Pluspunten
Het dekje is heel snel geleverd en was goed verpakt.
VerbeterpuntenVoor Ruitersport Gierman geen verbeterpunten, daarover ben ik heel erg tevreden. Betreft het sjabrak van Eskadron heb ik wel een minpuntje. Het stiksels van de bies bij de singelstoten liet na een keer rijden al los, waardoor de bies los kwam te liggen.
Pluspunten
Mooi assortiment Snelle verzending Prima service
Pluspunten
Netjes en vriendelijk
Pluspunten
Bestellen is eenvoudig en snel en goed geleverd.
VerbeterpuntenVerzendkosten verlagen
Pluspunten
Super snelle service, echt top! Zeker het ruilen en retourneren ging heel snel, heb het zelden zo goed mee gemaakt.
Pluspunten
Mijn eerste ervaring mef Ruitersport Gierman is helemaal top!! Ze hebben een supergoed klantenservice, reageren binnen no-time en doen er echt alles aan om het de klant naar de wens te maken! Daarnaast een supersnelle verzending. De volgende dag al in huis! Ga er zeker snel weer bestellen :)
VerbeterpuntenGeen een! Gewoon zo doorgaan!
Pluspunten
Top, goede en snelle levering.
Verbeterpunten-
Pluspunten
Goede service.Prima website. Regelmatig aanbiedingen.
VerbeterpuntenTekenen voor ontvngst kan vertraging opleveren, omdat dan bezorging bij de buren geen optie is.
Pluspunten
Super snelle levering
VerbeterpuntenNog meer mooie artikelen tegen goede prijzen....
Pluspunten
Altijd een prima prijs goed assortiment en snelle levering
VerbeterpuntenLengtematen Pikeur opnemen in de webshop
Pluspunten
Super service, goede informatie gegeven aan de telefoon en heel behulpzaam. 10 x beter dan Divoza..
VerbeterpuntenGeen!
Pluspunten
Snelle levering. Goede kwaliteit.
Pluspunten
Leuke aanbiedingen en producten. Snelle levering.
Pluspunten
Nette prijs Goede levertijd
Pluspunten
Ik heb een rijbroek laarzen en een cap gekocht in de winkel in Tilburg en ik ben zeer goed geholpen! De kleding zit perfect en de cap zit als gegoten. Dit alles op goed advies van de verkoper.
Pluspunten
super snelle levering , ook in België , zelfs in het weekend!!!!!
Pluspunten
Ze hebben mooie producten met regelmatig leuke aanbiedingen. Het bestellen gaat soepel en levering is bij mijn bestellingen steeds heel snel geweest.
Pluspunten
Het gehele proces van voorraadoverzicht, bestelling online, informatie over proces van bestelling tot en met de snelle aflevering en de kwaliteit van de Pikeur rijbroek was klasse !!
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Duidelijke communicatie Snelle levering Goede kwaliteit
Pluspunten
Top service!!! Hoofdstel dobert besteld...snel in huis!! Zal zeer zeker weer bestellen bij jullie!! Bedankt!!
Pluspunten
Fijne site en leuke kortingen! Snelle levering en je word op de hoogte te gehouden per mail over je bestelling.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle levering, had mijn bestelling de volgende dag al in huis
Korvelseweg 113
5025JB Tilburg
Ruitersport Gierman is de ruitersportwinkel en ruitersportwebshop voor U en Uw paard! Ruitersport Gierman is al meer dan 30 jaar een begrip in Tilburg en omstreken. Bij ons kunt U terecht voor een uitgebreid assortiment ruitersportartikelen tegen voordelige prijzen. Alles voor ruiter, paard, verzorging en gezondheid van het paard! Bij Ruitersportgierman.nl vindt U het allemaal. In onze ruitersportwinkel vertegenwoordigen wij de bekende merken waaronder bijvoorbeeld: Pikeur, Eskadron, Kingsland, Euro-Star, Montar en nog veel meer. Geïnteresseerd? Wij nodigen U van harte uit bij ons in de winkel of neem een kijkje op onze webshop!