Afwisselend gezond eten

Overzichtelijke app. Blijf goed op gewicht en de recepten zijn verrassend lekker. Koken vind ik leuk maar steeds weer bedenken wat moet ik eten... Nu opgelost door PG. Hele gezin is er blij mee

Super goed

Heerlijk enbgezond eten en toch afvallen .

Bevalt super goed!

Heerlijk gezond eten, niet het gevoel hebben met een dieet bezig te zijn!

Heerlijk eten en nog afvallen ook

Na een moeilijke periode wilde ik graag afvallen. Maar niet met een dieet maar doormiddel van een gezonde eetstijl. Met project gezond kan het hele gezin mee-eten en eet je ook normale dingen, wat ik heel belangrijk vind. Heb je een keer een feestje ofzo dan kan je dit zo inplannen in je weekmenu. ( ben ook online lid en heb de boeken) Sommige ingrediënten zou je niet snel bij elkaar doen maar als je het maakt, ben je verrast hoe lekker het is. Ik ben zeer tevreden over project gezond en inmiddels al 17 kilo kwijt.

Heerlijke, gezonde recepten

Ik voel me veel gezonder en fitter door gebruik van de recepten

Super blij met project gezond.

Inmiddels al heel wat kilo’s kwijt door de schema’s van project gezond. Lekker en gevarieerd eten met als resultaat wegvliegende kilo’s. Ik ben blij!

Super handig! Werk fulltime en door de app weet ik nog precies wat ik wanneer mag eten. Ook makkelijk is het ruilen van complete dag menu's als er iets tussen staat wat je even niet uitkomt om te maken.ok ben tevreden....

Het voelt niet als lijnen, maar een ander patroon aannemen.

Ik vind de recepten heerlijk, het voelt als een uitdaging om te koken zonder pakjes en zakjes, heerlijk. Nog steeds is het normaal eten in mijn ogen, maar leer ik ook veel nieuwe dingen eten wat zorgt voor veel meer afwisseling op tafel. Ik vind het vooral heel leuk en lekker eten en super dat het afvallen ook prima lukt.

Gezond eten en ook nog afvallen

Wat ik echt fijn vind is dat ik niet hoef na te denken wat ik de hele dag moet eten. Ik volg gewoon de weekmenu’s. Daar voel ik mij prima bij. Mijn doel was afvallen. Op mijn leeftijd, ik ben 62, gaat dat niet zo makkelijk. Ik volg nu 26 weken project gezond. Eerst 2 boeken en nu de app. Ik ben in totaal 10 kilo afgevallen. En ik wil er nog 7 af. Ik spijbel wel een beetje in het weekend. Een drankje naar keuze is dan bij mij 2. En we steunen ook de locale horeca op zaterdag. Kritische noot: je bent ‘s morgens wel even bezig met veel bakjes en zakjes om alles mee naar je werk te krijgen. En we houden nog wel eens wat levensmiddelen over die je niet lang kunt bewaren. Dat komt ook omdat ik mij strikt aan het dagmenu houd. Maar ik ben superblij dat ik ooit met Project Gezond ben begonnen. Mijn man doet ook mee, dus dat is wel makkelijker dan dat je het in je eentje moet doen.

Erg blij met project gezond!

Wij zijn erg blij met project gezond. Wij hoeven niet meer na te denken wat gaan we vandaag eten. Met vooral door de vele normale, heerlijke en gezonde recepten. De 40 recepten zijn uitgewerkte recepten. Maar er staat veel meer in. En ook op de site is er een extra handleiding hoe je de andere recepten kunt maken. Sinds februari 2020 doen wij aan project gezond! Wij eten lekker en vallen, langzaam, maar we vallen af! Maar soms vinden we de recepten wel bewerkelijk, gelukkig kookt mijn man en met de richtlijnen van Project gezond komt hij wel heel ver! Wij eten eigenlijk nooit meer uit een zakje, dus altijd vers! Wij hebben alle 5 de boeken en zijn sinds deze week met het zomerboek begonnen. Sinds januari 2021 ben ik ook lid van de app. Is wel aan de prijs maar zeker wel handig als je eens ‘n keer een ander gerecht neemt en daar dan het dag menu bij zoekt!

Heerlijke gerechten

Ik heb PG al een paar keer gedaan heb alle kookboeken net het zomerbroek besteld ..ik ben op het moment niet echt blij met het resultaat soms in een week niets eraf terwijl ik echt mijn best doe ..ik ben wel al een paar weken erg nerveus misschien heeft dat er iets mee temaken

Lekker en gezond

Paar jaar terug een aantal maanden gedaan en toen 8 kilo afgevallen. Nu lukt het mij niet om mij strikt aan het menu te houden en val dus ook niet af.

Prima te doen

Ik volg de 1250 cl Het is goed te doen, in 2 maanden tijd al bijna 5 kilo kwijt, nog 3 te gaan!

Werkt prima voor mij

Lekker eten, geen honger. Eerst met de boeken en nu via app ben ik ondertussen 23 kilo kwijt

Heel tevreden!

Na 10 weken PG via de app gevolgd te hebben ben ik precies 6 kg kwijt. Ik vond en vind de maaltijden heerlijk en de dagindeling heel goed te volgen. Wel een beetje meer werk, maar dat heb ik er graag voor over. Ik kook graag, maar vind het ook heel fijn om niet te hoeven bedenken wat ik ga koken. Ik ga lekker door en probeer de laatste kilo nog voor de zomer kwijt te raken. Ik heb er alle vertrouwen in. Dank jullie wel!

Tot nu toe 23.kg afgevallen. Volg geen weekmenu maar kook iedere dag avondeten uit de boeken en via de app.

Gevarieerd en lekker zonder honger gezond afvallen

Door de variatie en fijne recepten zijn de weekmenu’s goed vol te houden

Afvallen en toch lekker eten

Super programma, heerlijke recepten met veel afwisseling en het werkt echt

Top boek met heerlijke gerechten!

Ik wilde voor mijzelf wat gevarieerder gaan eten in plaats van de drie keer per dag dat ik deed. En daarnaast als het kon iets afvallen. Na een gerecht te hebben gegeten bij vrienden die het eerste boek hadden heb ik het tweede boek gekocht. En nu na 7 weken ben ik 8,5 Kg afgevallen. Ik weet meer dan dat ik deed, en een geweldig bijkomend voordeel is dat de gerechten ook echt heel lekker zijn. En eet zelfs dingen waarvan ik niet wist dat ik de lust. Dus kan het zeker aanraden. Niet eens om af te vallen maar het gevarieerd eten.

Lekker en makkelijk eten

Na eerst de weekmenu's van boek 1 en 2 gedaan te hebben lid geworden en de app gaan gebruiken. Inmiddels 17 kilo afgevallen met goed en lekker eten.

Lekker en gevarieerd eten en tegelijkertijd afvallen.

super leuke makkelijke en vooral lekkere recepten

Heb inmiddels alle boeken en gebruik vooral de recepten. Die zijn verrassend in combinatie en lekker.

Oprecht makkelijk, lekker en gezond afvallen

Mijn vrouw en ik hadden beiden een gewicht bereikt waarbij we ons niet lekker voelden. Afvallen was voor mij echter altijd een eng woord, dat betekend immers dat je honger moet lijden, af moet zien en lekkere dingen moet laten staan.. Mijn vrouw had gehoord van project gezond en had boek 1 gekocht en na door het boek gebladerd te hebben besloot ik dat we de uitdaging samen aan gingen. Echt de beste keuze ooit! Er is een wereld voor me open gegaan. Ik eet nu enorm veel gevarieerder dan voorheen en ik heb veel meer eetmomenten. Ik grap vaak tegenover collega's dat het "echt een straf is, om weeeer te moeten eten". In werkelijkheid eet je gedurende de dag meerdere keren kleinere porties en heb je daardoor nooit een hongerig gevoel. Een keer per week ga ik met mijn vrouw naar de markt en supermarkt en kopen we alle ingrediënten die in de boodschappenlijst van het boek staan en dan zijn we klaar. We zijn minder geld kwijt aan randzaken. We hebben 3 kinderen en die eten vrijwel alles mee wat wij eten, vooral de verse pastasaus, aardappelschotel en tonijnsalade vinden ze overheerlijk. We zitten nu in week 5 en mijn vrouw en ik zijn beiden de eerste 10 kilo kwijt, op naar de volgende 10 kilo. Kortom dames en heren van Nederland.. Laat alle shakes en supplementen staan en start project gezond want het is oprecht "afvallen met gezond en vooral lekker eten"

Heerlijk koken, lekker eten, geen behoefte aan ongezonde dingen. Wat met diëtiste niet lukte lukt nu wel. Min 10 kg in 14 weken.

Geweldig(e) boek(en)!

Wederom een geweldig mooi boek. Mooie recepten met goede duidelijke uitleg hoe het gerecht te maken (ook wanneer je niet wil afvallen)

Patroonstraat 1

3861RN Nijkerk