Topzaak snelle levering

Snelle levering. Mooie producten. Goede prijs.

Super goede service!!

Ik had rijlaarzen besteld die niet pasten helaas. Na het retour sturen zag ik op de site andere laatzen die mogelijk wel zouden passen. Ze konden worden verrekend met het oude paar, heel erg netjes!!! Het tweede paar laarzen hadden vertraging, daar werd ik over gebeld om me te informeren. Echt super service!! Zie je zelden meer zo goed!

Echt een mooi product

Ik vind het echt een mooi product en zeker stevig dus een goede kwaliteit ook goede service van de site zelf ik vond het alleen wel jammer dat er stond vandaag besteld morgen in huis en dat er niet even bijgezet is muv feestdagen

Goede prijzen, uitstekende (snelle) service

Fijne webshop met duidelijke beschrijving, eerlijke prijzen en supersnelle verzending!

Mijn vraag via mail was direct beantwoord en bestelling snel in orde gemaakt en verstuurd en goed verpakt!

Uitstekende service

Helaas was het door mij gekochte singelbontje groter dan ik had verwacht. Ze hebben contact gehad met lemieux en zo ontdekt dat de maten veranderd zijn. 65 cm nu van gesp tot gesp, dat was de maat van het hele bontje. Bontje retour gestuurd en door deze informatie kon ik elders en bontje in de oude maat kopen die wel past.

Super prijs kwaliteit verhouding

Super blij met mijn bestelling en oik de prijs was zeer aantrekkelijk

Toegankelijke webshop en snel geleverd!

Bravo voor de service Webshop is overzichtelijk. Snelle levering! En product is, dankzij de heldere beschrijving, volledig naar wens.

Mooie site, ruim assortiment en altijd veel aanbiedingen

Zeer tevreden, bestelde producten worden snel geleverd!

Niets teveel voor de klant

Super service van deze ruitershop! Ik had op de site een jas van Kingsland gezien maar was niet zeker over de maat. Zonder vragen werd de jas langs alle kanten gemeten zodat ik zonder twijfel kon bestellen. En dit met een lach. Ook het online bestellen ging supervlot en een dag later mocht ik mijn pakketje al ontvangen in België. Kort; super vriendelijk, super service, goed systeem en ik superblij! Dank je wel

Snelle en goede service

Altijd snelle en goede service. Leveren snel en goed en netjes verpakt.

Super service

De bestellingen worden super verwerkt en snel verzorgen... komen heel goed aan bij je als klant... super aanrader met hele leuke prijzen en kortingen... lekker ruime keus...

Goede service!

Goede service! Jasje wat ik had besteld was te groot gelukkig kon ik deze ruilen tegen een maatje kleiner.

Altijd goed advies ,en een vriendelijk gezicht.

Je wordt goed geholpen , en voorzien van goed advies.

Klantvriendelijk

Klantvriendelijk en snelle levering van een prachtig jasje van prima kwaliteit.

Uitstekend produkt, op tijd bezorgd

Rijbroek die ik had besteld voldoet volledig aan de omschrijving en verwachtingen. Levering vond snel plaats. Prima eerste ervaring met deze ruitersportwebshop!

Super service en mooie merken

Bestelling gedaan van een jas handschoenen en regenkleding. Professioneel advies en mooie producten. Hele fijne winkel zowel fysiek als online.

Snel verzonden

Altijd goed advies en indien je snel iets nodig hebt en je niet naar de winkel kunt komen, supersnel verzonden! Kan misschien alleen soms ook in verzendeneloppe in plaats van doos.

Snelle levering, goede prijs, goede communicatie.

Snelle levering, goede prijs, goede communicatie.

Super goed

Het pakketje was snel binnen

Hele snelle levering en een goede service.

Voldoet aan mijn verwachting

Het zadeldek voldoet aan mijn verwachting. De beschrijving op de site was helder. Zoeken op de site was duidelijk en overzichtelijk. De levering ging vlot en in de periode die tijdens het afrekenen was aangegeven.

Goed product en goede service

Goede service Goed product

Besteld Snel geleverd

Goed!

Snelle levering van een product wat elders niet verkrijgbaar was

Korvelseweg 113

5025JB Tilburg

31135432044

Over Zadelmakerij & Ruitersport Gierman

Ruitersport Gierman is de ruitersportwinkel en ruitersportwebshop voor U en Uw paard! Ruitersport Gierman is al meer dan 30 jaar een begrip in Tilburg en omstreken. Bij ons kunt U terecht voor een uitgebreid assortiment ruitersportartikelen tegen voordelige prijzen. Alles voor ruiter, paard, verzorging en gezondheid van het paard! Bij Ruitersportgierman.nl vindt U het allemaal. In onze ruitersportwinkel vertegenwoordigen wij de bekende merken waaronder bijvoorbeeld: Pikeur, Eskadron, Kingsland, Euro-Star, Montar en nog veel meer. Geïnteresseerd? Wij nodigen U van harte uit bij ons in de winkel of neem een kijkje op onze webshop!