Pluspunten
Super snelle levering.! Echt super.! En scherpe prijzen
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Geweldig bedrijf, kundig, prijs is dik in orde en erg meedenkend!
VerbeterpuntenGeen!
Pluspunten
Mooie collectie, grote voorraad, snelle levering en vaak leuke korting acties
VerbeterpuntenCollectie uitbreiden met Equiline
Pluspunten
Snelle en probleemloze levering. Alles super!
Pluspunten
Heel erg te spreken over de prijzen! De prijs van mijn aankoop lag zo'n €10-€15 lager dan op andere sites.
VerbeterpuntenHet zou fijn zijn moest het uur van levering exacter worden weergegeven. "Tussen 8.00 en 18.00" is namelijk een lange tijd om thuis te zitten wachten op een pakketje.
Pluspunten
Snel geleverd en netjes verpakt. Spullen waren volgens verwachting.
Pluspunten
Overzichtelijke website, goede prijzen, eenvoudig bestelproces, duidelijk overzicht via de mail, hele snelle levering.
VerbeterpuntenDoorgaan zoals nu? Geen verbeterpunten.
Pluspunten
Heb hier een super mooie jas van Euro-star met 50% korting kunnen kopen. Goede kwaliteit jas en super service van ruitersport Gierman. Zaterdagavond besteld, dinsdagochtend in huis. Ook netjes verpakt. Ik ga hier zeker vaker bestellen!
VerbeterpuntenIetsje minder tape om het pakketje ;)
Pluspunten
Snelle levering, goede prijzen!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Super vriendelijke personeel aan de telefoon gehad ik heb veel moeite met laarzen en maten alles werd uitgelegt aan de telefoon en nam zeker de tijd om mij goed te helpen vroeg om alle maten en wist precies welke ik moest hebben als het niet zou passen kon ik her gewoon terug sturen ookal was het in de aanbieding! Nu heb ik de perfecte laarzen thuis ben er echt zo blij mee had geen betere winkel kunnen kiezen. Heb nog nooit van deze winkel gehoord maar wou graag wat specialere laarzen hebben jammer genoeg heb ik junior nodig en is daar bij veel winkel niet veel keus in toen opzoek gegaan via internet en zo jullie winkel gevonden mer geweldig leuke aanbiedingen ik was dus bang dat ik het niet terug kon sturen als het niet zou passen want bij de meeste winkels kan dat niet maar dat kon. Als ik iets nodig heb bestel ik het voortaan hier heb 2 pony's dus kan ik genoeg shoppen! Heel erg bedankt!
VerbeterpuntenIk kan echt niks bedenken en ben zo verrast goed geholpen heb dit nog nooit meegemaakt bij een paardenwinkel( divoza Enschede) of andere in de buurt van Enschede want daar ga ik echt niet meer heen. Daar zijn ze zo onvriendelijk dat ze met 6 tot 10 Man aan een tafel zitten in de winkel te kletsen en te doen maar vragen of ze kunnen helpen nee daar doen ze niet aan en als ik het dan zelf vraag krijg je een sjagarijnig personeel voor je dus echt jullie hebben mij top geholpen super winkel !
Pluspunten
Heel snelle levering, zeer scherpe prijs, blij met de producten.
Pluspunten
Dit jasje was te groot, zijn in winkel gaan ruilen. Waar we super leuk zijn geholpen zijn.
Pluspunten
netjes en snel geleverd,we werden goed op de hoogte gehouden wanneer het pakket werd verzonden en bezorgd de zit stok die we mijn vader kado gaven bevalt erg goed. mooie kwaliteit en voor een goede prijs. de zit stok wordt intensief gebruikt bij het schouwen van de Schotse hooglanders en het vogel tellen in ruig terrein.
Pluspunten
Top bedrijf goede communicatie tot de levering aan toe en echt supersnel geleverd daar zou ik een nog hoger cijfer voor willen geven
VerbeterpuntenZou het niet weten
Pluspunten
Snelle levering en de laagste Prijs!
Pluspunten
had de bestelling in 2 mails gedaan, omdat me nog iets te binnen schoot, toen 2x verzendkosten betaald, kreeg ik keurig terug in enveloppe, te veel betaald! dat noem ik service aan de klant!!!!!
Pluspunten
Bestelling was snel geleverd. Door fout van mij had ik verkeerde maat deken besteld, helaas was de goede maat er niet meer. De rest van bestelling was top! Dus deken geretourneerd en na 1 dag was bedrag al terug gestort. Hele snelle service dus een dikke duim!!!
Pluspunten
Super snelle levering.nette communicatie.
Pluspunten
Wat een super service! Er word netjes aangegeven wanneer/hoelaat/hoelang die op de post gaat!! Kan niet beter :)
VerbeterpuntenBlijf die korting op eskadron houden haha
Pluspunten
Vriendelijke mensen erg behulpzaam en altijd leuke aanbiedingen
Pluspunten
Heel klantvriendelijk en service gericht. Snelle levering.
VerbeterpuntenIk heb 2x keer een verkeerde kleur/maat artikel ontvangen. Dus het gevraagde artikel toesturen.
Pluspunten
I have made several orders from Ruitersport Gierman and I was always very very happy with their professionalism § I am from FRANCE, and they offer really fast delivery and great prices ! I will order again for sure !
VerbeterpuntenNothing to change, it is perfect !
Pluspunten
Snelle levering!
Korvelseweg 113
5025JB Tilburg
Ruitersport Gierman is de ruitersportwinkel en ruitersportwebshop voor U en Uw paard! Ruitersport Gierman is al meer dan 30 jaar een begrip in Tilburg en omstreken. Bij ons kunt U terecht voor een uitgebreid assortiment ruitersportartikelen tegen voordelige prijzen. Alles voor ruiter, paard, verzorging en gezondheid van het paard! Bij Ruitersportgierman.nl vindt U het allemaal. In onze ruitersportwinkel vertegenwoordigen wij de bekende merken waaronder bijvoorbeeld: Pikeur, Eskadron, Kingsland, Euro-Star, Montar en nog veel meer. Geïnteresseerd? Wij nodigen U van harte uit bij ons in de winkel of neem een kijkje op onze webshop!