Product kwam netjes verpakt en heel aan. Product werd ook snel geleverd.

Superfijn en snel

De online bestelling was de volgende dag al af te halen in de winkel, aardige mensen 3n fijne producten.

Snel geleverd goede prijs kwaliteit verhouding

Fijne overzichtelijke webshop met voldoende keuze. Bestelling was snel verzonden, netjes verpakt en producten zijn zoals ze op de website staan aangegeven.

Mijn bestelde vest snel en netjes verzonden

Geweldige service!

Goede en snelle service

Goede service en goede kwaliteit

De website is heel duidelijk en goed overzichtelijk. Mijn bestelling werd meteen verwerkt, deze had ik dan ook snel ontvangen. Goede en snelle service en goede kwaliteit.

Super snelle en fijne service!

Snelle afhandeling van e-mails. Goede, vriendelijke en snelle service. Netjes verpakt en verzonden! En hele mooie artikelen!

Super goede service

Nieuwe rijlaarzen aangeschaft. Vanwege een vertraging van de levering een aantal keer telefonisch op de hoogte gebracht met een update. Ondanks de vertraging alsnog een super snelle levering binnen 1 week. Kortom, een super service!

Super snelle levering

Einde middag besteld, dezelfde dag nog verstuurd! Alle producten keurig verpakt en dus in goede staat hier aangekomen.

Een onmogelijke zoekopdracht voltooid!

Mijn dochter heeft grote voeten (maat 39!) en hele dunne beentjes (30 cm omtrek). Door haar grote voeten valt ze in volwassen maten, maar ze is nog niet helemaal in de lengte uitgegroeid waardoor de hoogte max 42 cm kan zijn. Een vriendin gaf de tip om deze ruitersport zaak te bellen. Ik werd, ondanks de drukte daar, vriendelijke te woord gestaan. Ze zouden op zoek gaan en terug bellen. En dat werd ook gedaan. De juiste laars werd geadviseerd en binnen een paar dagen hadden we ze in huis en had mijn dochter geen last meer van blaren door te kleine laarzen.

Zeer geduldig en kundig

Wat een geduld en Service geven ze!

Heel blij met de cap

Heel blij met de cap hij was snel verzonden zodat ik hem met concours meteen op kon. De cap zelf is echt zo mooi! En 1 van de weinige die niet scheef op mijn hoofd staat. Een aanrader

Slecht

Na 1 week nog niet geleverd!!

Snelle levering en goede prijs kwaliteit

Een snelle levering van wat ik heb besteld, goed verpakt. Zelfs een zweep goed weten te versturen,echt super fijn! Goede prijs kwaliteit verhouding.

Snel en goed

Goede ervaring. Snel bezorgd, goed verpakt en een fijne website.

Zeer klantvriendelijk

Ik ontving de bestelling binnen een dag. De singel bleek te kort. twee dagen na retour stond het bedrag weer op mijn rekening. Ik ontving persoonlijk antwoord op mijn mail over het retour verzenden.

Snelle en correcte levering. Ik werd goed op de hoogte gehouden wanneer wat zou toekomen. Alles is perfect verlopen.

Vriendelijk, snel geleverd, telefonisch goed geholpen met info over mijn bestelling

Ik had een redelijk grote bestelling online gedaan. Maar kreeg geen bevestigingsmail Telefonisch contact gehad en super geholpen Bestelling binnen 1 dag al binnen, top

Zeer goed, mail contact gehad met snelle reactie.

Goede service, snelle verzending, mooie producten!

Ik heb nu aantal keer bij Gierman besteld! Echt een aanrader! Zeer goede service, mooie producten en snelle levering.

Aanrader!!!

Duidelijke site, rond de middag bestelt en dag erna bestelling al ontvangen. Echt top

Deskundigheid en vakmanschap!

Gierman heeft altijd mooie spullen en je wordt fijn geholpen. Service en vakmanschap zijn standaard

Snelle levering !

Snelle levering en altijd goed afgeprijsde producten van kwaliteit!

Snel geleverd,goede kwaliteit en de prijs is ook prima.

Product zoals beschreven en een snelle en goede verzending! Heel blij met mijn aankoop!

Korvelseweg 113

5025JB Tilburg

31135432044

Over Zadelmakerij & Ruitersport Gierman

Ruitersport Gierman is de ruitersportwinkel en ruitersportwebshop voor U en Uw paard! Ruitersport Gierman is al meer dan 30 jaar een begrip in Tilburg en omstreken. Bij ons kunt U terecht voor een uitgebreid assortiment ruitersportartikelen tegen voordelige prijzen. Alles voor ruiter, paard, verzorging en gezondheid van het paard! Bij Ruitersportgierman.nl vindt U het allemaal. In onze ruitersportwinkel vertegenwoordigen wij de bekende merken waaronder bijvoorbeeld: Pikeur, Eskadron, Kingsland, Euro-Star, Montar en nog veel meer. Geïnteresseerd? Wij nodigen U van harte uit bij ons in de winkel of neem een kijkje op onze webshop!