Matig

Geen reactie op mail. Wil abo opzeggen maar weet niet hoe dat kan, nu dan reactie gekregen en het is opgelost

Nieuwe ideeen voor de maaltijden

Soms ben je een beetje uit gefantaseerd over wat je nu weer op tafel moet zetten... Met project gezond heb ik voldoende en ook gezonde keus. Ik hoef niet echt kilo’s af te vallen maar ben al tevreden dat er niks bijkomt. Ik heb ook alle boeken dus ik ben fan!

Ik wist niet dat afvallen zo makkelijk vol te houden is

Sinds ik met dit project bezig ben val ik ook af, hetzijn geen vervelende menu's, alles is even lekker, sinds dit project kan mijn man ook lekker koken, ben hier heel erg blij mee, dank daarvoor

Gezond en heerlijk!

Een super goed en gevarieerd dieet. Afvallen gaat geleidelijk en daarom geen schommelingen. Elke dag weer een feestje om te gaan koken. De app is overzichtelijk met veel heerlijke recepten maar ook handige links! Super tevreden een dikke 10!

Heerlijk en afwisseld

Makkelijke menu’s afwisselend duidelijke recepten

Goed dieet

Samen met mijn partner 1 week geleden begonnen lekker eten en de porties zijn niet te weinig beide al goed afgevallen het is goed te doen en ook een aanrader

Heerlijke recepten en nog afvallen ook!

Goed te volgen..veel variatie in recepten

Door de heerlijke recepten voelt het niet als lijnen

Heerlijke en gevarieerde recepten waarbij het hele gezin mee kan eten. Ik heb absoluut niet het idee dat ik aan het lijnen ben maar meer bezig ben met een gezondere manier van eten. Niks kant en klaar uit een pakje. Val toch (langzaam) af. Ook wel omdat ik me in het weekend niet alles ontzeg. Je moet wel van koken houden. Heel fijn ook om niet steeds na te hoeven denken wat we nu weer moeten eten. Ik zie mezelf ook na bereiken van mijn streefgewicht gewoon doorgaan.

rustig aan

In 2 maanden tijd 6 kg afgevallen, maar ik zie het zelf helaas niet in mijn kleding. Is het dan gewoon vocht wat ik kwijt ben geraakt?

Heerlijk eten

Elke dag een feestje

Makkelijke maar superlekkere recepten

Ik vind de weekmenu's heel goed te volgen: geen moeilijke ingredienten en bewerkelijke recepten. Heel gevarieerd en heerlijk! Echt blij weer met dit boek. Ga zo door !

Verandering van levensstijl

Ik leef nu drie jaar volgens PG en ik zou niet meer anders kunnen en niet meer anders willen. Behalve dat het gezond is en ik ook echt afval als ik het strikt volg, hebben we nog nooit zo lekker en gevarieerd gegeten. Het is en blijft verassend en met alle recepten op de site kun je eindeloos variëren

Ik heb meer aan de boeken

App ziet er goed uit. Je kan verschillende recepten zoeken en linken aan een dagmenu. Dat is een voordeel. Voor de rest heb ik meer aan de boeken. Werkt voor mij beter. Ik wordt eerder ontmoedigd door alle positieve verhalen (die soms zo positief zijn dat ik het bijna niet meer geloof) dan door aangemoedigd. Ik heb mij al afgemeld middels mail (nog niets terug gehoord) Voor mij werken de boeken prima. Voor veel mensen misschien de app. Het is maar waar je voorkeur ligt

Het is gemakkelijker dan je denkt om gezond te leven!!

Nu ruim 3 maanden bezig en wat is dit een fijne ondersteuning! De weekmenu's zijn makkelijk en goed te volgen. Het hele gezin kan (bijna) met alles meedoen. En al ruim 6 kilo afgevallen. Niks dan lof! Heb ondertussen de familie ook meegenomen in Project Gezond! Ga zo door

Makkelijke app met leuke recepten

Ik had voorheen de boeken van Project Gezond die ook prima werkte, maar sinds de app is het nog makkelijker om je aan de dagmenu's te houden. De recepten worden goed en helder uitgelegd, je kan makkelijk terugkijken en (wat ik heel fijn vind je) je kunt je gewicht bijhouden. Een ander groot pluspunt is dat alles in de app zit en je niet hoeft te bladeren; bv de variatielijst is makkelijk te vinden en goed ingedeeld.

Positief verrast!

Lang getwijfeld om te gaan afvallen, maar uiteindelijk de stap genomen. Had een hoop positieve dingen gehoord over Project Gezond en er was niets over gelogen! Eigenlijk werd ik aan de hand meegenomen om een nieuwe manier van eten te gaan leren. Met overzichtelijke menu’s en andere ondersteuning, maar vooral erg lekker eten! Ik ben nu iets langer dan 2 maanden bezig met Project Gezond en ben +/- 5 kg kwijt. Trots op mezelf!

Heerlijke gevarieerde recepten

Langzaam maar gegarandeerd afvallen met heerlijke gevarieerde recepten. Niet meer nadenken wat eten we vandaag. Gemak dient de mens.

Heel goed leefstijl programma.

Ik heb héél veel diëten gevolgd en uiteindelijk niet vol gehouden. Ik ben aan Project Gezond begonnen op advies van kleindochter Carmen die het programma ook volgt. Ik voel me goed met het volgen van de PG menu's. En vast besloten om het vol te houden.

Heel erg lekkere recepten en veel en lekker eten en toch afvallen van alles al geprobeerd aan diëten maar project gezond spant de kroon. Voor mij niets anders meer

Lekker en gevarieerd eten, maar zonder afvallen ho maar

Ik vind de recepten van Project Gezond echt heerlijk en ze zijn erg gevarieerd. De app is gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. Ik ben op 4 januari jl. gestart met het volgen van de weekmenu's, maar helaas zonder resultaat. Ik ben waarschijnlijk een van de weinigen bij wie het programma niet werkt en ik vraag me werkelijk af hoe het kan dat de een 3 kg in een week afvalt en de ander nog geen gram. Iets meer aandacht voor ''probleem gevallen'' in plaats van alleen maar juich verhalen zou op zijn plaats zijn.

Heerlijke recepten.

Ik ben nu 2 maand bezig met project gezond. Wat mij heel erg goed bevalt is de variatie en de ontzettend lekkere recepten. Wij eten nu heel gevarieerd. Wij gaan er zeker mee door.

Afvallen en heerlijke recepten!

We genieten iedere dag van de smaakvolle recepten met veel variatie en vallen daarbij ook nog eens af! Deze week het zomerboek besteld, staan ook heerlijke dingen in!

Heerlijk gezond en verantwoord eten.

Heerlijke dinergerechten en bijpassende dagmenu’s met veel variatie. We hebben als gezin van 4 al veel uitgeprobeerd en zijn enthousiast!!. Inmiddels ook de 2 boeken aangeschaft zodat ik de app kan opzeggen.

Heerlijke gerechten en goed vol te houden

Knap dat jullie zulke gevarieerde weekmenu's hebben. Dat maakt dat het goed vol te houden is. En je ook niet snel wat anders gaat eten

Eindelijk iets om vol te houden

Al veel manieren geprobeerd om af te vallen, heeft ook veel geld gekost. Niet alleen zijn dit heerlijke recepten ook lekker voor het hele gezin en super makkelijk te maken!

Patroonstraat 1

3861RN Nijkerk