Goede service!

Meedenkend bedrijf, super mooi afgewerkt! Goede service!

Alles toll

Von der Bestellung bis zur Lieferung hat alles super geklappt - herzlichen Dank

Geweldige kussens

Bestelde kussen ontvangen en boven verwachting! Mooi afgewerkt en precies op maat.

Perfect op maat gemaakt.

Geweldige service. Maken het kussen net zoals het altijd al heeft gelegen op de rieten mand. Bedankt voor jullie professionalisme.

Alles Bestens

Super gelaufen und wunderschön

Sehr gute Qualität und schnelle Lieferung

Sehr gute Qualität und schnelle Lieferung

Helemaal naar wens

Tevreden over alles, mooie kwaliteit en snelle levertijd

Satisfaite

Satisfaite

• la communication

Sehr gut geklappt und sehr schöne Ware

Sehr gute Kommunikation , alles gut geklappt und sehr schöne Kissen

• Communicatie N.v.t.

Travail sérieux

Joli tissu, coutures solides et impeccable, mesures parfaitement respectées. À voir dans le temps mais à première vue, rien à redire ! Merci beaucoup !

• la communication N/A

correcte levering

perfecte afwerking van de kussens

• Communicatie

Super fijne kussens en prima service

• Communicatie

Sehr lange Lieferdauer über 1 Monat.

Wartete extrem lange auf das Paket.

• Kommunikation

Trompés par les informations figurant sur leur site web

Attention, les spécifications de leur site Internet pour les tissus d'extérieur sont trompeuses.

• Nous recommanderiez-vous? Non
  • la communication

Gewoon goed en perfecte service

Het heeft even geduurd maar dit kwam dat mijn kussens kwijt waren geraakt door Post. NL. Men heeft toen razendsnel een nieuwe set gemaakt en deze zijn inmiddels tot volle tevredenheid in gebruik. Een kwaliteitsproduct en een erg goede klantenservice. Bedankt!

• Communicatie

Keurige kussens, precies zoals ik gehoopt had. perfect op maat, mooi genaaid.

Zeer tevreden. De kussens zijn mooi afgewerkt en keurig afgeleverd.

• Communicatie N.v.t.

Einfach toll

Super Qualität toll verarbeitet unser Hund liebt seine neues Kissen total wir sooo begeistert vielen Dank

SUPER MOOIE KUSSENS

Heel mooi gemaakte kussens. Hele ruime keus. Ik ben er super blij mee. Echt geweldig!!! Hele goede en snelle communicatie. Heel vriendelijk en men denkt mee.

Wunderschöne Rückenkissen

Erst Muster bestellt und dann genau in der Farbe und aus dem gewählten Stoff maßgeschneiderte voluminöse Kissen bestellt. Sie sind wunderschön und kamen ganz schnell an. Kein unangenehmer Geruch, alles ganz wunderbar.

Tolle Polster für die Gartenbank

Nachdem wir uns Stoffproben haben zusenden lassen orderten wir entsprechende Polster. Wir sind vollkommen zufrieden mit der Qualität der Polster. Einzig die Lieferung dauerte fast 30 Tage. Ich hätte mir zwischenzeitlich eine kurze Nachricht gewünscht, wann mit der Lieferung ungefähr zu rechnen ist.

• Kommunikation

Prima prijs kwaliteit verhouding en levertijd

Een prima prijs kwaliteit verhouding. Ik wilde het eerst particulier laten maken maar die persoon begin al met grote cijfers zonder materiaal en kwam toen per toeval op inlinemaatkussens.nl. Even snel kijken hoe het werkte met maatvoering invullen en opslaan. Na meer jn bestelling schrok ik van de recensies maar die zijn nog uit corona tijd toen niets meer liep zoals gehoopt. Nu dus keurig binnen de vooraf duidelijk gecommuniceerde 4 weken klaar. Ik koos voor de optie zelf ophalen aangezien ik nog in de omgeving moest zijn . Kortom een echte aanrader.

• levering N.v.t.
  • Communicatie

Niet meteen de juiste maat maar alles heel snel opgelost

Ik had een kussen op maat besteld maar deze bleek niet op de juiste maat gemaakt te zijn. Na een mail naar de klantenservice is de klacht binnen 3 dagen verholpen en heb ik het kussen weer thuis en op maat. Goed geregeld!

Alles wunderbar

Verschiedene Kissen angefragt, mit und ohne Füllung. Hochwertiger Stoff, gute Verarbeitung. Bei einem Thema sehr gute Betreuung durch den Kundenseevice.

Schnelle Lieferung, tolle Stoffe

Ich habe mir verschiedene Muster für neue Polster kommen lassen. Wirklich tolle Stoffe und super schnelle Lieferung.

• Kommunikation k.A.

30 Zeelberg