Pluspunten
Positieve communicatie via de mail!
Pluspunten
Uitstekende service. Snelle levering. Geen enkel minpuntje.
Verbeterpuntengeen., Nou ja, hetzelfde graasmasker maar dan uitvoering shetlander.
Pluspunten
Wat een snelle service, goed zichtbaar wat er is en duidelijker makkelijk te bestellen, zeker een aanrader
VerbeterpuntenVoor mij niet nodig, alles was oké
Pluspunten
snelle levering, goed verpakt.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Een super winkel, veel keus en vriendelijk geholpen. Ik kom hier graag
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Ze zijn laagste in prijs met de kinder QHP laars. Goede uitleg qua maten op de site en makkelijk bestelbaar. Volgende dag waren de laarzen al bij het afhaalpunt op mijn verzoek.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Goede communicatie, snelle verzending en mooie producten!
Pluspunten
Gewoon super snel en netjes geleverd
Pluspunten
Super snel geleverd
Pluspunten
Fijn geholpen, aanrader!!!
Pluspunten
Snelle levering en gunstige prijzen
Pluspunten
Super vriendelijk contact via de telefoon.Vragen worden netje beantwoord . Snel levering . En hele duidelijke Communicatie via de mail . Ben heel erg tevreden over Ruitersport Gierman
VerbeterpuntenGeen verbeter punten nodig !
Pluspunten
Goede communicatie, goed verpakt en snelle levering.
VerbeterpuntenVoor nu nog niks. Ik ben erg tevreden
Pluspunten
Persoonlijk en klantgericht. Goed assortiment.
Pluspunten
Ze hebben mooie collectie en altijd goedkoper met de merken pikeur en eskadron dan de concurrent.
VerbeterpuntenGratis verzenden vanaf 50 euro? Ik zou sneller en vaker iets bestellen.
Pluspunten
Ik heb online een rijbroek gekocht bij Zadelmakerij & Ruitesport Gierman. De website is prima, bestellen en betalen eenvoudig en de afhandeling correct en vlot. Gewoon zoals je het verwacht en wilt. Wat Gieman voor mij aantrekkelijk maakt is het assortiment (divers en goede merken) en dat zij naast toch vaak al scherpe prizen van tijd tot tijd aantrekkelijke aanbiedingen hebben.
Pluspunten
Mijn eerste aankoop bij dit bedrijf gedaan, naar tevredenheid. Product kwam goed naar boven bij Google (heb specifiek op deze rijbroek gezocht).
Pluspunten
Zeer klant- en servicegericht. Zijn altijd heel erg vriendelijk, behulpzaam en gaan net een stapje verder dan de klant verwacht. Overtreffen klantverwachtingen en geven de klant een 9+ beleving.
Pluspunten
Helaas was de broek niet 100% goed toen het (wel heel erg snel!) bij mij bezorgd werd. Dit is na een mailtje van mij wel heel snel opgepakt en werd vriendelijk geholpen in de winkel. Er werd kosteloos een nieuwe besteld en bij mij thuisbezorgd! Ik ben heel blij met de broek en de goede service!
Verbeterpunten-
Pluspunten
Een heel fijn bedrijf en bestel hier ook graag! Levering is snel en een goede prijs kwaliteit verhouding.
VerbeterpuntenAls een product niet past Gratis retour kunnen sturen.
Korvelseweg 113
5025JB Tilburg
Ruitersport Gierman is de ruitersportwinkel en ruitersportwebshop voor U en Uw paard! Ruitersport Gierman is al meer dan 30 jaar een begrip in Tilburg en omstreken. Bij ons kunt U terecht voor een uitgebreid assortiment ruitersportartikelen tegen voordelige prijzen. Alles voor ruiter, paard, verzorging en gezondheid van het paard! Bij Ruitersportgierman.nl vindt U het allemaal. In onze ruitersportwinkel vertegenwoordigen wij de bekende merken waaronder bijvoorbeeld: Pikeur, Eskadron, Kingsland, Euro-Star, Montar en nog veel meer. Geïnteresseerd? Wij nodigen U van harte uit bij ons in de winkel of neem een kijkje op onze webshop!