Fijn bedrijf wat goed voor je klaar staat.

Verkeerde broek besteld, direct achter aan gebeld. Hielpen mij telefonisch, direct de verkeerde broek geannuleerd en via de webshop geholpen met een andere goede broek voor mijn zoontje, die tien minuten later al op de post onderweg naar ons was. Top service

Gewoon erg goed

Broek was na bestelling snel geleverd maar te groot, zaterdags teruggestuurd en dinsdag was de broek met goeie maat al binnen!

Super efficiënte werkwijze en maken belofte waar.

Een mail met de vraag over een hoofdstel gezonden op de dag dat de winkel dicht was, ontving echter toch een antwoord. Waardoor ik direct de bestelling kon doen en de volgende dag het hoofdstel in huis had.

Uitstekend!!

Giede kwalitijd en goede service. Zeker voor herhaling vatbaar

Helemaal top

Snel binnen gelijk gebruikt Ze vallen wel wat groot. Werk prima

duidelijke site, snelle verzending

carbon zweep besteld, vanwege de grote afstand laten verzenden. hij kwam keurig verpakt en daardoor onbeschadigd aan. netjes geinforneerd over de extra verzendkosten hiervoor ivm afwijkende maat

Mooie producten en uitstekende levering

Heel erg goed. Verzenden ging heel snel. Producten zijn super!! Ik zou zeker hier nog vaker bestellen

goed advies

goede uit leg en heel veel keus ze nemen altijd tijd voor je wat je ook moet hebben voor je paard

Geweldige service, gezelligheid, kennis en professioneel!

Geweldige service!! Altijd gezellig, alsof je op de koffie komt. En dan nog de topkennis en professionaliteit. We slagen altijd!!

Uitstekend!

Ik heb mijn bestelde spullen heel snel ontvangen. En ben heel goed geholpen door de eigenaar van de zaak!

Fijn online shoppen

Helaas wel een bestelling verkeerd gekregen.... maar verder koop ik er graag! Leuke aanbiedingen

Super mooi vest en super snelle verzending

Helemaal blij met het vest. En ook de communictie met ruitersport Gierman verliep heel goed. Ga zeker de volgende keer weer hier bestellen

Alles prima. Goede site, goede prijs. Snelle levering en netjes verpakt. Helemaal tevreden.

Keurig verpakt, snel verzonden!

Mijn dochter is ontzettend blij met haar nieuwe halsterset! Goede prijs/ kwaliteit, snel en netjes verzonden. Ook was dit de enige ruitershop waar we dit kleur halster konden vinden :-)

Super tevreden, al vaker besteld Top!

Mooie site, veel keus en altijd veel aanbiedingen. Alles snel in huis.

Makkelijke site waarop je alles kan vinden

Het is een makkelijke website waar je alle kleding op kan vinden. Het duurde niet lang voor het pakketje kwam. Het is van mooie kwaliteit.

Prima service!

Goede service. Het shirt en de poetstas waren precies zoals ik ze me had voorgesteld toen ik ze bestelde. Snelle levering, zelfs in deze onzekere corona tijd. Netjes ingepakt!

Supermooie rijlaarzen

Mooie rijlaarzen voor mijn dochter. Ze houdt van afwisseling en met de verwisselbare stukjes heeft ze elke keer een andere rijpaard.

Prima geleverd. Was wel iets vertraagd, maar dat kan in deze tijd.

Super goede kwaliteit!

Mijn barebackpad is van goede kwaliteit en had een snelle levering voor een goede prijs. Ik ben zeer tevreden!

Prima prijs, snelle levering, helemaal tevreden. Leuke acties Staat zeker op de lijst van mijn favoriete ruitersportzaken.

Geweldig!

Het dekje past super mooi onder het zadel en het logo en het roode randje maakt het helemaal af! De liksteen kan ze goed aan likken en bevalt super goed!

Mijn favoriete webshop!

Prijzen en assortiment zijn echt top en de service is altijd super snel en goed. Ruiterpsport Gierman staat bij mij op 1!!!

Mook bedrijf met goede kwaliteit merken!

Ik shop graag bij jullie bedrijf omdat jullie altijd erg goede kortingen hebben! Jullie hebben mooie kwaliteits merken en daar ben ik fan van! 100 euro shop te goed zou onwijs goed van pas komen!

Nette vlotte service

Duidelijke website, snelle levertijd en netjes verpakt!

Korvelseweg 113

5025JB Tilburg

31135432044

Over Zadelmakerij & Ruitersport Gierman

Ruitersport Gierman is de ruitersportwinkel en ruitersportwebshop voor U en Uw paard! Ruitersport Gierman is al meer dan 30 jaar een begrip in Tilburg en omstreken. Bij ons kunt U terecht voor een uitgebreid assortiment ruitersportartikelen tegen voordelige prijzen. Alles voor ruiter, paard, verzorging en gezondheid van het paard! Bij Ruitersportgierman.nl vindt U het allemaal. In onze ruitersportwinkel vertegenwoordigen wij de bekende merken waaronder bijvoorbeeld: Pikeur, Eskadron, Kingsland, Euro-Star, Montar en nog veel meer. Geïnteresseerd? Wij nodigen U van harte uit bij ons in de winkel of neem een kijkje op onze webshop!