Prima service en assortiment

Vlotte en adequate afhandeling van een bestelling, vragen naar wens beantwoord.

Hele fijne ervaring

Hele fijne communicatie en een hele meedenkende zaak.

Vriendelijke persoonlijke service

Fijn klantgericht en adviserend.

Heel fijn dat de producten op de site ook daadwerkelijk op voorraad zijn en snel geleverd worden!

Sneller verzending!

Alles netjes en snel verzonden, blij mee!

Makkelijk te bestellen, redelijke prijs, snel ontvangen, mooi ingepakt en de broek zit heerlijk!

Het duurde even maar dan heb je ook wat :-)

Het was even wachten op m’n pakket. Maar keurig geleverd

Oké

Besteld geleverd alleen de track en tracé link niet ontvangen

Netjes verpakt en artikel in goede staat ontvangen

Goede aanbieding. Snelle bezorging. Fijne kwaliteits jas.

Vlot

Supersnelle levering

Vlot

Alles liep soepel

Besteld en bezorgd goed

Makkelijk bestellen snel geleverd, klein puntje is ms de verpakking nieuwe jas zat zo in de doos zonder extra bescherming van papier of plastic.

Keurig netjes bezorgd en op tijd!

Bestelling was keuring netjes bezorgd en snel in huis!

Super winkel

Super winkel . Aanrader super deals mooi spul ..blij mee

Deken besteld, netjes verpakt en zeer snel bezorgd. Super blij mee!

snel, betrouwbaar en netjes geleverd

Fijne ervaring!

Supersnelle levering! Dankuwel

Ga zo door!

Goede service, snelle verzending.

Betrouwbaar bedrijf. Snelle verzending. De tweede keer dat ik hier een bestelling had geplaatst, bleek item niet op voorraad en moest het besteld worden. Kreeg meteen een persoonlijke mail dat het item er binnen een week kon zijn, en of dat dan goed was en ik de bestelling door wilde laten gaan. Mijn bestelling kwam inderdaad binnen die week aan.

Ik had een deken besteld die ik toch niet helemaal goed vond, ik kon hem terug sturen en de deken die ik wilde werd gelijk weer opgestuurd, super snel. Tuurlijk was het jammer dat ik mijn retour zelf moest betalen maar de snelle service maakt dat wel helemaal goed.

Snelle levering en product in goede staat ontvangen

Korvelseweg 113

5025JB Tilburg

31135432044

Over Zadelmakerij & Ruitersport Gierman

Ruitersport Gierman is de ruitersportwinkel en ruitersportwebshop voor U en Uw paard! Ruitersport Gierman is al meer dan 30 jaar een begrip in Tilburg en omstreken. Bij ons kunt U terecht voor een uitgebreid assortiment ruitersportartikelen tegen voordelige prijzen. Alles voor ruiter, paard, verzorging en gezondheid van het paard! Bij Ruitersportgierman.nl vindt U het allemaal. In onze ruitersportwinkel vertegenwoordigen wij de bekende merken waaronder bijvoorbeeld: Pikeur, Eskadron, Kingsland, Euro-Star, Montar en nog veel meer. Geïnteresseerd? Wij nodigen U van harte uit bij ons in de winkel of neem een kijkje op onze webshop!