Leuke actie’s, er word goed geïnformeerd over levering, snelle verzending. Uitgebreid assortiment

Snelle levering, goede producten!

Heerlijke warme en stoere laars!

Laars past goed, maat komt goed overeen. Kon er zo mee weg lopen/rijden en ook al een boswandeling meegemaakt. Is ook goed over nagedacht, zo zit er een lusje aan de binnenkant ter hoogte van je enkel om het aantrekken makkelijker te maken. Kortom: heel blij mee!

Ik had transportbeschermers besteld, al vrij vlot binnen en het pastte echt goed. Sloot perfect aan om de benen van me pony. Goeie service en snelle levering

Snelle levering en zeer goede service

Het product was heel snel geleverd. We hadden nog een kleine vraag welke zeer snel beantwoord werd en ook super werd opgepakt. Dik tevreden

Super goed netjes verpakt en ook snel geleverd top

Keurig

Super!!!

Hele goede service. Ik wilde graag handschoenen ruilen in een andere maat. Maar die waren er niet meer en zouden ook niet meer binnen komen. Heel goed advies over ander soort gekregen en netjes verder geholpen

Mooie producten en een goede service!

Vragen over een pony zadel en super fijne uitleg hierover gehad.

Goede service, snelle leveeing!

Duidelijke website en altijd leuke aanbiedingen van goede merken! Vaak net iets voordeliger dan andere webshops, dus zeker de moeite om te checken als je naar iets op zoek bent. Snelle levering en je wordt op de hoogte gehouden wanneer je de bestelling kunt verwachten!

Zeer snelle en correcte levering!

Ik had een rijlegging besteld, deze was er snel en voldeed helemaal aan de verwachtingen die ik volgens de beschrijving op de website had.

Uiterst goede service!

Bestelling is steeds netjes verpakt en mooi op tyd! Uiterst goede service!

Snelle service, goede produkten!!

Snelle service, goede produkten!!!

Geweldig!!!

De laarzen passen perfect aan, de dochter helemaal blij, wat zal ze gaan schitteren in de ring.

Helemaal goed

Prima geleverd, netjes verpakt.

Laarzen en een bodywarmer besteld. Binnen 2 dagen binnen! Reageren snel bij eventuele vragen/opmerkingen. Kortom fijne ruitersportzaak

Uitstekend!

Was op zoek naar dezelfde laarzen van Horka en vond ze bij Ruitersport Gierman. Prima website, duidelijke afhandeling en snel bezorgd in keurige verpakking. Zeer tevreden en in de toekomst weet ik waar ik mijn favoriete laarzen kan bestellen. De prijs was ook een pluspunt.

Mooie aanbiedingen en snelle levering

Hele goede service

Ik word altijd prima geholpen en de service is goed!

Super snel en nette verzending

Leuke online shop

Super fijne winkel

Super fijne winkel ze kunnen altijd alles voor je bestellen en alles word snel geleverd

Super service

Bestelling werd snel geleverd! Helaas was eer een klein mankementje aan het hoofdstel maar op de mail werd snel en prettig geantwoord. Het probleempje werd snel opgelost binnen een week kwam het vervangende onderdeel via de leverancier.

Top winkel

Kan niet anders zeggen dat het altijd een top service is!

Super snelle levering

Snelle levering Je kunt je pakket volgen Gekochte artikel voldoet conform omschrijving Zeer tevreden!!!

Korvelseweg 113

5025JB Tilburg

31135432044

Over Zadelmakerij & Ruitersport Gierman

Ruitersport Gierman is de ruitersportwinkel en ruitersportwebshop voor U en Uw paard! Ruitersport Gierman is al meer dan 30 jaar een begrip in Tilburg en omstreken. Bij ons kunt U terecht voor een uitgebreid assortiment ruitersportartikelen tegen voordelige prijzen. Alles voor ruiter, paard, verzorging en gezondheid van het paard! Bij Ruitersportgierman.nl vindt U het allemaal. In onze ruitersportwinkel vertegenwoordigen wij de bekende merken waaronder bijvoorbeeld: Pikeur, Eskadron, Kingsland, Euro-Star, Montar en nog veel meer. Geïnteresseerd? Wij nodigen U van harte uit bij ons in de winkel of neem een kijkje op onze webshop!