Uitstekende service.

De behandeling van mijn bestelling verliep heel soepel. De volgende dag al in huis. Keurig verpakt en onbeschadigd. Top service. En de laarzen zijn prachtig.

Komen altijd hun afspraak na, top service

Prachtige rijlaarzen, snel geleverd

Mooie Mountain horse rijlaarzen, in een byzondere maat, 41, talloze/narrow. Na meten en telefonisch contact besteld. Zitten nog een beetje strak, maar door t soepele leer zal dat snel beter worden. Blij mee!

Super snelle service

Ik had super snel mijn bestelling in huis, alle producten waren precies zoals beloofd. Top voor elkaar

Helemaal top

Super snel verzonden en top spul voor mooie prijs!

Snelle levering van het juiste product

Voor de verjaardag van mijn schoondochter bestelde ik een vliegenmasker voor haar paard. Het werd meteen de volgende dag geleverd, waardoor het mooi op tijd was voor haar verjaardag en het paard snel geen last meer had van de vliegen.

Besteld en de volgende dag nog afgeleverd op Terschelling! Super fijn!

Geweldig artikel

Snelle service en een geweldig artikel

Perfecte service

Online besteld en zeer goed geholpen.

Prima en snelle service

Besteld en snel geleverd

Snelle levering snel antwoord via de mail !

Top!!!

Heb prachtige laarzen gekocht van het merk QHP in de kleur cognac. Top service en hele snelle levering!! Bedankt! Mvrgr, Patty Hartman

Snelle & goede service

Vandaag besteld, morgen in huis is een hele fijne service wat Ruitersport Gierman waarmaakt. Artikelen goed verpakt en mocht je iets willen retourneren is dat heel eenvoudig. Niet alleen in de winkel fijn winkelen, maar ook online!

Top service en goeie producten!

De bestelling was niet volledig op voorraad na het bestellen werd ik meteen gebeld om samen te kijken naar een goeie oplossing. Top producten en top service!

Eerlijk, oprecht en kwalitatief goed bedrijf

Passie en kwaliteit staan voorop in de verkoop, maar nooit tegen de hoogste prijzen. Je krijgt eerlijk advies en passende materialen bij je aankoopvraag. Nooit verkooppraatjes.

Goede service, snelle verzending en goed verpakt! Een aanrader!

Alles in 1 keer goed EN nog snel ook

Ik bestelde beenbeschermers voor en achter. Die waren lastig te vinden op internet. Vaak waren ze op. Bij Ruitersport Gierman waren ze er gewoon nog. Bestellen ging eenvoudig en de volgende dag had ik ze al in huis. Prima bedrijf!

super!

vrijdag 's middags laarzen besteld die de volgende dag al werden bezorgd!

Goed en heel fijn

Vriendelijke behulpzame mensen snel en goed geleverd

Goede prijs, snelle levering, mooie spullen

2 mouwloze Pikeur shirts besteld. Beide shirts (zoals gewend van Pikeur) mooie kwaliteit. Op tijd geleverd en voor een goed prijs! Eerder al een Pikeur rijbroek bij Ruitersport Gierman besteld. Ook zeer tevreden over. Prima (web) winkel! Kom er zeker nog terug.

Super snelle service en mooie prijzen

Prima, vooral snelle levering

Helaas zit er achterop de laars een fout wat "hersteld" is. Gezien de overproductie (milieu) besloten om de laarzen te houden en niet om te ruilen.

top

erg behulpzaam, en geduldig.

Super bedrijf

Ze hebben een super service. Deken kapot door paard en ze hebben het super gemaakt. Ook geven ze goeie advies wat je wel en wat niet. Dus blijf zeker vaste klant van gierman

Het was de eerste keer dat ik online shopte bij ruitersport Gierman. Alles is perfect verlopen, het bestellen, betalen en de levering. Ook een mailtje naar info werd heel snel beantwoord.

Korvelseweg 113

5025JB Tilburg

31135432044

Over Zadelmakerij & Ruitersport Gierman

Ruitersport Gierman is de ruitersportwinkel en ruitersportwebshop voor U en Uw paard! Ruitersport Gierman is al meer dan 30 jaar een begrip in Tilburg en omstreken. Bij ons kunt U terecht voor een uitgebreid assortiment ruitersportartikelen tegen voordelige prijzen. Alles voor ruiter, paard, verzorging en gezondheid van het paard! Bij Ruitersportgierman.nl vindt U het allemaal. In onze ruitersportwinkel vertegenwoordigen wij de bekende merken waaronder bijvoorbeeld: Pikeur, Eskadron, Kingsland, Euro-Star, Montar en nog veel meer. Geïnteresseerd? Wij nodigen U van harte uit bij ons in de winkel of neem een kijkje op onze webshop!