Die Qualität des Kissens ist perfekt und auch die Lieferung ist absolut einwandfrei. Sehr gerne wieder.
Wij zijn erg tevreden. Ziet er netjes uit
k.A.
Kussens passen goed en zitten lekker. Helaas komt de kleur midnight blue niet overeen met het plaatje op internet - we verwachtten een zeer donker blauw tegen zwart aan, maar de kussens zijn gewoon medium blauw. We gaan ze toch houden. Levertijd was prima, ik had wel graag tussentijds bericht gehad. Ineens kwamen ze de volgende dag en de afspraak kon niet verzet worden.
Alles Super
Anfertigung von Pölstern für eine Eckbank. Wurde prompt und mit sehr gutem Ergebnis angefertigt
Juiste maat voering, waters afstotend en de juiste kleur.
Wir haben uns eine grosse Hollywoodschaukel gebaut und hierfür Sitzauflagen bestellt. Wir sind über die Qualität hellauf begeistert!
Gratis stalen besteld. Ging prima.
Dag Matthijs, In ons systeem zien wij ook dat u stalen besteld heeft welke wij uiteraard ook bij u hebben geleverd ;-) in het beoordelingsverzoek ziet u dan ook dat dit ordernummer overeenkomt met de order van uw staaltjes. het beoordelingsverzoek voor de order die u heeft geplaatst van uw kussens komt wederom weer 4 dagen nadat wij de levering 100% hebben voldaan. De levertijd bedraagt 12 tot 15 werkdagen nadat wij de order hebben ontvangen. bij werkdag 20 ontvangt u dus een nieuwe uitnodiging en mag u deze dan wederom invullen. Hopelijk is deze wat positiever en hebben wij u toch nog blij kunnen maken ;-) Met vriendelijke groet, Team onlinemaatkussens
Ursprüngliche Bewertung
Ik heb eergisteren een kussen besteld. Deze is natuurlijk nog niet geleverd, want maatwerk en weekend, en nu al vragen om mijn mening. Dat vind ik raar. Wacht maar even tot na de levering.
Super Service, schnelle Zusendung v Mustern, Kulantes entgegenkommen
Tolle Qualität, schnelle Lieferung, netter Kundenservice. Was will man mehr?
Wir (meine Frau und ich) sind sehr froh, dass wir die Firma im Internet gefunden haben. Da wir in Grenznähe wohnen, könnten wir unsere Wünsche vor Ort vortragen. Die Mitarbeiter/innen der Planung haben sich sehr nett um uns und unsere Wünsche gekümmert. Wir hatten die Maße vorher durchgegeben und konnten uns das Ergebnis am Computer dort ansehen. Die Stoffauswahl im Original war riesig. Jetzt, nachdem die Kissen für unsere Eckbank geliefert wurden, haben wir einen Hingucker. Danke
Nous avions demandé un délai de livraison avancé et ils ont fait le maximum et nous avons reçu les coussins plus d'une semaine avant la date prévue au départ.. Les coussins sont parfaits Totale satisfaction du produit mais aussi de la communication
Buitenkussen voor bank besteld. Kussen is goed qua maat en kleur. Stevigheid had wat beter gekund. Qua waterdichtheid nog niet getest
Toller und schneller Kundendienst. Kostenlose Stoffproben sind eine große Hilfe! Schablonen können eingereicht werden. Ergebnis ist super!
Op de site is zeer goed bekijken welke stoffen er zijn + gratis proef stukjes, ook de soorten kussen vullingen zijn duidelijk omschreven. Na levering zagen de kussens er schitterend uit, mooie kwaliteit en goed zit comfort zoals beschreven. Ik had ook nog een kleine vraag via de infobox, ook hierop had ik de volgende dag antwoord.
Gutes Preis-Leistungs-Verhältnis Die Kissen wurden ca 2-3 Wochen produziert und dann schnell verschickt. Die Verpackung hätte besser sein können, so waren sie nur in einer Folie eingewickelt. Zum Glück ist aber alles heil geblieben. Ich habe große Sitzkissen (2 Meter lang) bestellt, diese wurden gefaltet geliefert, also mussten sie sich erst noch legen, um die volle Länge auszubilden. Der Stoff macht einen Wertingen Eindruck. Auf eine Rückfrage per Mail habe ich schnelle Antwort bekommen.
Het was toch even afwachten hoe de bestelde kussens er uit zouden zien. De uitvoering van de kussens hebben we gekozen na het ontvangen van de staaltjes van de stof. Wij waren blij verrast na het ontvangen van de bijzonder mooie kussens. Dank daarvoor!
Super Leistung!
Bijzonder snelle service/levering.
V
Pünktliche Lieferung, gute Verarbeitung, gute Qualität, wie zuvor per Stoffmuster ausgesucht.
J'avais besoin de 3 coussins sur mesure en simili cuir noir. J'ai pu décrire mon projet simplement sur le site et tout s'est très bien déroulé. Merci !
Leider hat Hermes die Kissen nicht zugestellt, obwohl die Adresse richtig angegeben wurde. Ohne nachzufragen, wurde die Ware zurück zum Absender geschickt. Wir warten jetzt auf die erneute Zusendung der Kissen. Dies hat alles sehr viel Zeit in Anspruch genommen.
Hallo, Es tut mir leid, das zu hören! können Sie uns sagen, ob Sie die Ware jetzt erhalten haben. Sollte dies jetzt nicht der Fall sein, teilen Sie uns dies bitte mit, damit wir den Vorgang beschleunigen können
Ursprüngliche Bewertung
30 Zeelberg