Tevreden van A to Z

Mooi product (rijlaarzen) tegen gunstige prijs besteld. Tot aan bezorging regelmatig geïnformeerd over de status van mijn bestelling. Prachtig product geleverd dat zeer goed verpakt was. Zeer tevreden over mijn eerste aankoop bij jullie.

Nette service

Snelle service via website gekocht en afgehaald in de winkel. Goede communicatie

Snel verzonden en goed ingepakt.

Snel verzonden en goed ingepakt.

Super fast delivery

Very good!

Smorgens besteld, de volgende dag in huis!

Super meedenkende mensen, snel geleverd!

Ik ben blij met het grote aanbod en de snelle verzending.

Mijn bestelling via de webshop was netjes verpakt en snel verzonden.

Wij zochten een speciaal halster touw die nergens meer te krijgen. Maar hun hebben hem gevonden dus daar kunnen kopen.

Duur

Dobert is failliet, toch wil de winkel de hoofdprijs voor zijn Dobertproducten en dan nog 10 euro verzendkosten voor een klein pakketje… tja , dat is echt wel door gevraagd. Waarom dan 4 sterren? De producten van Dobert zijn ok min 1 ster voor de service.

Entièrement satisfaite

Le colis m’a été livré dans un délai tout à fait raisonnable (envoi à l’étranger). De plus, je pouvais suivre la livraison. Je suis entièrement satisfaisante des articles commandés. Merci pour les catalogues remis avec l’envoi.

Snel bezorgd

Goede communicatie en blij met m’n teugels van dobert

Snelle en vlotte levering

Snelle levering en netjes verpakt, de jas is onbeschadigd geleverd, bedankt!!

Super Service

Schnelle Lieferung, ein sehr nettes Team und ein Service, den ich noch nie besser erlebt habe. Unbedingt weiterzuempfehlen und noch mal ein großes Dankeschön.

Snelle levering. Goede communicatie.

Mijn jasje van BR werd heel snel in België geleverd. Alles verliep vlekkeloos. Ik ga hier zeker nog bestellingen plaatsen.

Heel vlotte service!

Een prima manier om iets te bestellen.

Het artikel wat ik nodig had was correct. De kwaliteit was goed en het was binnen enkele dagen bij mij thuis. Niets te klagen dus.

Een cap besteld en de volgende dag al bezorgd

Schitterend le mieux paard

Voor de verjaardag van mijn dochter op zoek gegaan naar een le nieuw paard. Best een prijzig cadeau ontdekte ik al gauw. Maar bij Gierman was het paardje een tientje goedkoper, de verzendkosten gratis en de volgende dag al in huis. Goed verpakt en dus ook in topstaat aangekomen. Dochter is er in de wolken mee en ik dus ook. Zal een volgende keer zeker weer de webshop van Gierman gebruiken!

Snel en goede spullen

Goede kwaliteit spullen snel in huis!

Fijne winkel

Duidelijk omschreven Goede kwaliteit prijs verhouding Snelle verzending

Alles goed en snel verlopen.

De cap was zeer goed verpakt waardoor hij goed is aangekomen mijn dochter is er super blij mee

Snelle bezorging

Prima ervaring, bestelling werd snel en goed geleverd.

Korvelseweg 113

5025JB Tilburg

31135432044

Over Zadelmakerij & Ruitersport Gierman

Ruitersport Gierman is de ruitersportwinkel en ruitersportwebshop voor U en Uw paard! Ruitersport Gierman is al meer dan 30 jaar een begrip in Tilburg en omstreken. Bij ons kunt U terecht voor een uitgebreid assortiment ruitersportartikelen tegen voordelige prijzen. Alles voor ruiter, paard, verzorging en gezondheid van het paard! Bij Ruitersportgierman.nl vindt U het allemaal. In onze ruitersportwinkel vertegenwoordigen wij de bekende merken waaronder bijvoorbeeld: Pikeur, Eskadron, Kingsland, Euro-Star, Montar en nog veel meer. Geïnteresseerd? Wij nodigen U van harte uit bij ons in de winkel of neem een kijkje op onze webshop!