Snelle levering sten en handige site om je kussen samen te stellen.
Sehr freundliche und proaktive Kommunikation. Das Kissen ist passgenau, sehr bequem und sieht in der Realität noch besser aus als im Konfigurator.
de 1e keer waren de stalen niet aangekomen, na te mailen werden ze weer opgestuurd en hebben we het ontvangen. De bestelling ligt nu in de organisatie, dus kan product nog niet beoordelen
Wij hadden veel bijzondere afmetingen (scheef lopende bankjes enz) ook wilde we graag zelf stof aanleveren. We hebben goed advies gekregen en het is erg mooi geworden! Erg blij! Ook had ik verwacht met deze speciale wensen dat het veel tijd in beslag zou nemen. Maar binnen twee weken waren de kussens binnen. Top!
Sehr guter Internet-Shop. Einfacher Bestellvorgang. Individuelle Nachfrage per Mail war toll. Sehr präzise Fertigung! Material macht sehr guten Eindruck. Toll!
Was wat vergeten erbij op te tellen bij de maat, gemaild en kon in het productieproces nog veranderd worden. Top gedaan
Makkelijk te bestellen, veel variatie in materiaal en kleur. Levertijd was niet duidelijk aangegeven dus hier achteraan gemaild, vlot antwoord gekregen. Positieve ervaring.
Keurige stevige kussen met knopen ontvangen, goede kwaliteit
Tuinmeubels zijn ingepakt op de camping nog niet kunnen passen, het materiaal ziet er mooi uit, degelijk en goed afgestikt. De fulling (plof kussen) zit in een binnen hoes met rits makkelijk met het wassen.
goed gemaakt met de aangeleverde mallen, goede prijs
Fijne site en snel geleverd. Mooi kussen.
Wordt geleverd wat je vraagt
Ik heb op tijd, zoals besteld, in een prachtige kleur en met mooi materiaal ons kussen ontvangen.
Prima service, prima kwaliteit, snelle levering
Heel fijn dat je precies op maat kussens kan bestellen. Ik kreeg ook aanvullend advies on een lang kussen (meer dan 2 meter) dikker te maken voor stevigheid, dit hebben ze kosteloos voor me aangepast. Top service!
Bij mijn twijfel over de juiste kleur groen en wel of geen plof kussens, professioneel geholpen aan de telefoon. Thuis heb ik ondertussen een waar palet aan groene kleuren en stoffen! Waarna we een keuze hebben kunnen maken. Met een heerlijke tuinbank vol kussens als resultaat. Wij zijn meer dan tevreden met ons fijne nieuwe plekje om de tuin!
Degelijk kussen, mooie afwerking. Aan mijn verwachtingen voldaan.
Ik miste een update over de leertijd, er stond niet bij hoe lang het ongeveer zou duren en er stond vermeld dat contact opgenomen zou worden om de bezorging te plannen , dit was niet het geval (was ook niet nodig overigens maar het stond er wel)
Kussen prima in orde en tijdig geleverd.
Ik heb 4 gratis proeflapjes stof aangevraagd om deze in het echt te kunnen zien en voelen. Het lijkt goede kwaliteit te zijn en was binnen 2 dagen in huis!
Zo veel keus! De staaltjes komen qua kleur en weefsel goed overeen met de fotos op de website dus ik heb vertrouwen dat het product er uitziet als verwacht.
Stalen aangevraagd en snel ontvangen
Op vrijdag de kussens besteld en op de tweede dinsdag erna al geleverd op Texel, helemaal vanuit het zuiden. Mooi stevig en netjes gemaakt!
Levering: geen bericht van bezorgen gehad Afgeleverd ‘s morgens ong 9.00 uur voor de deur onder de carport. Te zien vanaf de straat. Heeft daar de hele dag gelegen tot ik thuis kwam 18.10 uur Wel een briefje gevonden in mijn brievenbus. Gelukkig lag het er nog.
Mooie kwaliteit en naar mijn mening, een hele snelle levering.
30 Zeelberg
Valkenswaard 5555XG