffie, vers gebrand, super snel geleverd. Kortweg een aanrader! Ik persoonlijk vind de Zuid-Amerikaanse koffiebonen het lekkerst, maar smaken verschillen.

heerlijke verse koffie van eerlijke oorsprong

Goede informatie bij keuze. Adequate bestel- en leveringsinformatie. Snelle levering. Het genietenbegint al bij het openen van de doos en het pak. Wat een heerlijke geur! Dan het malen met een geur die de kamer vervult. Geweldige smaak (sensatie)

Aanrader als je van koffie houd

Snelle service en geweldige koffie En niet te vergeten vers gebrand Eenmaal hier besteld wil je geen andere meer

Goede brandzaak!

Heerlijke koffie!

Goede service en communicatie maar bovenal gewoon heerlijke bonen :)

Favoriet en voorlopige hofleverancier

Voor de 2e keer bij brandzaak de Brasil Yellow Bourbon besteld, wat een topkoffie! Het wordt in de omschrijving al aangegeven, de balans is precies goed, ik ben erg happy dat ik deze gevonden heb.

Prima, duidelijk en snel

Bestelling verliep zonder problemen en was snel thuis

Leuke acties om te ontdekken om zeer smakelijke koffie te ontdekken met uitstekende service.

Duidelijke uitleg op de website, toffe acties en duidelijke communicatie over bestellingen.

Heeeerlijke vers gebrande bonen

Ik ga zeker nog andere pakketten proberen

Heerlijke verse bonen tegen een eerlijke prijs

Altijd vers gebrande bonen rechtstreeks op je deurmat. Ruime keuze uit verscheidene smaken en landen. Prima prijs kwaliteit verhouding!

Heerlijke koffie

Heerlijke koffie, zo lekker Wij bestellen het pakket met verschillende "smaken" echt lekker en steeds verrassend. Dan ook nog eens voor een (h) eerlijke prijs en snel geleverd

Kwaliteit!

Heel gaaf concept, als je van koffie houdt, niet meer twijfelen, ga voor Brandzaak.

Subliem

Lekker koffie

Heerlijke koffie, vers, snelle levering, prettige hersluitbare verpakking. Ook de klantenservice reageert snel. Helaas (nog?) geen cadeaubonnen te verkrijgbaar, wat ik persoonlijk jammer vind.

Snelle levering en heerlijke koffie

Zeer snelle service en de beste koffie die ik ooit heb genoten

Mijn tweede bestelling alweer. perfecte koffie die zijn iets hogere prijs meer dan waard is. Wil geen andere koffie meer. Goede uitleg op jullie site.

Heerlijke koffie naar keuze snel thuis

Natuurlijk niet goedkoop maar de smaak is heerlijk. Bestel regelmatig een combi van smaken en geniet van ieder bakkie. Dank je wel en ga zo door...hou het aub wel betaalbaar :)

Gewoon goed

Gewoon snel en goed bezorgd

TOP!

Met deze bonen zet ik de heerlijkste koffie. Goede service. Bestellingen altijd snel in huis. Gewoon een keer bestellen, krijg je geen spijt van.

Altijd vers gebrande bonen

Zie boven